Coś pięknego :whistling:nie wiem czemu ale takie maleństwa niesamowicie mi się podobają
A ile ważą te z ostatniego zdjęcia ?
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 27 marzec 2018 - 21:07
Coś pięknego :whistling:nie wiem czemu ale takie maleństwa niesamowicie mi się podobają
Napisano 27 marzec 2018 - 21:26
Napisano 27 marzec 2018 - 22:26
Mariuszu jak pisałem wcześniej-nic tu się już nie da poprawić- okazało się ,że byłem w błędzie...Te są jeszcze bardziej dopracowane i realistyczne...A Twoje umiejętności ,to już nie jest "pierwsza liga" ,tylko EXTRAKLASA!!!
Napisano 27 marzec 2018 - 22:34
Mariuszu jak pisałem wcześniej-nic tu się już nie da poprawić- okazało się ,że byłem w błędzie...Te są jeszcze bardziej dopracowane i realistyczne...A Twoje umiejętności ,to już nie jest "pierwsza liga" ,tylko EXTRAKLASA!!!
Napisano 28 marzec 2018 - 11:46
Robaki z odnóżami na jakiej wielkości hakach kręcisz ?
Napisano 28 marzec 2018 - 12:04
Robaki z odnóżami na jakiej wielkości hakach kręcisz ?
Haki jakie stosuję są w wielkości #8
Napisano 28 marzec 2018 - 12:07
Napisano 28 marzec 2018 - 13:20
Krol jigow jest tylko jeden
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Ja dopiero zaczynam i ciągle się uczę ,z każdym ukręconym jigiem coraz więcej.Jest to dla po części pasja ,a także chęć stworzenia czegoś samodzielnie .pod swoje potrzeby ,ale i dla zaspokojenia swojej próżności.I ta myśl że przynęt w końcu nie będzie brakowało,chciałem też się przekonać jak to jest złowić rybę na przynętę wykonaną przez siebie.A zaczęło się od zabicia czasu w nudne zimowe wieczory .
Napisano 30 marzec 2018 - 12:31
Napisano 30 marzec 2018 - 12:41
Pocisk dalekiego zasięgu ,jak na xul oczywiście, jadnak celu nie osiągnąłem tylko 1.28 g .Trzeba zamówić większe główki od tych które obecnie posiadam a plan jest taki aby robale osiągnęły wagę 2 g .Może po świętach masy nabiorą.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
wow, ale realizm. Szok, gratulacje.
Nie cytujemy zdjęć.
Zwłaszcza z poprzedniego postu
Użytkownik woblery z Bielska edytował ten post 30 marzec 2018 - 13:56
Napisano 30 marzec 2018 - 12:52
Napisano 01 kwiecień 2018 - 11:05
Piękne wykonanie ,,,post 48
Kiełżyki,widelnice naprawdę widać serce i dużą pasje do tego co tworzysz ,,,,,,,,,, .
Napisano 01 kwiecień 2018 - 11:27
Piękne wykonanie ,,,post 48
Kiełżyki,widelnice naprawdę widać serce i dużą pasje do tego co tworzysz ,,,,,,,,,, .
Napisano 02 kwiecień 2018 - 11:54
Pocisk dalekiego zasięgu ,jak na xul oczywiście, jadnak celu nie osiągnąłem tylko 1.28 g .Trzeba zamówić większe główki od tych które obecnie posiadam a plan jest taki aby robale osiągnęły wagę 2 g .Może po świętach masy .
Mariuszu a czy odrobina ołowianej lamety na haku nie rozwiązałaby Twojego problemu?
Robale jak zwykle KLASA!
Napisano 02 kwiecień 2018 - 12:05
Mariuszu a czy odrobina ołowianej lamety na haku nie rozwiązałaby Twojego problemu?
Robale jak zwykle KLASA!
Napisano 02 kwiecień 2018 - 19:48
Napisano 02 kwiecień 2018 - 23:32
Jak by nie wystający hak powiedział bym że są żywe
Napisano 03 kwiecień 2018 - 07:47
Mariuszu, jak się zachowują tak wygięte do przodu bioty w wodzie i przy rzucie? Nie ma problemu z ich trwałością?
Poza tym bardzo fajne robale, brawo
Napisano 03 kwiecień 2018 - 07:54
Mariuszu, jak się zachowują tak wygięte do przodu bioty w wodzie i przy rzucie? Nie ma problemu z ich trwałością?
Poza tym bardzo fajne robale, brawo
Są dość trwałe ,ale to zależy od tego co kto oczekuje ,ich powierzchnia jest dość niewielka nie ma to większego wpływu na ich lotność,bez odnóży jigi latają odrobinę dalej ,zdjęcia są robione w dużym powiększeniu ,na których odnóża sprawiają wrażenie dużych lecz w realu jest ok .
Napisano 26 kwiecień 2018 - 08:14
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych