Chodzi mi po głowie zmiana okręgu a tym samym i zmiana koła. Na chwilę obecną typuję w Białystok chciałbym aby ktoś z kolegów wskazał zasugerował mi koło które nie marnotrawi składek. Koło które robi coś pozytywnego.

Jak nie Siedlce to co?
Napisano 31 grudzień 2018 - 13:39
Napisano 31 grudzień 2018 - 16:11
Przepraszam że pytam, ale zapytam. Kto ma robić to coś pozytywnego. To my wędkarze tworzymy koła i my w tych kołach gospodarujemy.
Więc o co "kaman".
pozdrawiam byniek
Napisano 31 grudzień 2018 - 17:28
Napisano 31 grudzień 2018 - 17:35
A co jest nie tak z Siedlcami ? Ja się z Pustyni Bedyńskiej Mazowasza do Siedlec w zeszłym roku przepisałem,
- tost, Pisarz.......ewski Piotr, Byniek i 1 inna osoba lubią to
Napisano 31 grudzień 2018 - 17:47
Napisano 31 grudzień 2018 - 18:00
http://www.barwena.p...ie.pl/kalendarz ... jak interesuje Ciebie sport w naszym okręgu .
- beton007 i Framuga lubią to
Napisano 31 grudzień 2018 - 20:30
Mówisz i masz, Krystianin cię przyjmuje do klubu. Ale jeżeli myślisz, że zapłacisz składkę i będziesz miał "ful wypas". To mam wątpliwości!!!
Napisano 31 grudzień 2018 - 20:58
Friko, on 31 Dec 2018 - 16:35, said:
A co jest nie tak z Siedlcami ? Ja się z
Pustyni BedyńskiejMazowasza do Siedlec w zeszłym roku przepisałem,
Mam podobnie . Tylko sercem było mi bliżej do Ciechanowa.
Pustynia
Obawiam się że gdyby OM dostał pod opiekę Saharę , to po kilku latach piasku by zabrakło.
- Guzu, beton007, Paweł nizinny i 4 innych osób lubią to
Napisano 31 grudzień 2018 - 21:04
Byniek, on 31 Dec 2018 - 19:30, said:
Mówisz i masz, Krystianin cię przyjmuje do klubu. Ale jeżeli myślisz, że zapłacisz składkę i będziesz miał "ful wypas". To mam wątpliwości!!!
Nikogo nie przyjmuje do klubu Kolego Byniek,pokazuje tylko, co sie dzieje w naszym okręgu jeśli chodzi o zawody. I tak na marginesie ... co rozumiesz przez "full wypas"
????
Użytkownik Krystianin edytował ten post 31 grudzień 2018 - 21:05
Napisano 31 grudzień 2018 - 21:10
... i tak jeszcze dodam że nie trzeba byc "klubowiczem " żeby uczestniczyc w zawodach.
Użytkownik Krystianin edytował ten post 31 grudzień 2018 - 21:11
Napisano 31 grudzień 2018 - 21:43
Zdecydowanie Okręg Białystok :-) Dla zainteresowanych sportem BARWENA, jak już wcześniej zaznaczył to Fejsbukowy Janusz
- Framuga lubi to
Napisano 02 styczeń 2019 - 10:58
W Siedlcach jest silne lobby sportowców, ale ostatnio wygrywa lobby "ochroniarzy wód", co mnie niezmiernie cieszy.
- Friko, Guzu, Paweł nizinny i 5 innych osób lubią to
Napisano 02 styczeń 2019 - 11:59
A wracając do lobby to niezła wrzawa jest pod komunikatem o dzisiejszym zebraniu kapitanatu sportowego . Aż mnie korci by przyjechać i poznać atmosfere na własnej skórze.
- tost lubi to
Napisano 02 styczeń 2019 - 13:22
bartsiedlce, on 02 Jan 2019 - 09:58, said:
W Siedlcach jest silne lobby sportowców, ale ostatnio wygrywa lobby "ochroniarzy wód", co mnie niezmiernie cieszy.
Można połączyć.
Mistrz w łapaniu kłusowników za rok 2019. Cały sezon można punktować.
- Guzu, Paweł nizinny i bartsiedlce lubią to
Napisano 02 styczeń 2019 - 14:27
Radek, przeczytałem właśnie tę dyskusję.
Piękny pokaz wiedzy i kultury naszych sportowców. Członkowie Kapitanatu nie mają pojęcia o tym, jak wydawane są pieniądze, smutne to.
- Framuga lubi to
Napisano 02 styczeń 2019 - 14:45
bartsiedlce, on 02 Jan 2019 - 09:58, said:
Framuga, on 02 Jan 2019 - 10:59, said:
Tyle że z tego co mi wiadomo to powinno być na jedno i na drugie.
A wracając do lobby to niezła wrzawa jest pod komunikatem o dzisiejszym zebraniu kapitanatu sportowego . Aż mnie korci by przyjechać i poznać atmosfere na własnej skórze.
Zdecydowanie jestem za "ochroniarzami" niż za "sportowcami" gdybym miał wybierać.
- Guzu lubi to
Napisano 09 styczeń 2019 - 16:43
Z tym że w okolicy mamy głównie rzeki i na nich będą odbywać się zawody. Nie ma zbiorników ani infrastruktury by przeprowadzać zawody z łodzi.
A co do dyskusji pod informacją o posiedzeniu Kapitanatu to bardzo dużo do powiedzenia miał człowiek który w zawodach nie bierze udziału ale ma parcie by być zawsze przeciw wszystkiemu.
Napisano 09 styczeń 2019 - 17:14
cobrax, on 09 Jan 2019 - 15:43, said:
(...)
Z tym że w okolicy mamy głównie rzeki i na nich będą odbywać się zawody. Nie ma zbiorników ani infrastruktury by przeprowadzać zawody z łodzi.
(...)
W moim okręgu (B-B ) w zawodach z cyklu GPO startuje po 30 kilka osób. Zawody rozgrywamy na rzekach i na jeziorach, tych ostatnich z łodzi, ale i z brzegu. Ale to jest "małe piwo", kiedyś uczestniczyłem w zawodach organizowanych przez Wędkarza Polskiego, w których startowało ponad 160 osób, a zawody rozgrywane były na dwóch jeziorach, też z brzegu. I pomieściliśmy się
Trochę odwagi, mierzenie ryb przez konkurentów (zawodników z różnych kół/klubów) i można przeprowadzać zawody "na żywej rybie", zarówno na rzekach, jak i na jeziorach, niewielkim kosztem, ku satysfakcji wędkarzy. Jeżeli okręg nie ma pomysłu/chęci, by to zrobić, zawsze można skrzyknąć grupkę pasjonatów, powołać własną "Ligę spinningową", określić zasady i - bawić się. Bo o frajdę ze spotkania, z małą nutką rywalizacji tutaj chodzi
Napisano 09 styczeń 2019 - 19:37
Napisano 09 styczeń 2019 - 20:05
Nic nowego pod słońcem
Od chyba pięciu lat MO organizujemy całkowicie na Dziećkowicach, czyli wodzie okręgu katowickiego. Pomimo znaczących różnic w podejściu do wielu spraw, staramy się dogadać dla dobra naszych wędkarzy. Odpukać - udaje się. Nie zawsze i nie we wszystkim, ale w sprawie dostępu do łowisk (my im rzekę na muchowe zawody, oni nam jezioro na spinningowe) i jakoś dogadujemy się
- michal7709 lubi to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych