To i ja coś wrzucę
Szymel - woblery
Started By
Szymel
, 27 kwi 2011 22:01
9 odpowiedzi w tym temacie
#1 OFFLINE
Napisano 27 kwiecień 2011 - 22:01
#2 OFFLINE
#3 OFFLINE
Napisano 25 sierpień 2011 - 20:58
Maluszki z balsy
#4 OFFLINE
Napisano 05 styczeń 2012 - 22:37
Ostatnio zrobiłem sobie kilka sztuk woblerów pod kątem troci na Redzie. W zeszłym roku sprawdził mi się smukły kształt o agresywnej pracy. Miałem ich tylko kilka sztuk, niestety wszystkie zaparkowały gdzieś w rzece...W tym roku zmniejszyłem korpus do około 5cm, dodatkowo wyszczuplając. Chodzą dosyć agresywnie, jednak nie mają typowej pracy dla woblerów trociowych typu X. Zamiatają kuperkiem i lusterkują, ale nie wyginają wędki do połowy Aktualnie podczas trociowania sporo pstrągów się ich czepia, dodatkowo zaliczyły 4 spady troci. Zobaczymy jak będzie za kilka dni. Lepsze wyniki pewnie zaliczą w na przełomie marca, kiedy ryby będą opatrzone wszelkiej maści wabikami.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Załączone pliki
#5 OFFLINE
Napisano 05 styczeń 2012 - 22:57
Wygrzebałem na komputerze zdjęcie ryby z zeszłego roku, z pierwotnym modelem. Dorzucam jeszcze fotkę Michała z przyłowem w postaci pstrąga
Załączone pliki
#6 OFFLINE
Napisano 06 styczeń 2012 - 12:08
Rano zawiozłem tatę do pracy, miałem niedaleko rzekę, więc podjechałem oddać kilka rzutów.
Śniadanie zjadłem, kakao wypiłem, więc ruszam na drugą turę
Śniadanie zjadłem, kakao wypiłem, więc ruszam na drugą turę
Załączone pliki
#7 OFFLINE
Napisano 06 styczeń 2012 - 14:05
Bardzo ładne wobki, wszystkie są z balsy?
#8 OFFLINE
Napisano 06 styczeń 2012 - 15:43
Bardzo fajne wobki i jak widać skuteczne!
mi by się nie chciało tyle oklejać
mi by się nie chciało tyle oklejać
#9 OFFLINE
Napisano 06 styczeń 2012 - 16:42
Cześć,
tak wszystkie są z balsy. Oklejanie jest całkiem przyjemne, to tylko tak strasznie wygląda
Druga tura zaliczona, ja niestety nic nie dostałem, ale kolega Marcin wyciągnął mi sprzed nosa rybkę
tak wszystkie są z balsy. Oklejanie jest całkiem przyjemne, to tylko tak strasznie wygląda
Druga tura zaliczona, ja niestety nic nie dostałem, ale kolega Marcin wyciągnął mi sprzed nosa rybkę
Załączone pliki
#10 OFFLINE
Napisano 06 styczeń 2012 - 20:29
To prawda ,ale nie z przed nosa tylko za nosem bo rzucałem w miejscówkę po Tobie.Jedno trzeba powiedzieć Twoje woblery to kilery
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych