Wodowanie łódeczki,
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 25 grudzień 2013 - 21:07
Wodowanie łódeczki,
Napisano 25 grudzień 2013 - 21:25
Napisano 25 grudzień 2013 - 22:28
Napisano 26 grudzień 2013 - 13:26
Dwóch dziadków spędza wspólnie Święta. Patrząc na gwiazdę betlejemską, jeden z nich wspomina:
"Moja żona, kiedy zauważyła spadającą gwiazdę, powiedziała:"pomyśl o czymś, a twoje życzenie spełni się, kiedy gwiazda spadnie.""
"Co było dalej?" - pyta drugi.
"Życzenie się spełniło. Gwiazda spadła na nią!"
Napisano 26 grudzień 2013 - 16:18
Czas Świątecznego śpiewania, ale odruchy i nawyki zostają.
Napisano 26 grudzień 2013 - 18:33
Napisano 26 grudzień 2013 - 20:47
Napisano 26 grudzień 2013 - 20:54
Też znalazłem takiego grajka, tylko troche innaczej
http://www.maxior.pl...ajace_auto_rzez
Użytkownik fish28 edytował ten post 26 grudzień 2013 - 20:55
Napisano 26 grudzień 2013 - 21:30
Napisano 27 grudzień 2013 - 02:15
Napisano 27 grudzień 2013 - 10:43
Opowiedział mi kumpel, czy prawda nie wiem twierdził ze tak. Niby znajomy znajomego...
Gościu jedzie autem, zbliża się do fotoradaru, bach! zdjęcie, on na licznik co za ch.. 50 - niemożliwe, popsuty? Zawrócił, zwolnił. jedzie jeszcze raz- 40 na zegarze, jebut! znowu zdjęcie.. No kur.. niemożliwe! jeszcze raz 30 km/h - tym razem, bach znowu zdjęcie. On na komendę zgłosić popsuty fotorad. okazało się, że ustawili radar tak by robił zdjęcia wszystkim którzy przejeżdżają(chwilowa akcja) Chodziło o kontrole pasów - jakaś chwilowa akcja, znajomy dostał 3 zdjęcia na których jedzie bez pasów...
opowiedział mi kumpel .
szybko się to rozchodzi. Dokladnie taką sytuację miał moj znajomy jakies 3 lata temu w Szczecinie w okolicach al. Piastów
Napisano 27 grudzień 2013 - 14:34
Napisano 27 grudzień 2013 - 14:53
Ja na kawalerskim podczas spływu kajakowego, po zaliczeniu wywrotki zgóbiłem flaszkę .....nigdzie jej nie było, cały kajak cuciągnięty z wody, a flachy nie ma....szukaliśmy w Warcie i też nic....trzeba było 2 butelkę wyciągać i płyniemy...wpływamy w różne zatoczki, wydurniamy się i poddczas wypływania z jednej zatoczki trach udeążyliśmy w flaszkę znalazła się a zdjęcie powyżej przypomina mi, jak 10chłopa skacze do Warty szukać flaszki....kolejne butelczyny chowaliśmy między uda murzynki Zygfrydy - Gumowej lali, którą dostałem od kolegów....Zresztą ona potem jeździła przypięta do maski samochodu jak jechaliśmy na basen....W nocy zgineły nam 2 osoby...kumpel poszedł odlać się do lasu i wrócił rano.....a drugi wleciał w polę kukurydzy....i zasnął, a my myśleliśmy, że się utopił...za karę i stres związany z poszukiwaniami w nocy jak zasnął wynieśliśmy go z domku na łódkę, ubraliśmy w kapok i na środek małego jeziorka Pamiętam, bo oglądałem zdjęcia i widziałem filmy....zresztą domku juz nam tam nie wynajmą
Napisano 27 grudzień 2013 - 20:52
Napisano 27 grudzień 2013 - 22:10
Napisano 27 grudzień 2013 - 22:44
Przychodzi baba do lekarza i opowiada, że jej mąż w ogóle nie ma ochoty się z nią kochać. Lekarz na to:
- No wie pan,i nie ciężko jest na to znaleźć jakiekolwiek lekarstwo. Jak mąż będzie wracał z pracy, proszę się rozebrać i wypiąć się w stronę drzwi. Jak zobaczy że Pani jest już gotowa na igraszki, wstąpi w niego diabeł!
Jak jej kazał, tak zrobiła. Mąż do domu wraca po 16 a ona czeka naga, wypięta w stronę drzwi. Mąż przychodzi do domu, otwiera drzwi...i... Krzyczy, drze się, wybiega z domu i poleciał do najbliższego baru i od wejścia woła:
- Barman! SETKA!
Barman polał, a facet drżącą ręką wychylił kieliszek.
- Barman, DRUGA SETKA!
Barman lekko zdziwiony polał i znowu chłop wypił.
- Barman!! TRZECIA SETKA!
Barman polał i pyta:
- Co sie stało?!
Chłop wypił trzeci kieliszek i mówi:
- Co się stało?! Co się stało?! Wracam do domu k*rwa zmęczony, po robocie, otwieram drzwi i co widzę? Karzeł, metr na metr, broda po kolana, szrama przez pół ryja i jeszcze się k*rwa mać ślini ! ! !
Napisano 28 grudzień 2013 - 15:54
Napisano 28 grudzień 2013 - 15:59
3 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych