Witam wszystkich
Na początek może słów kilka o mnie
Mam na imię Ela i mieszkam w Piasecznie.
Czas wolny poświęcam przede wszystkim rysowaniu i malowaniu,a tak że wszelkim rękodzielniczym robótką.
To moja pasja,która daje wiele radości.
Nikt mnie jednak nie instruował,jak to robić- nigdy nie uczęszczałam do żadnej szkoły plastycznej.
Jestem samoukiem,który lubi się uczyć na własnych błędach.
Moje wybrane prace
Kolejna moja pasją jest florystyka - skończyłam dwa kursy florystyczne I & II stopnia,pracowałam w kwiaciarni.
Miłość do kwiatów i pasja tworzenia piękna
Często pomagam znajomym (i nie tylko) w dekorowaniu sal weselnych,chętnie coś doradzę ,zrobię wiązankę ślubną lub kompozycje z żywych kwiatów.
Kilka moich dziełek
Moja przygoda z własnymi przynętami zaczęła się dosyć niedawno.
Kolega wędkarz,zabrał mnie na ryby no i się zaczęło ....
Trudno mówić w moim wypadku o profesjonalnym wędkarstwie,aczkolwiek głód wiedzy ciągnie i w końcu uczymy się całe życie.
Jako,że znajomy sam robi swoje woblery,a szeroko dostępna chińszczyzna nie trafia w me gusta postanowiłam sama spróbować swoich sił.Moje woblery są głównie z pianki poliuretanowej,chociaż zdarzają się i dłubaniny z balsy.
Przed malowaniem
I po ...
Lakierowanie
Jesienny wypad na klenie
Rękodzieło to moje hobby i miły sposób na twórcze spędzenie czasu.
Moje prace są różne,lepsze i gorsze,zawsze jednak milej usłyszeć pochwałę niż krytykę.
Chociaż krytyka też jest potrzebna,bo otwiera oczy na różne mankamenty których się nie dostrzega.
Mam jednak ogromna prośbę - anonimowość w sieci nie zwalnia od zachowania kultury osobistej.
Uszanuj proszę mój czas i pracę nawet jeśli nie do końca ci się podobają moje prace.