Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

Zdjęcie

GARAGE SALE V3 Warszawa 24 marzec 2018 r.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
733 odpowiedzi w tym temacie

#221 OFFLINE   platynowłosy

platynowłosy

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1276 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 22 styczeń 2018 - 00:01

Pochwalę się, że wczoraj nabyłem w lumpeksie Recorda 1700 (taki jak na ostatnim zdjęciu Arka). Stan bardzo dobry, kręci jak szalony, choć stuknęło mu już 60 lat. Towar był na wagę. Zapłaciłem sześć złotych i trzynaście groszy. Wyżej wymieniony multik nie podlega odsprzedaży. Zdjęcie mnie sprowokowało :)

W lumpexie? W PL? Chryste...gdzie? 

Zresztą nie mam się co dziwić...to też wyjąłem w lumpexie...ale nie w PL

#222 OFFLINE   platynowłosy

platynowłosy

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1276 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 22 styczeń 2018 - 00:02

Pochwalę się, że wczoraj nabyłem w lumpeksie Recorda 1700 (taki jak na ostatnim zdjęciu Arka). Stan bardzo dobry, kręci jak szalony, choć stuknęło mu już 60 lat. Towar był na wagę. Zapłaciłem sześć złotych i trzynaście groszy. Wyżej wymieniony multik nie podlega odsprzedaży. Zdjęcie mnie sprowokowało :)

W lumpexie? W PL? Chryste...gdzie? 

Załączone pliki

#223 OFFLINE   Maciej W.

Maciej W.

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1070 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 22 styczeń 2018 - 00:43

Mamy z kobitą takie miejsce niedaleko domu. Jeździmy rozrywkowo na grzebki. Na codzień odzienia nam nie brakuje, ale w czasach, gdy sklepy pękają w szwach, a oferta jest często mizernej jakości...Szwedzki gore-tex Härkila na półce kosztuje 2500,-. Za nówkę zapłaciłem 48 PLN. Widać jakiś skandynawski grubas dostał w prezencie i się nie zmieścił, albo został stratowany przez łosia na polowaniu nim zdołał przymierzyć. No cóż. Nie moknę. I cieplutko. Kończę, bo nie w temacie wątku i Hesher mnie ukatrupi. Jutro kołowrotki i multiki.
  • platynowłosy i grzesiekp. lubią to

#224 OFFLINE   Hesher

Hesher

Ekspert

• Lurebuilding Team
  • PipPipPipPip
  • 6345 postów
  • LokalizacjaPułtusk
  • Imię:Piotr
  • Nazwisko:Prażmowski

Napisano 22 styczeń 2018 - 05:37

Łi tam, luzik. Że dobrą membranę można grzebnąć to słyszałem, ale młynek to jeszcze nie.

#225 ONLINE   BOB

BOB

SUM

• PATRON
  • PipPipPipPipPip
  • 10194 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Robert

Napisano 22 styczeń 2018 - 08:28

Oczywiście, że zestaw Alka podniósł mi ciśnienie, jest tam jeden rodzynek, który na całe szczęście mam ;)

Również historia "lumpeksowa" mogła by mnie nakręcić jednak zniosłem ze spokojem bo 1700 stoi w szafie wraz z pudełkiem fabrycznym :)

Wrzuciłem foty na prośbę Piotra. Dzięki temu, będzie robił nam wszystkim promocję również poza forum. Możliwość zobaczenia towaru daje wszystkim wiedzę ... ile kasy zabrać ze sobą, ale myślę, że płatność "na zeszyt" w wielu przypadkach też będzie możliwa :P  :D

• platynowłosy lubi to

#226 OFFLINE   Maciej W.

Maciej W.

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1070 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 22 styczeń 2018 - 09:40

Oczywiście, że zestaw Alka podniósł mi ciśnienie, jest tam jeden rodzynek, który na całe szczęście mam ;)
Również historia "lumpeksowa" mogła by mnie nakręcić jednak zniosłem ze spokojem bo 1700 stoi w szafie wraz z pudełkiem fabrycznym :)
Wrzuciłem foty na prośbę Piotra. Dzięki temu, będzie robił nam wszystkim promocję również poza forum. Możliwość zobaczenia towaru daje wszystkim wiedzę ... ile kasy zabrać ze sobą, ale myślę, że płatność "na zeszyt" w wielu przypadkach też będzie możliwa :P :D

Drogi Robercie, zwróć uwagę że pudełko, oliwka i kluczyk wywindowałyby cenę powyżej siedniu złociszy. Ekonomia przede wszystkim. Używka, ale żyłkę dostałem w cenie (nie wiem jak się tym rzucało bo miękka niczym drut dentystyczny). A o szafie pamiętam...

#227 OFFLINE   Fossegrim

Fossegrim

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 298 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Dominik

Napisano 22 styczeń 2018 - 10:41

Mamy z kobitą takie miejsce niedaleko domu. Jeździmy rozrywkowo na grzebki. Na codzień odzienia nam nie brakuje, ale w czasach, gdy sklepy pękają w szwach, a oferta jest często mizernej jakości...Szwedzki gore-tex Härkila na półce kosztuje 2500,-. Za nówkę zapłaciłem 48 PLN. Widać jakiś skandynawski grubas dostał w prezencie i się nie zmieścił, albo został stratowany przez łosia na polowaniu nim zdołał przymierzyć. No cóż. Nie moknę. I cieplutko. Kończę, bo nie w temacie wątku i Hesher mnie ukatrupi. Jutro kołowrotki i multiki.

Wziąłbyś mie czasem do tego badziewiaka, bo słyszałem opowieści wiele, a dalej nie wiem gdzie to to się znajduje...

#228 OFFLINE   S.N.

S.N.

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 4677 postów
  • LokalizacjaMazowieckie. Lubelskie.
  • Imię:Sławek
  • Nazwisko:Nikt

Napisano 22 styczeń 2018 - 11:24

Wziąłbyś mie czasem do tego badziewiaka, bo słyszałem opowieści wiele, a dalej nie wiem gdzie to to się znajduje...

Obstawiam okolice Grójeckiej ;)

#229 ONLINE   BOB

BOB

SUM

• PATRON
  • PipPipPipPipPip
  • 10194 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 22 styczeń 2018 - 11:26

Drogi Robercie, zwróć uwagę że pudełko, oliwka i kluczyk wywindowałyby cenę powyżej siedniu złociszy. Ekonomia przede wszystkim. Używka, ale żyłkę dostałem w cenie (nie wiem jak się tym rzucało bo miękka niczym drut dentystyczny). A o szafie pamiętam...

Drogi Macieju w czasach gdy sprzedawano te zacne multiki nie dodawano kluczyka i oliwki ;) A to, że pudełko (i instrkcja w nim) jest gratką dla kolekcjonera jest dla mnie oczywista oczywistością. Mam w swoich zbiorach pewien multik z pudełkiem i oryginalną nalepką na nim i uwierz mi ... nie jeden zbieracz dał by wiele za samo pudełko, multik pozostawiając u mnie ;)  :D.

A dziękując za pamięć o "szafie", przenieśmy tę dysputę tam lub na priv aby tutaj nie śmiecić :)

#230 OFFLINE   Maciej W.

Maciej W.

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1070 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 22 styczeń 2018 - 12:10

Grójecka? Pudło! 25 km od celu. Dominiku, zadzwonię z budki telefonicznej (nie jest na podsłuchu), przyprawimy sztuczne wąsy, zgubimy potencjalne ogony i pojedziemy do... Kończę wątek lumpeksowy.

#231 OFFLINE   Hesher

Hesher

Ekspert

• Lurebuilding Team
  • PipPipPipPip
  • 6345 postów
  • LokalizacjaPułtusk
  • Imię:Piotr
  • Nazwisko:Prażmowski

Napisano 22 styczeń 2018 - 16:23

Sala konferencyjna, w której działamy. Bob74 dla porównania na ostatnim zdjęciu :)
Załączony plik  IMG_20180122_154435.jpg   26,73 KB   8 Ilość pobrań
Załączony plik  IMG_20180122_154442.jpg   30,62 KB   8 Ilość pobrań
Załączony plik  IMG_20180122_154454.jpg   27,88 KB   8 Ilość pobrań

Użytkownik Hesher edytował ten post 22 styczeń 2018 - 16:24

• BOB, Rebel64 i Dano. lubią to

#232 ONLINE   BOB

BOB

SUM

• PATRON
  • PipPipPipPipPip
  • 10194 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 22 styczeń 2018 - 17:29

No, jak już teraz Bob74 lustruje salę...to będzie wesoło :blink:  :D

• bob74 lubi to

#233 OFFLINE   marcinesz

marcinesz

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1191 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 22 styczeń 2018 - 17:47

No, jak już teraz Bob74 lustruje salę...to będzie wesoło :blink: :D

Żeby pozostałych 72-ch BOB-ów się tylko zmieściło - bo inaczej byłaby to niewyBOBrażalna strata 😁😁😁...
  • BOB i woblery z Bielska lubią to

#234 ONLINE   BOB

BOB

SUM

• PATRON
  • PipPipPipPipPip
  • 10194 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 22 styczeń 2018 - 18:25

Widać, że jeszcze nie wiesz co może oznaczać spotkanie na spotkaniach ;)  tego konkretnego Boba :huh:  ? i czym to może się

skończyć :blink:

I nie mogę powiedzieć aby mi (i zapewne wielu innym) się to nie podobało! :P  :D  :bighair:  :rockon:

#235 OFFLINE   chulo

chulo

Forumowicz

• TWÓRCY+
  • PipPip
  • 376 postów
  • Lokalizacjapwbaits.pl
  • Imię:Paweł
  • Nazwisko:Wasilewski

Napisano 22 styczeń 2018 - 18:29

Poniżej część mojej oferty wyrobów metalowych którą wystawić mam zamiar. Aktualnie pracuję nad serią przeznaczoną na klenia, jazia, pstrąga.
Niebawem seria obrotówek od rozmiarów od 1 do 5 :)

Załączony plik  1b.jpg   45,88 KB   7 Ilość pobrań Załączony plik  1bbbbb.jpg   108,63 KB   6 Ilość pobrań Załączony plik  2.jpg   72,7 KB   6 Ilość pobrańZałączony plik  DSC_0122.JPG   88,8 KB   6 Ilość pobrańZałączony plik  DSC_0937.JPG   86,36 KB   4 Ilość pobrańZałączony plik  1aaa.jpg   124,02 KB   4 Ilość pobrańZałączony plik  DSC_0966.JPG   59,58 KB   4 Ilość pobrań

Użytkownik chulo edytował ten post 22 styczeń 2018 - 18:34

#236 OFFLINE   marcinesz

marcinesz

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1191 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 22 styczeń 2018 - 18:56

Widać, że jeszcze nie wiesz co może oznaczać spotkanie na spotkaniach ;) tego konkretnego Boba :huh: ? i czym to może się
skończyć :blink:
I nie mogę powiedzieć aby mi (i zapewne wielu innym) się to nie podobało! :P :D :bighair: :rockon:

Nie wiem, ale liczę, że mnie zaprosicie - jeśli jest jakiś problem, to mogę zmienić nick na BOB75 😁.

#237 ONLINE   BOB

BOB

SUM

• PATRON
  • PipPipPipPipPip
  • 10194 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 22 styczeń 2018 - 19:01

...zapraszałem niedawno Wszystkich nad j. Czerniakowskie :) się działo :D

http://jerkbait.pl/t...kie-start-1100/

Użytkownik BOB1 edytował ten post 22 styczeń 2018 - 19:03

#238 OFFLINE   marcinesz

marcinesz

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1191 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 22 styczeń 2018 - 19:10

Wszystkich, wszystkich - poproszę priva albo co. Informacja to władza 😁.

#239 ONLINE   BOB

BOB

SUM

• PATRON
  • PipPipPipPipPip
  • 10194 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 22 styczeń 2018 - 19:28

Nie pozostaje mi nic innego jak przeprosić :(  Następny organizator na pewno się poprawi ;)  :)

#240 OFFLINE   Waldi

Waldi

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 514 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 22 styczeń 2018 - 19:40

Bob, nie traktuj siebie tak srogo. Następnym razem zrobisz to jeszcze lepiej

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych