Ostatnio przerabiam temat ale z oczkami - na nalepione płaskie daję trochę topu i utwardzam daje fajny efekt. Jednego woblera całego pokryłem jedną warstwą topu i tu było ciężko uzyskać jednolitą warstwę - może braka wprawy. Po chwili naświetlania już się nie da skorygować i w zasadzie pokrywa się na raty.
Takie uwagi po pierwszych zabawach (dotyczą tylko hard topu a le z lakierami pewnie podobnie).
- nie wiem jakie duże jerki masz, ale pokrycie całych jerków może być drogą zabawą
- efekty po połączeniu z pyłkami mogą rzeczywiście fajne wyjść
- jeśli byś kupował topy to lepiej chyba te, których nie trzeba będzie przemywać cleanerem
- na razie utwardzony top nie zareagował z Hartzlackiem (również w przypadku woblera pokrytego całkowicie) - zobaczymy po dłuższym czasie
- nie wiem jak zachowałby się lakier w dłuższym czasie i w kontaktach z wodą, dlatego pokrywałem Hartzlackiem
Ale jak masz źródełko to skorzystaj
i spróbuj się pobawić z jakimś jerkiem. Zawsze możesz motywować drugą połówkę do zakupów i dorzucać swoje zabawki 
U mnie bawi się lampą od niedawna córka i już pyta, kiedy robimy kolejne zakupy 
Użytkownik Darek K edytował ten post 14 maj 2020 - 10:47