Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 31 lipiec 2018 - 10:47
Dziś 104 rocznica urodzin Luisa Define
Napisano 31 lipiec 2018 - 11:48
Przychodzi baba do lekarza:
- Panie doktorze, mój mąż jest potrójnym impotentem.
- Jak to możliwe? - pyta lekarz
- Ano tak, tym pierwszym to on był od zawsze, ale ostatnio spadł z drabiny i złamał sobie palec i przygryzł język
Napisano 31 lipiec 2018 - 11:58
Napisano 31 lipiec 2018 - 12:08
lekarz ,wykonując sekcję zwłok widząc członek długości ok. 45cm wyciął go aby zademonstrować nazajutrz studentom.zawiną go w gazetę i przez roztargnienie wsunął do kieszeni płaszcza. Będąc już w domu,przy kolacji słyszy szelest gazety a następnie głos żony-kochanie,to pan Ludwik nie żyje?
Napisano 31 lipiec 2018 - 17:12
Pies jedzie na wakacje
Napisano 31 lipiec 2018 - 17:55
Louis DE FUNES
Napisano 31 lipiec 2018 - 18:55
Napisano 31 lipiec 2018 - 18:57
..... nie przyznaj się , że jesteś z "Torunia" , bo możesz zostać EX-komunikowany
Napisano 31 lipiec 2018 - 19:37
Napisano 31 lipiec 2018 - 19:48
Sam to nic śmiesznego nie wymyślę, ale zawsze można się wspomóc
Napisano 31 lipiec 2018 - 19:59
Aaaaa, czegoś mi jeszcze brakowało.... Oczywiście! Pan Tadeusz!
A może
Przyspieszony oddech
http://www.wiocha.pl..._sie_wystraszyc
Użytkownik Sławomir edytował ten post 31 lipiec 2018 - 20:22
Napisano 31 lipiec 2018 - 21:03
A'propos wciskania różnych rzeczy, mnie trafiło z kredytem.
Odbieram i słyszę całkiem miły głos, pani z banku oferuje mi kredyt w wysokości ...... 400tys plz.
Tłumaczę że ja nie, że mam wstręt ale tak jakby dziewczę zupełnie nie rozumiało .
Twierdzi ze ja bez tego kredytu to nie wiem że żyję , że będę mógł spełnić marzenia, że mieszkanie, a może dom , że mają oferty, pomogą itd;itp
Spokojnie mówię że nie ale dziewczę dalej nie rozumie i puszcza płytę znowu i znowu.
W końcu mam pomysła i pytam na jak długo ?
Gdy usłyszałem że na 35 lat to decyzja mogła być tylko jedna - BIORĘ bo doszedłem do wniosku że jak dobijam 60 ( to było przed) to spłata całej kwoty i tak nie wchodzi w grę. I zakomunikowałem że chcę ten kredyt. Nawet nie macie pojęcia jaką radość swoją decyzją sprawiłem dziewczynie. Dowiedziałem się od niej że jestem bardzo rozsądną osobą, że moje życie się zmieni i dopiero teraz dowiem się jak to jest wspaniale . No i poprosiła o pesel , to jej podaje 570910 xxxxxxx i .............cisza . I informacja zduszonym głosem że bank mi kredytu ........ nie udzieli . Już mniej miłym tonem zażądałem wyjaśnień, jeśli ktoś mnie przez 10 czy 15 minut namawia na kredyt to muszę wiedzieć dlaczego mi się go odmawia jak już wyraziłem chęć bycia bogatym. Okazało się że to jest dla osób które mają nie więcej niż 35 lat. Według mnie jest to dyskryminacja osób ciut bardziej zaawansowanych wiekowo .
Napisano 31 lipiec 2018 - 21:05
A'propos
Fajna historia i szacunek za to co zacytowałem
Napisano 01 sierpień 2018 - 05:19
Dariusz, nie stresuj się, ten bank jest głupszy niż... (nie powiem, bo byłaby to polityka). Jeśli Twoi spadkobiercy zapomnieliby o odrzuceniu spadku, spłaciliby ten kredyt za Ciebie, a mało kto wie, że w spadku przejmuje się nie tylko majątek, ale również zadłużenie. Bank w takiej sytuacji potrafi dojść po drzwie genealogicznym do "dziesiątej wody po kisielu".
PS
Dla czego jeszcze nie ma Cię w Klubie Tetryka"???
Użytkownik Alexspin edytował ten post 01 sierpień 2018 - 05:20
Napisano 01 sierpień 2018 - 05:37
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych