Panowie.
Głosowanie odbyło się i czas na decyzje. Jeśli chodzi o sobotę to było 2 osoby mocno tym terminem zainteresowane czyli ja i Robert. Kolejne 2 były za niedzielą wspierane przez kolejnych kolegów, którzy bardzo chcieli się z nimi spotkać. Pozostała część osób wyraziła opcję neutralną czyli pasowały im obydwa terminy.
A, że my z Robertem jako nieformalni prowodyrzy tegoż spotkania chcemy aby spotkanie było udane dla wszystkim uznaliśmy, iż doskonałym terminem na spotkanie pasującym każdemu będzie słoneczna mam nadzieję niedziela
Zapraszamy zatem wszystkich chętnych na kolejny zlot zakręconych baitcastingowców UL, L, XL oraz XXL oraz wszystkich innych chcących spotkać się z kolegami oraz być może poznać sprzęt, którego jak co roku na pewno nie zabraknie.
Spotkanie odbędzie się w niedzielę 2 grudnia roku pańskiego 2018 od godziny 11 nad
jakże malowniczym jeziorkiem Czerniakowskim.
Dla tych, którzy jeszcze nie byli, a planują przybycie parking znajduje się bardzo niedaleko przy ulicy, a jakże Jeziornej 4. Nawet mapka się znalazła z jednego z poprzednich spotkań
Ja będę troszkę wcześniej aby zapewnić gorącą wojskową grochówkę dla przybywających z daleka o ile będą na nią chętni
Dlatego jeśli ktoś przez przypadek czyli brak korków pojawi się odrobinę wcześniej to bardzo chętnie Was przywitam.
Ja wezmę grila, 2 worki węgla, coś na grila i do grila oraz ze 2 albo 3 wędki
Raz jeszcze zapraszam.
mapa jeziorka.jpg 154,27 KB 28 Ilość pobrań
Użytkownik woblery z Bielska edytował ten post 07 listopad 2018 - 11:31