Jump to content

  •      Sign In   
  • Create Account

Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

Photo

Podstawy proporcji w budowie sztucznych much - artykuł


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 OFFLINE   seba

seba

    Forumowicz

  • +Forumowicze
  • PipPip
  • 62 posts
  • LokalizacjaKatowice
  • Imię:Sebastian
  • Nazwisko:Ruszkiewicz

Posted 01 February 2011 - 22:21

Witam,
zapraszam do przeczytania artykułu Jarosława Zycha Podstawy proporcji w budowie sztucznych much. Miła i ciekawa lektura.

Pozdrawiam
Seba
http://www.galeriamu...pl/publicystyka

#2 OFFLINE   Kuba Standera

Kuba Standera

    W walce z głupota nie ma wygranych, są tylko cudem ocaleni

  • Bloggerzy
  • PipPipPipPip
  • 9,640 posts
  • LokalizacjaGibraltar i okolice

Posted 02 February 2011 - 19:22

Super artykuł

#3 OFFLINE   seba

seba

    Forumowicz

  • +Forumowicze
  • PipPip
  • 62 posts
  • LokalizacjaKatowice
  • Imię:Sebastian
  • Nazwisko:Ruszkiewicz

Posted 04 February 2011 - 13:02

Cieszę się, że się spodobał. Duże brawa dla autora, że mu się chciało wszystko napisać. Mam nadzieję, że pozwoli to wielu kolegom na wykonanie dobrej i prawidłowej muszki.

Pozdr
Seba

#4 OFFLINE   Bujo

Bujo

    Zaawansowany

  • Bloggerzy
  • PipPipPip
  • 4,436 posts

Posted 04 February 2011 - 17:46

Seba- pozwoli, trzeba jedynie poczytac troche zanim zdecydujemy sie na ukrecenie czegos nowego. Zdziwil bys sie ilu znajomych nie znalo ilosci segmentow w imitacji kielza, niby oczywiste prawda?

Dzieki takim tekstom latwiej zrobic cos z dobrymi proporcjami.

Bujo

#5 OFFLINE   seba

seba

    Forumowicz

  • +Forumowicze
  • PipPip
  • 62 posts
  • LokalizacjaKatowice
  • Imię:Sebastian
  • Nazwisko:Ruszkiewicz

Posted 04 February 2011 - 18:27

Cóż,
jedni uważają, że ilość segmentów w kiełżu nie ma znaczenia. Patrząc na to rzeźwo to pstrąg tego nie liczy. :mellow: nie ma czasu ale mnie osobiście razi albo za mało albo za dużo. Po prostu brzydko to wygląda. Innym zaś nie przeszkadza... :lol: