Odra w Szczecinie, skuszony na troling
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 17 wrzesień 2016 - 18:15
Odra w Szczecinie, skuszony na troling
Napisano 23 wrzesień 2016 - 20:57
Rzeka Bug. 185 . Moje nowe PB :-)
C&R
Napisano 07 październik 2016 - 23:45
Wczoraj na Odrze wyjąłem życiówkę ! 204 cm
Użytkownik bartsiedlce edytował ten post 24 październik 2016 - 13:47
Napisano 08 październik 2016 - 09:16
Tak, wrócił do wody ! i oczywiście nagrałem to, a właściwie to Pani, która była na spacerze i zrobiła mi, z pełnym szacunkiem za pomoc - fotki.
Jednakże każdy "sumiarz" wie, że po tak długiej walce, ponad 45 min., przeżycie suma nie ma szans. Wypuszczając go liczyłem, że może się uda, jednak nie ! Męczył się pływając po powierzchni wody, nie mogąc się zanurzyć !!!
Tylko wyłącznie względy etyczne zmusiły mnie do podjęcia suma, no i niestety...
No cóż, Jerzy, czasem warto powstrzymać się od pochwalenia rybą.
Użytkownik bartsiedlce edytował ten post 24 październik 2016 - 13:46
Napisano 06 listopad 2016 - 20:16
Dzisiaj wybrałem się z kolegą Tomkiem (donkicha) na Wisłę, liczyliśmy na sandacze lub choćby na sandacza, tychże nie złowiliśmy, ani nie widzielismy, za to uderzył mi na stosunkowo płytkiej opasce listopadowy sumek! (...)
Listopadowy, więc złowiony w okresie ochronnym. Pomimo emocjonującego opisu, musimy pamiętać, że ryba złowiona została w okresie ochronnym. Gratulować będę, po złowieniu ryby zgodnie z obowiązującymi na łowisku przepisami.
Użytkownik woblery z Bielska edytował ten post 07 listopad 2016 - 18:27
Napisano 07 listopad 2016 - 21:44
Dzisiaj wybrałem się z kolegą Tomkiem (donkicha) na Wisłę, liczyliśmy na sandacze lub choćby na sandacza, tychże nie złowiliśmy, ani nie widzielismy, za to uderzył mi na stosunkowo płytkiej opasce listopadowy sumek! (...)
Listopadowy, więc złowiony w okresie ochronnym. Pomimo emocjonującego opisu, musimy pamiętać, że ryba złowiona została w okresie ochronnym. Gratulować będę, po złowieniu ryby zgodnie z obowiązującymi na łowisku przepisami.
Przepraszam! Biję się w pierś, ze zapomniałem, i tak wszystkie ryby puszczam, ale faktycznie takie są zasady publikacji zdjęć, a ja po prostu zapomniałem,ze od 1 listopada...Ale oczywiście to przyłów...i za pysk! zdjęcia puściłem, bo zapomniałem...
Użytkownik jerzy6 edytował ten post 07 listopad 2016 - 21:49
Napisano 07 listopad 2016 - 21:59
Ważne żeby wyciągać wnioski na przyszłość
Napisano 18 listopad 2016 - 22:23
Dawno tu nie zaglądałem Gratuluję wszystkim pięknych rybek - też coś wrzucę na odnowę tematu
Napisano 13 marzec 2017 - 10:17
Użytkownik harp edytował ten post 13 marzec 2017 - 10:59
Napisano 13 marzec 2017 - 19:36
Jak mi się uda w tym roku złowić rybkę wielkości płetwy piersiowej tego dzidziusia to będę miał udany sezon Gratulacje. Szacun. Mega
Napisano 13 marzec 2017 - 20:06
kolego @harp, gratulacje, zapodaj więcej fotek jeśli masz.
Napisano 13 marzec 2017 - 20:14
Napisano 25 marzec 2017 - 19:41
Przepraszam! Biję się w pierś, ze zapomniałem, i tak wszystkie ryby puszczam, ale faktycznie takie są zasady publikacji zdjęć, a ja po prostu zapomniałem,ze od 1 listopada...Ale oczywiście to przyłów...i za pysk! zdjęcia puściłem, bo zapomniałem...
Ja także biłem się w pierś za mój błąd, aż dzwoniło !
W październiku ubr. zamieściłem fotkę suma bez maty podkładowej na ziemi i co ?
Otrzymałem gratulacje i 1 punkt ostrzeżenia - na całe życie !
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych