Mariuszu sympatyczny, kiedy można złożyć zamówienie na te cudeńka.
Chętnie spróbował bym z pod lodu.
pozdrawiam byniek
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 13 grudzień 2018 - 18:02
Mariuszu sympatyczny, kiedy można złożyć zamówienie na te cudeńka.
pozdrawiam byniek
Napisano 13 grudzień 2018 - 21:06
Spod lodu to jeszcze nie próbowałem a to mnie teraz zaskoczyłaś, jak jesteś zainteresowany "cudeńkami" to priv.Mariuszu sympatyczny, kiedy można złożyć zamówienie na te cudeńka.
pozdrawiam byniek
Napisano 13 grudzień 2018 - 21:31
Ooooo Panie, myślałem ,że już ładniejszych nie zrobisz,a tu proszę,co wypust, to bardziej odjechane!
Piękne mikrusy,dopracowane maxymalnie- wcale się nie dziwię,że rybki dają się oszukać,ja też bym się dał!
Napisano 13 grudzień 2018 - 21:50
Ooooo Panie, myślałem ,że już ładniejszych nie zrobisz,a tu proszę,co wypust, to bardziej odjechane!
Piękne mikrusy,dopracowane maxymalnie- wcale się nie dziwię,że rybki dają się oszukać,ja też bym się dał!
Napisano 13 grudzień 2018 - 22:54
Mariusz ja też nie próbowałem ale mam skojarzenia.Myślenie nie sprawia mi bólu, ale nie wiem czy rybunie będą tej samej myśli.
pozdrawiam byniek
Napisano 13 grudzień 2018 - 23:56
Mariusz ja też nie próbowałem ale mam skojarzenia.Myślenie nie sprawia mi bólu, ale nie wiem czy rybunie będą tej samej myśli.
pozdrawiam byniek
Napisano 15 grudzień 2018 - 17:20
Użytkownik MARIUSZ 69 edytował ten post 15 grudzień 2018 - 17:23
Napisano 16 grudzień 2018 - 13:11
Użytkownik MARIUSZ 69 edytował ten post 16 grudzień 2018 - 13:13
Napisano 16 grudzień 2018 - 13:25
Przestań proszę, bo ja przestanę tu zaglądać!
Jak się tak przyglądam,to od razu przychodzi mi do głowy ile jeszcze przede mną robienia różnych przynęt, żeby osiągnąć taki poziom jak Ty i kilku Kolegów !
A odnośnie "jagody" sam wiesz,że to kolor, który działa prawie zawsze i prawie wszędzie.
Bardzo mi się ten ostatni wypust podoba-masz talent i świetne pomysły- zazdroszczę!
Napisano 16 grudzień 2018 - 13:40
Wielkie dzięki, czasami uda się stworzyć coś nowego a jak się innym podoba to jest jeszcze większa motywacja do dalszego działania .Jest taki dzień że jest tyle pomysłów aż czasu brakuje na ich realizację a czasami zupełna niemoc twórcza.Przestań proszę, bo ja przestanę tu zaglądać!
Jak się tak przyglądam,to od razu przychodzi mi do głowy ile jeszcze przede mną robienia różnych przynęt, żeby osiągnąć taki poziom jak Ty i kilku Kolegów !
A odnośnie "jagody" sam wiesz,że to kolor, który działa prawie zawsze i prawie wszędzie.
Bardzo mi się ten ostatni wypust podoba-masz talent i świetne pomysły- zazdroszczę!
Użytkownik MARIUSZ 69 edytował ten post 16 grudzień 2018 - 13:53
Napisano 16 grudzień 2018 - 21:00
Miałem pisać priv po świętach ale chyba zrobię to jeszcze przed bo już się mi w oczach mieni .Z dnia na dzień coraz trudniej się zdecydować na konkretne modele
Robactwo jak zawsze mega
Napisano 16 grudzień 2018 - 21:15
Miałem pisać priv po świętach ale chyba zrobię to jeszcze przed bo już się mi w oczach mieni .Z dnia na dzień coraz trudniej się zdecydować na konkretne modele
Robactwo jak zawsze mega
Napisano 16 grudzień 2018 - 21:16
Użytkownik samiec edytował ten post 16 grudzień 2018 - 21:24
Napisano 16 grudzień 2018 - 21:21
Mariusz myślę że jak tak dalej będziesz ewoluował to po Nowym Roku Twoje robaki powinny juz same latac,chodzić i pelzac:)
Musisz nazwać jakoś to rase:)
Może robalus killerus wzdregus:)
Napisano 17 grudzień 2018 - 13:56
No kolego, po jagódkach szczena na klawiaturze. Cudeńka panie cudeńka!!!
Napisano 17 grudzień 2018 - 14:24
No kolego, po jagódkach szczena na klawiaturze. Cudeńka panie cudeńka!!!
Takiego koloru brakowało w gamie przynęt jakie wykonuję ,chciałem go mieć by móc sprawdzić czy wniesie coś nowego w sensie podniesienia skuteczności ,choć na skuteczność nie narzekam ,metodą prób i błędów dopracowałem jigi podczas sezonu ,myślę że w przyszłym roku będzie
Napisano 18 grudzień 2018 - 12:41
Użytkownik MARIUSZ 69 edytował ten post 18 grudzień 2018 - 12:42
Napisano 18 grudzień 2018 - 13:51
Te Twoje robale, jak dla mnie, to to są takie małe dzieła sztuki.
Szkoda było by moczyć
Napisano 18 grudzień 2018 - 15:28
Te Twoje robale, jak dla mnie, to to są takie małe dzieła sztuki.
Szkoda było by moczyć
Napisano 18 grudzień 2018 - 15:38
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych