Talon VI+ 100MF3 opinie
Może ktoś użytkuje lub użytkował kij na tym blanku i może się wypowiedzieć na temat jego pracy, akcji, realnego c.w. i zachowania w 3-składzie. Ciekawią mnie opinie pod kątem kija boleniowego na tym blanku.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 26 czerwiec 2015 - 22:51
Talon VI+ 100MF3 opinie
Może ktoś użytkuje lub użytkował kij na tym blanku i może się wypowiedzieć na temat jego pracy, akcji, realnego c.w. i zachowania w 3-składzie. Ciekawią mnie opinie pod kątem kija boleniowego na tym blanku.
Napisano 08 lipiec 2015 - 14:58
Mam takiego patyka ale w 2 składzie co do realnego cw to wszystkim co na bolenia spokojnie machałem , jak dla mnie to raczej lepiej pracuje pod grubsza linką bo strasznie się ładuje i strzela przynętami jak pociskami zapas mocy bardzo duży i tu nie przesadzam co do szczytu to jest dość miękki ale nie do końca wolny fajnie gasi po wyrzucie i fajnie trzyma rybę i bardzo ją męczy zwłaszcza przy brzanach jest to odczuwalne ale za to dolnik rekompensuje wszystko prawie że sztywna pałka , co do dolnego cw to od 3g woblerka posyła na wystarczającą odległość jednym słowem pracuje u mnie na boleniach sandaczach z opaski i kleniach na ciężko
Użytkownik FOEWROCLAW edytował ten post 08 lipiec 2015 - 14:59
Napisano 08 lipiec 2015 - 15:12
Napisano 11 lipiec 2015 - 20:57
Mam od niedawna ale jeszcze nie łowiłem na niego ....Do porównania mam 10,0MF2 w dwu składzie jak połowię kiedyś bolenie to mogę się wypowiedzieć bo tak na sucho to trudno ocenić.....Choć jeśli jest zachowana moc z dwu częściówki to może być fajna konstrukcja ....Lecz postarał bym się sprawdzić jak w zakresach rzutowych to hula....
Napisano 29 październik 2015 - 17:18
Przymierzam się do zrobienia kija na tym blanku i mam pytanie do osób z okolic Bielsko - Biała,Czechowice-Dziedzice,Tychy.Czy można się z kimś umówić aby pomachać kijem przed jego zbudowaniem?Będe bardzo wdzięczny.
Napisano 05 wrzesień 2017 - 19:18
Uzytkuje ktos kijka na tym blanku i mógłby cos o nim powiedziec ?
Napisano 05 wrzesień 2017 - 21:22
Uzytkuje ktos kijka na tym blanku i mógłby cos o nim powiedziec ?
A to jeszcze jest gdzies do dostania taki blank?
Napisano 05 wrzesień 2017 - 21:26
Całkiem przypadkiem nadarzyła się okazja nabycia kijka na tym blanku i w sumie jestem zdecydowany , ale chciałbym coś o nim poczytać a mało informacji na jego temat
Napisano 05 wrzesień 2017 - 21:39
Całkiem przypadkiem nadarzyła się okazja nabycia kijka na tym blanku i w sumie jestem zdecydowany , ale chciałbym coś o nim poczytać a mało informacji na jego temat
Ciezko znalesc info bo u nas w kraju to raczej malo tych blankow bylo.
Z tego co tam slyszalem, swietne wedki
Napisano 05 wrzesień 2017 - 22:00
Napisano 05 wrzesień 2017 - 22:44
Mam nadzieje ze przypadnie mi do gustu, a nawet jak nie to za tą cene to moge nawet na sciane zawiesic zeby cieszyła oko, bo kolorek piękny
Wstaw pare zdjec tej wedki jesli sie zdecydujesz zakupic
Napisano 05 wrzesień 2017 - 22:48
Napisano 06 wrzesień 2017 - 01:22
BLANKI
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
Szukam długiego blanku pod letnie pstrągi na jigiNapisany przez kmiasko , 01 gru 2024 pstrąg, hot shot, jig, blank |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
blank do lekkiego łowienia sandaczaNapisany przez FrenchRodbuilder , 02 paź 2024 |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blank pod pstrągi o długości 2.40 - 2.60 cm. Cw. 4-20 Gram. Głównie łowie na woblery.Napisany przez Livers , 02 paź 2023 batson suzuki, fishingart |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Zlecę naprawę dolnika muchówkiNapisany przez Adrian Tałocha , 11 kwi 2023 |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blank na sandacza do łowienia na lekkoNapisany przez DeeMeeD , 10 lis 2022 blank, sandacz na lekko |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych