Btw. @marioligi dzięki za przytrzymanie woblerów na czas wizyty w bankomacie
Użytkownik ASAPfishing edytował ten post 23 marzec 2019 - 22:53
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 23 marzec 2019 - 22:53
Użytkownik ASAPfishing edytował ten post 23 marzec 2019 - 22:53
Napisano 23 marzec 2019 - 23:28
Aż dziw, że przy bankomacie w Metrze Politechnika nie pojawił się SOP czy inny Dziewulski. Duże zagęszczenie dziwnych ludzi w światowym przeglądzie kamuflaży. Duży odsetek z brodami.
Napisano 24 marzec 2019 - 04:03
Byłem, Byłem, coś sprzedałem, coś kupiłem, " miód " dostałem nie wypiłem.(wielkie dzięki dla darczyńcy @ .......)
Darczyńców było więcej ( Maciek , Marcin, Piotrek dzięki z prezenty)
Dzięki wszystkim za super spotkanie już tęskie za GS-6.
Mimo ograniczonej swobody ruchu z powodu roli sprzedającego udało sie pogadać ze znajomymi i nie tylko.
Podziękowania dla organizatorów .
@ Milupa, @ Cyprys, @ Rudi przypomne się w privie.
@ Eluska Twoje wielo zerowe mikrusy są boskie.
Napisano 24 marzec 2019 - 08:25
Napisano 24 marzec 2019 - 11:04
Podziękowania dla Piotrka za organizację
Fajnie było pogadać z ludźmi z forum,których osobiście się nie znało,miłe koleżeńskie spotkanie.
Dziękuję wszystkim odwiedzającym moje stanowisko
Dostałam od znajomego z forum paczkę z książkami,z racji tego że miałam spory ruch na swoim stanowisku odłożyłam je z myślą o tym żeby zajrzeć do nich dopiero w domu.Gdy się troszeczkę jednak rozluźniło ciekawość wzięła górę.Po otwarciu doznałam małego szoku. Musiałam mieć ciekawą minę.Gdyby sprzedawano takie ''pozycję'' w księgarniach czytelnictwo wzrosło by o wiele,wiele %%%
W tej tekturowej oprawie jest augustowska trylogia
Napisano 24 marzec 2019 - 11:12
Faktycznie, minę miałaś super . Nie pochłonęłaś chyba tej opowieści ...jednym łykiem?!
Napisano 24 marzec 2019 - 11:17
Zostawiłam sobie na specjalną okazję
Napisano 24 marzec 2019 - 11:55
Napisano 24 marzec 2019 - 11:59
...i o to chodziło.Podeszłem do stolika Eli i rzuciłem ,,mam książkę".Szkoda, że nie widziałem miny Lady po otwarciu opakowania. A tam ,,tomiki poezji" .Może teraz szukać w paletach barw kolorów do paznokci. Podpowiem RAL, NCS, Pantone. Był czas przygotować się do GARAGE to ogarnąłem tematy. Obdzieliłem Seniorów, Cerberów Forum, ,,kółko różańcowe", czerniakowskie, kilku Tworców. Tak miało być . Zakupy zrobiłem, prezentów też otrzymałem, dzięk . Pogadałem, coś podpowiedziałem z palcem na mapach.Czas od rana szybko zleciał...
Napisano 24 marzec 2019 - 12:01
Napisano 24 marzec 2019 - 18:32
Napisano 24 marzec 2019 - 18:41
A co się stało z Łukaszem vel profil nie aktywny? Przysiągłbym że widziałem jego audi prowadzone przez ładną panią nieskutecznie próbujące wjechać do podziemia mosiru.
Napisano 24 marzec 2019 - 18:53
Napisano 24 marzec 2019 - 18:59
Napisano 24 marzec 2019 - 19:00
Napisano 24 marzec 2019 - 19:10
Użytkownik Maciej W. edytował ten post 24 marzec 2019 - 19:14
Napisano 24 marzec 2019 - 19:39
I teraz trzeba coś wykminić w celu wybrnięcia z tej niezręcznej sytuacji. Żaden z zawiedzionych gości, którzy przybyli na znamienitą imprezę celem zakupienia legendarnych bezsterowców na literę "E" nie da się zwieść L-4 o chorobie filipińskiej, tudzież niedyspozycji goleni. Jak nic trzeba robić powtórkę w sobotę. A w najlepszym wypadku potraktować pokrzywdzonych klientów kartą stałego klienta Love Bait z godziwym rabatem na owe znakomite produkty.
Szczególnie w kolorze: firetiger
Napisano 24 marzec 2019 - 19:42
Dobrze to rozkminiłes . Polityka i wielki świat stoi otworemI teraz trzeba coś wykminić w celu wybrnięcia z tej niezręcznej sytuacji. Żaden z zawiedzionych gości, którzy przybyli na znamienitą imprezę celem zakupienia legendarnych bezsterowców na literę "E" nie da się zwieść L-4 o chorobie filipińskiej, tudzież niedyspozycji goleni. Jak nic trzeba robić powtórkę w sobotę. A w najlepszym wypadku potraktować pokrzywdzonych klientów kartą stałego klienta Love Bait z godziwym rabatem na owe znakomite produkty.
Użytkownik Framuga edytował ten post 24 marzec 2019 - 19:42
Napisano 24 marzec 2019 - 20:03
Napisano 24 marzec 2019 - 20:07
Widzę i słyszę ,fajnie się działo.... Zazdroszczę spotkań.. Może w przysżły roku i ja zawitam
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych