Witam,
czy ktoś z forumowiczów ma jakieś doświadczenia związane z tym akwenem ???
Pzdr

Jezioro Leleskie
Started By
fedx
, 12 wrz 2008 19:56
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 12 wrzesień 2008 - 19:56
Napisano 13 wrzesień 2008 - 00:04
Łowiłem tam kiedyś (jakieś 10 lat temu ) ,kilka okonków złowiłem .Ale widziałem jak duże sieje rwą zestawy mormyszkowe
.To było dawno lecz teraz nie wiem co i jak ,wiem tylko ,że znajomy jakieś 3 lata temu łowił szczupaki (takie około 50-70 cm ) .Tylko tyle mogę powiedziec .

Napisano 13 wrzesień 2008 - 17:50
Bardzo glebokie (50m) i bardzo spustoszone przez Energopol ZR Pasym jezioro. Nie wiem czego szukasz, ale jak masz lódz, duzo akumulatorów (zakaz spaliny) i porzadne deep runnery to moze jakis pelagiczny sie uchowal i zazre...kiedys byly tam tez okonie, zupelnie przyzwoite.
Jezioro I kl. czystosci, przyjemnie bylo patrzec.
Jezioro I kl. czystosci, przyjemnie bylo patrzec.
Napisano 13 wrzesień 2008 - 19:37
Mam możliwość powędkowania na tym akwenie, wiem że trafiają się małe szczupaczki i okonie (info od kumpla który raczej wędkuje okazyjnie) w związku z tym zastanawiam się czy warto tam powalczyć na poważnie.
Rzeczywiście wszyscy którzy znają tą wodę mówią o jej czystości.
Pzdr
Rzeczywiście wszyscy którzy znają tą wodę mówią o jej czystości.
Pzdr
Napisano 14 wrzesień 2008 - 08:42
Piękne jezioro kiedyś bardzo duża populacja okonia i szczupaka.
Jeżdziłem kiedyś na camping w Elganowie gdzie można wypożyczyć łódkę.Teraz nie wiem,ale myślę że połowić jeszcze można chociaż jak piszą przedmówcy Energopol zrobił swoje.Trochę wiadomości i zdjęć znajdziesz pod tym adresem:
Pozdrawiam.Paweł
Jeżdziłem kiedyś na camping w Elganowie gdzie można wypożyczyć łódkę.Teraz nie wiem,ale myślę że połowić jeszcze można chociaż jak piszą przedmówcy Energopol zrobił swoje.Trochę wiadomości i zdjęć znajdziesz pod tym adresem:
Mimo wszystko myślę że spróbować warto.
Pozdrawiam.Paweł
Napisano 15 wrzesień 2008 - 09:16
Jedz jak najpózniej, tuz przed zima, moze cos trafisz z trollingu.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych