Witam,chciałbym w tym roku wędkować pod lodowo z użyciem echa, posiadam jakąś starsza echosondę humminbrida, myślę nad patentem aby przymocować do skrzynki(zrobić taki mały kombajn) aby na stałe ją tam zamieścić,na zasadzie wysuwania na wysięgniku,szufladki w siedzisku,zeby nie nosić niewiadomo ile balastu( wiadomo siedzisko,torba na echo,świder,wędki),może macie jakieś sprawdzone metody? mile widziane zdjęcia waszych siedzisk, Pozdro
#1 OFFLINE
Napisano 11 grudzień 2017 - 14:42
#2 ONLINE
Napisano 11 grudzień 2017 - 16:14
Echo echem, ale to aku waży już poważnie jak na bieganie po lodzie. Nie ma na to lekarstwa innego niż sanki. Wtedy nie ma znaczenia,czy w siedzisku, czy w coverze. Próbowałem i na skrzynce do siedzenia i w coverze, ten drugi sposób jest praktyczniejszy. Tak czy owak pomyśl nad sankami.
- mario, golenia i fafka90 lubią to
#3 ONLINE
Napisano 11 grudzień 2017 - 17:25
Nie mogę już Edyty zaprosić, ale takie doświadczenie z czasów echo w skrzynce. Musi ona być ciężka i szeroka u dołu. Masa ekranu umieszczonego dość wysoko bardzo psuje stabilność skrzynki, poza tym wygodniej gapić się w ekran obok dziury- obserwując np kiwok, aniżeli gapić się między nogi i męczyć oczy na lini ekran- kiwok. To tak dla przemyślenia zostawiam.
- fafka90 lubi to
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: podlodówka, ice
Hand made →
Naprawy, tuning, majsterkowanie →
Pierzchnia, pika - zrób to samNapisany przez Archanioł , 10 lut 2017 podlodówka, ice |
|
|
||
Hand made →
Świder podlodowy - ostrzenie nożyNapisany przez GaGacek , 25 lis 2016 podlodówka, ice |
|
|
||
TECH
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
Blank / wedka podlodowaNapisany przez ARMAGEDDON , 13 gru 2009 blank, podlodówka, ice |
|
|
||
Hand made →
Sanki wędkarskie na lód i ich wyposażenie - opinie i wskazówkiNapisany przez datoos , 28 gru 2010 podlodówka, ice |
|
|
||
Hand made →
Świder do loduNapisany przez Astra1982 , 10 lut 2010 podlodówka, ice |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych