...A w domku wodę,światło,gaz...Kilka patyków i ponton w sam raz
Pozdrawiam wędkarską brać.
'Wesoły Romek"-Adam z Gdańska...
Już wychodzę
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 14 styczeń 2017 - 13:08
...A w domku wodę,światło,gaz...Kilka patyków i ponton w sam raz
Pozdrawiam wędkarską brać.
'Wesoły Romek"-Adam z Gdańska...
Już wychodzę
Napisano 15 styczeń 2017 - 09:32
Napisano 16 styczeń 2017 - 20:07
Cześć wszystkim.
Mam na imię Janusz dla przyjaciół "Konio". W wolnej chwili uganiam się za okoniem po Nogacie
Napisano 17 styczeń 2017 - 11:19
Napisano 17 styczeń 2017 - 16:25
Napisano 17 styczeń 2017 - 23:06
Witam. Mam na imię Damian. Mieszkam w Sępólnie Krajeńskim. Forum przeglądam od dłuższego czasu, muszę skończyć z forumowom nieśmiałością. Pozdrawiam.
@damianD, witaj i zaczynaj działać to nic trudnego
Napisano 19 styczeń 2017 - 17:28
Witam mam na imię Piotrek, miasto Gorzów moje tereny łowieckie to Warta i Odra.
Pozdrawiam
Użytkownik Kierat edytował ten post 19 styczeń 2017 - 17:29
Napisano 20 styczeń 2017 - 23:26
Cześć Wszystkim . Na Forum jestem od ponad roku , ale dopiero teraz ośmieliłem się ujawnić . Mieszkam W Gorzowie Wlkp. Intensywnie wędkuje od dwóch lat [ powrót po 25 latach ] . Od roku uczę się spinningu .
Bardzo dużą część wiedzy zawdzięczam wpisom użytkowników Forum . Dziękuję Wam Bardzo . Pozdrawiam Paweł .
Napisano 21 styczeń 2017 - 17:33
Witam wszystkich wędkarzy i nie tylko.
Mam na imię Paweł ,mieszkam w Łowiczu.
Wędkarstwem zajmuję się od ponad 30 lat.
Przepraszam że się natychmiast nie przedstawiłem,zaślepił mnie pewien wątek.
Ale........Lepiej późno niż wcale
Serdecznie pozdrawiam.
Użytkownik Pablo54 edytował ten post 21 styczeń 2017 - 17:38
Napisano 21 styczeń 2017 - 19:33
Hej, tu Norbert. Z Podkarpacia jestem, witam i pozdrawiam wszystkich.
Napisano 22 styczeń 2017 - 13:46
Napisano 23 styczeń 2017 - 15:26
Witam wszystkich serdecznie
Mam na imię Marek .
Do tej pory często odwiedzałem to forum jako czytający .Dowiedziałem się wielu interesujących rzeczy .Z przyjemnością czytam posty pisane fachowo i z życzliwością.
Mam nadzieję ,że i ja będę mógł pomóc innym ofiarując moją wiedzę na miarę moich możliwości.
Pozdrawiam znajomych i nie znajomych ,krótko mówiąc wszystkich pozytywnie zakręconych w tym pięknym hobby jakim jest wędkarstwo.
Napisano 24 styczeń 2017 - 16:41
Urodziłem się w czasach prehistorycznych, w Słońsku- w czasach kiedy w Postomi miętusy łapało się ręcznie z obawą czy nie wciągną pod wodę (oczywiście będąc jeszcze maluchem) i nie utopią, raki szlachetne potrafiły dziecku dłoń odjąć, a inną rybę pozyskiwało się koszykiem na ziemniaki.
Jako że do Postomi miałem kilka kroków- to inaczej się nie mogłem urodzić jak posiadając ryby we krwi
Na początku lat 80-tych zafascynowały mnie komputery, a około 95 roku nastąpił całkowity koniec przygody z rybami.
Wracam jednak do źródeł i na łono przyrody, jednak od czasu kiedy ostatnio kupowałem sprzęt minęła następna epoka- więc pora zapoznać się ze współczesnością w wędkarstwie: i padło na to forum.
Witam więc pasjonatów i o pomoc ewentualną proszę, Mariusz jestem jak co
Napisano 26 styczeń 2017 - 07:30
Witam wszystkich,mam na imię Marcin mieszkam na Mazurach.
Napisano 27 styczeń 2017 - 11:48
Witam, mam na imię Mirek, dopiero niedawno zacząłem przygodę ze spinningiem więc mam nadzieję, że dużo się nauczę czytając to forum
Napisano 27 styczeń 2017 - 17:11
Witam. Mam na imię Jarek, pochodzę z Elbląga, wędkarstwo to moja pasja od wielu lat.
Napisano 27 styczeń 2017 - 20:20
Witam, jestem Rafał, pływam po Odrze na południe od Szczecina
Napisano 27 styczeń 2017 - 22:22
Napisano 28 styczeń 2017 - 22:19
Witam jestem nowy na forum i chciałbym się przywitać. Nazywam się Roman mam 35 lat i wędkuje od 10 Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i licze na miłe rozmowy:) Ahoi przygodo.
Napisano 28 styczeń 2017 - 22:23
witam WITAMY na forum wariatów i spokojnych ludzi w dziedzinie wędkarstwa i chorób związanych z naszą pasją.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych