Witam serdecznie wszystkich Kolegów, z góry przepraszam za poślizg, ale powrót z poza granic i przeprowadzka jednocześnie w połączeniu z dobrym sezonem sumowym odebrały resztki wolnego czasu.
Nie będę się zbytnio rozpisywał, bo to mało interesujące, ale rozpoczynając wątek chciałbym przede wszystkim podziękować garstce szczerych i życzliwych osób, bez których pewnie nie zdecydowałbym się na otwarcie pracowni i dążenia do niszowej póki co koncepcji, której jednak słuszność czuję w pełni i będę starał się jak tylko mogę rozwijać ją w wielu kierunkach dotąd uznawanych za fanaberię. Motywem przewodnim całego pomysłu był tylko i wyłącznie rozwój własnej pasji, ale dzięki Januszowi, który stworzył ten magiczny uchwyt i pokazał mi że warto przełamywać schematy czy Patrykowi z forum który dzielnie zbroił moje prywatne chore wymysły sprawdzające się w 100% pod mój oczekiwania postanowiłem jednak aby wiele niuansów szło dalej i żeby to rozwijało się z dnia na dzień coraz bardziej razem z każdym kolejnym zadowolonym użytkownikiem, który otrzymuje naprawdę w pełni precyzyjne narzędzia do połowu ryb nie zostawiając worka pieniędzy przy zakupie czegoś na odległość. Póki co wiele tematów rozpoczętych jest jednocześnie, ale myślę, że już niebawem pojawi się seria blanków mojego pomysłu oraz wiele ciekawych i kontrowersyjnych wersji zbrojenia wędek, na chwilę obecną już wielkim plusem jest to, że każdy kto jest zainteresowany zbudowaniem wędki może wpaść w Warszawie osobiście i obmacać sporo ciekawych wynalazków świetnej jakości w śmiesznej cenie oraz większość cukierków z oferty phenixa w tym całą serię stworzoną na Polski rynek, jak również przetestować dany kij w różnych wersjach spacingu.
Raz jeszcze dziękuję wszystkim Kolegom którzy mnie wspierają i na których mogę liczyć, szczerość i czyste intencje w tym samym kierunku to coś co daje ogromną radość i chęci do ciągłego rozwoju.
Postaram się na bieżąco coś wrzucać a tymczasem zapraszam na facebooka gdzie można podglądać aktualne prace oraz filmy z pracą i ugięciem wielu gotowych patyków w różnych koncepcjach zbrojenia.