Tak to się robi w USA przy nagrodzie 300tyś $.
WALLEYE TOURNAMENT CHEATERS BUSTED!! (New Footage Update) - YouTube
Oszuści na zawodach spinningowych - USA
#1 OFFLINE
Napisano 03 październik 2022 - 12:43
#2 OFFLINE
Napisano 03 październik 2022 - 13:24
W głowie się nie mieści do czego człowiek jest zdolny.....
#3 OFFLINE
Napisano 03 październik 2022 - 13:35
28 760 $ ...
#4 OFFLINE
Napisano 03 październik 2022 - 14:14
U nas nagrody mniejsze a numery takie same.... podkładane ryby, kamienie w żołądkach - swego czasu nasłuchałem się historii od Kolegi co sędziował na zawodach co ostatecznie mnie zniechęciło do "sportu" wędkarskiego
- doktorek, miramar69, Aries i 5 innych osób lubią to
#5 OFFLINE
Napisano 03 październik 2022 - 16:19
U nas nagrody mniejsze a numery takie same.... podkładane ryby, kamienie w żołądkach - swego czasu nasłuchałem się historii od Kolegi co sędziował na zawodach co ostatecznie mnie zniechęciło do "sportu" wędkarskiego
dlatego nie biore udzialu w wyscigach... a czasem mam chec poznac nowych kolegow po kiju... chociaz to mnie zniecheca, nieczyste zagrywki ktore sa w kazdym sporcie... ale co kto lubi
#6 OFFLINE
Napisano 03 październik 2022 - 17:10
Strzyżone ogony ryb w aplikacyjnych zawodach też się zdarzały nie tak dawno.
- przemo_w lubi to
#7 OFFLINE
Napisano 03 październik 2022 - 17:18
Jak można cieszyć się że zwycięstwa od samego początku oszukując. Ale niestety wędkarz wędkarzowi wilkiem
- coma, cyprys19 i Thomas-xXx lubią to
#8 OFFLINE
Napisano 03 październik 2022 - 20:29
I ten poziom z czasem się obniża tzn już od zawodów juniorów zaczynają się wałki
Ale nie ma co przez to przekreślać zawodów jako takich tylko piętnować nieprawidłowości i eliminować oszustów
- gulf, marcin186, cyprys19 i 1 inna osoba lubią to
#9 OFFLINE
Napisano 04 październik 2022 - 13:39
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#10 OFFLINE
Napisano 04 październik 2022 - 14:59
- Thomas-xXx lubi to
#11 OFFLINE
Napisano 04 październik 2022 - 16:30
Jakieś 30 lat temu zrezygnowałem ze startu w zawodach i nikt mnie nie namówi na jakąś rywalizację. Chamstwo na GP i Mistrzostwach Okręgu, pijani wędkarze, naciąganie ryb aż kręgosłup pękał na wodzie górskiej, dopuszczanie do wagi ryb w okresie ochronnym i niewymiarowych, wpychanie ołowiu przez gardło do brzucha, dorzucanie ryb koledze, który miał szansę na lepsze miejsce (mistrzostwa koła) i inne "kwiatki".
Czarę goryczy przelał koleś na Spinningowych GP Okręgu, siedzący w trzcinach ze spinningiem w garści i 2 gruntówkami na podpórkach, oczywiście pijany.
Kolega opowiadał też o tym jak niektórzy (na dużych, ogólnopolskich zawodach) rezygnowali ze zgłaszania pojedynczych ryb, by wziąć udział w losowaniu "nagród pocieszenia" dla tych co nie złowili ryby - żenada...
To nie moje klimaty,,,,
#12 OFFLINE
Napisano 04 październik 2022 - 17:17
#13 OFFLINE
Napisano 04 październik 2022 - 18:02
Albo może Ja dobrze ?
Tak czy siak wspominam miło (mimo drobnych wpadek) moją krótką karierę zawodniczą na poziomie okręgu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych