Witam, jako �źe zbli�źa się sezon potrzebuję opinii na temat w/w spodniobut�łw. Niestety w sieci zazwyczaj opinie odbiegają na temat tego, kt�łre ze spodniobut�łw lepiej kupić. Mi chodzi o te konkretne, zrobione są z nylonu i nie wiem jak to się wszystko będzie sprawdzało. Mo�źe jkieś wady i zalety, nie tyle co samego producent, ale materiału z jakiego są wykonane.
#1 OFFLINE
Napisano 13 marzec 2012 - 23:11
#2 OFFLINE
Napisano 13 marzec 2012 - 23:47
Witam, jako źe zbliźa się sezon potrzebuję opinii na temat w/w spodniobutłw. Niestety w sieci zazwyczaj opinie odbiegają na temat tego, ktłre ze spodniobutłw lepiej kupić. Mi chodzi o te konkretne, zrobione są z nylonu i nie wiem jak to się wszystko będzie sprawdzało. Moźe jkieś wady i zalety, nie tyle co samego producent, ale materiału z jakiego są wykonane.
zacytuje ci jakis losowo wybrany sklep netowy (bo mi sie spodobal opis):
Chest waders Lemigo 997 - very durable and proven model spodbiobutłw fimry Lemigo.
a tak serio to czego oczekujesz za 100? wody od nowosci nei puszcza a reszta zalezy od tego co bedziesz z nimi robil.
kolega ma takie bodaj sheakspeary uzywane co kilka tygodni/miesiecy od 2ch lat i dalej daja rade.
a jedyna prawdziwa opinia o tym jak sprawdza sie dla ciebie bedzie TWOJA opinia za jakis czas.
Ps. na zime do polski bym ich nei bral ;P
Uwaga moja przy 187cm mam 110-112kg i stope 45-47(w zal od producenta) i nei ma szansy by kupic jakiekolwiek seryjne wodery tego typu na moj wymiar... Jakby byly to w zyciu bym nie kupil oddychajacych - wolalbym co sezon kupowac nowe za 100.
#3 OFFLINE
Napisano 14 marzec 2012 - 07:43
#4 OFFLINE
Napisano 14 marzec 2012 - 08:51
Pozdrawiam
#5 OFFLINE
Napisano 14 marzec 2012 - 09:46
#6 OFFLINE
Napisano 20 maj 2012 - 12:29
#7 OFFLINE
Napisano 20 maj 2012 - 13:59
Chcę kupić jakieś wodery, ale przede wszystkim do ochrony przed mokrą wysoką trawą i na krłtkie wejścia do wody.
#8 OFFLINE
Napisano 20 maj 2012 - 19:09
Macie jakieś patenty na gumowce przy woderach by podeszwa nie była tak śliska, chodząc po zalanej tamie jest to strasznie niebezpieczne. Chodzi mi o to by bardzo ich nie zniszczyć a źeby jako tako mieć przyczepność.
jedyne co mi przychodzi do glowy to takie gumowe raki z kolcami z karbidu:
link pierwszy lepszy.:
http://www.militaria.pl/nakladki_antyposlizgowe_na_obuwie_ar timate_walk_(jh-228)_p5835.xml
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: śpiochy, wodery
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Spodniobuty Hodgman?Napisany przez Guzu , 12 mar 2017 śpiochy, wodery |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Spodniobuty VisionNapisany przez kalenji84 , 25 lut 2017 śpiochy, wodery |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Neopreny BehrNapisany przez kalenji84 , 21 lut 2017 śpiochy, wodery |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Śpiochy, spodniobuty i buty MikadoNapisany przez aczarny , 14 sty 2014 śpiochy, wodery |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Spodniobuty dla kobietyNapisany przez Eluska , 25 wrz 2016 śpiochy, wodery |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych