Szkoda, że GS jest w miesiąc po moim planowanym wyjeździe na Rugię Chętnie przetestował bym tam te gumy
GARAGE SALE vol. 6! - termin: 2 październik 2021 r.
#241 OFFLINE
Napisano 04 luty 2020 - 21:34
#242 OFFLINE
Napisano 04 luty 2020 - 21:41
Jaka szkoda ? Będziesz miał okazję pojechać po raz kolejny
#243 OFFLINE
Napisano 04 luty 2020 - 21:42
Kiedy ruszasz?Szkoda, że GS jest w miesiąc po moim planowanym wyjeździe na Rugię Chętnie przetestował bym tam te gumy
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
#244 OFFLINE
Napisano 04 luty 2020 - 21:44
20-go lutego ... chyba, że pojawi się lód
#245 OFFLINE
Napisano 05 luty 2020 - 08:53
- BOB i golenia lubią to
#246 OFFLINE
Napisano 05 luty 2020 - 12:15
Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
- Friko, Hesher, BOB i 3 innych osób lubią to
#247 OFFLINE
Napisano 06 luty 2020 - 00:29
Witam panowie
U mnie będą wahadła Kużiemkacza, kilka dobrych kijków, kamizelka, no i kilka ostrych narzędzi...
Bardzo ostrych i wrednych...
Po kolei będę pokazywał..
A zacznę od...
portek..
Kto ma dzieci lub młodzież i szuka dobrych portek outdoorowych, nie do zajechania to mam kilkaset par...
Peawsziwe perełki będą so zakupienia live...
Załączone pliki
- Friko, cyprys19, Alexspin i 1 inna osoba lubią to
#248 OFFLINE
Napisano 06 luty 2020 - 06:21
#249 OFFLINE
Napisano 06 luty 2020 - 14:17
- S.N. lubi to
#250 OFFLINE
#251 OFFLINE
Napisano 06 luty 2020 - 23:55
"Expo" wymiata
- Hesher i S.N. lubią to
#252 OFFLINE
Napisano 07 luty 2020 - 04:31
M nCześć Wszystkim
Lubicie niespodzianki ? Ja bardzo. I wyobraźcie sobie, że mam dla Was bardzo ciekawą (mam nadzieję) niespodziankę
Otóż oficjalnie ! Aczkolwiek z lekką nutką niepewności ..., natomiast z niekłamaną przyjemnością i jeszcze większą serdecznością mam przyjemność zaprosić Was na kolejną edycję najciekawszego spektaklu jaki się od ładnych kilku lat odbywa czyli GARAGE SALE !
To już vol. 6 ! Dla tych co nie wiedzą … To nie jest zwykła giełda …! To spotkanie hobbystów i pasjonatów !
Jak zapewne wielu z Was wie i o czym już powyżej wspomniałem będzie to już 6 edycja tego wydarzenia przez duże W ! Z roku na rok coraz większa, coraz ciekawsza i coraz prężniejsza ! Czyli jak zawsze o jeden poziom wyżej ! Doskonale o tym wiecie, ale pozwolę sobie przypomnieć, że ta impreza jest dla każdego ! Tu kupicie niemal wszystko bez względu na to czy poszukujecie sprzętu do niemal natychmiastowego użycia czy do kolekcji ! A może chcecie po prostu porozmawiać na temat sprzętu i go sprawdzić na tyle na ile warunki pozwolą ? Świetnie trafiliście ! Śmiem nawet twierdzić, że lepiej trafić się nie dało ! Dlatego także i w tym roku nie zabraknie nieszablonowych ekspozycji znanych Wam wystawców choć zapewne pojawią się i nowi ! Ciekawych przynęt będą tysiące i to nie jest przejęzyczenie ani żadna literówka czy cyfrówka ! Nie zabranie niczego ! I tego sprzed lat nastu czy nawet kilkudziesięciu jak i najnowszych modeli ! Na pewno nie zabraknie też wędzisk i kołowrotków oraz multiplikatorów, więc na tym polu nikt nie powinien być zawiedziony bo jak znam to spotkanie i jego wystawców to przekrój oferowanego sprzętu będzie wręcz olbrzymi. Dla entuzjastów techniki, którzy nie wyobrażają sobie poszukiwania rybki bez gadżetów nie tylko elektronicznych na pewno też coś będzie ! Od najstarszych co nie znaczy, że złych wskaźników w postaci wszelakiego rodzaju przepowiedni i różdżek znad wody czy okularów ! I tu trzeba wspomnieć, że oferta okularów dla wędkarzy na tym spotkaniu będzie niemal kompleksowa ! Potem najnowsze zdobycze techniki czyli barometry, stacje pogodowe, a nawet o przyprawiające swoimi funkcjami o zawroty głowy i portfela kosmiczne kombaje do sprawdzania tego co nad i pod wodą bywa echosondami zwane
Ale, ale ... Co wędkarzowi po przepowiedniach czy sprzęcie rejestrującym szum wiatru albo komputrem wskazującym gdzie ryba stoi jak przypadkiem pomyłkie od elektroniki dostanie ? Bo soft nie ten albo zawiecha ..., tudzież najzwyklejszego prundu zabraknie bo dynamo się zatarło ? I zmoknąć czy nawet przemarznąć się zdarzyć może bo aura zaskoczy i niezbyt sprzyjająca będzie? Ano pewnikiem wystarczy sięgnąć do kiesy bo zapewne na tym spotkaniu będą koledzy znad wody co zaoferują odzież, która pozwoli przetrwać niesprzyjające warunki nad wodą gdy wszelakie prognozy ..., nawet te spod samiućkich Tater zawiodą
Mógłbym jeszcze tak pisać dalej, ale po co pisać ? Można to wszystko zobaczyć. Dlatego raz jeszcze zapraszam na ulice Polną do ośrodka OSIR w dniu 28 marca od 9 do 14, a może nawet 15 jeśli tłumy nie zechcą sali opuścić abyście sami się przekonali czym jest to spotkanie zwane garage sale. Przy czym zastrzegam i ostrzegam , że po 15 tej imprezę opuścić już będzie trzeba i to w trybie natentychmiastowym
Także w tym roku dla chętnych odwiedzających nasze spotkanie wstęp jest wolny czyly za totalne nic oraz nie ograniczony ilością wstąpień, więc jak już ktoś wyjdzie obkupiony po uszy to nic nie stoi na przeszkodzie aby zawrócić i coś dokupić
Zapraszam.
ZAPISY dla wystawców w wątku aczkolwiek zastrzegam sobie moderację :-)
I to w pełnym tego słowa i zdania znaczeniu aby każdy był zadowolony
PS. Może i wstęp był odrobinę przydługi, ale to i tak nie wszystko bo słyszałem o kolejnych niespodziankach i dla wystawców i dla odwiedzających, ale o tym troszkę później
A jak poprzednie edycje ludzi porywały i z kasy trzepały oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu (bo na co wydawać jak nie na hobby) można zobaczyć w poniższych linkach.
https://www.google.c...yQVXuRmBBXzcsnY
https://www.google.c...HFTu0TBmYVYRvWw
W tym roku wespół w zespół z forumowiczami postanowiliśmy kontynuować zaczętą w poprzednich latach tradycję zbiórki przynęt dla młodych wędkarzy z domów dziecka. Jeśli ktoś ma jakieś przynęty, których nie używa i zechce je przekazać nieodpłatnie dla młodych adeptów wędkowania prosimy je ze sobą przynieść i wrzucić do pudełka jakie na sali będzie na ten cel przygotowane.
Moi drodzy. Bardzo dziękuję za tak duże zainteresowanie. Po raz kolejny okazało się, że wystawcy dopisali
1) Eluska - 1 stolik
2) Hesher - 2 stoliki
3) psulek - 3 stoliki
4) DeepRunner - 2 stoliki
5) Maciej W. - 1 stolik
6) PL 1962 - 1 stolik
7) Czechofil - 1 stolik
8) Borsuk - 1 stolik
9) Wiktor - 2 stoliki
10) Durzy - 1 stolik
11) Rudi75 - 1 stolik
12) Artuditu - 1 stolik
13) kojoto - 1 stolik
14) jurkan - 1 stolik
15) Pold3k - 1 stolik
16) Cyprys - 2 stoliki
17) BOB - 1 stolik
18) platynowłosy - 1 stolik
19) wedkarski 365 - 2 stoliki
20) Alexspin – 1 stolik
21) Włóczykij - 1 stolik
22) Janek66 - 1 stolik
23) krzysiek grzybek - 1 stolik
24) borys1 - 1 stolik25) Fatso - 1 stolik
26) t12tom - 1 stolik
27) micamica - 1 stolik
28) Byniek - 1 stolik
29) Robert_256 - 1 stolik
30) mesrio - 1 stolik
31) LunaticBaits - 1 stolik
Kolejni chętni lądują na liście rezerwowej z teoretycznym prawdopodobieństwem uzyskania stolika.
Przydział stolików z listy rezerwowej obowiązuje według kolejności zgłoszeń.
... ...
Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka
#253 OFFLINE
Napisano 07 luty 2020 - 05:05
"Expo" wymiata
Na bogatości
- Friko i Koincydencja lubią to
#254 OFFLINE
Napisano 07 luty 2020 - 12:43
Załączone pliki
- Hesher, BOB, S.N. i 1 inna osoba lubią to
#255 OFFLINE
Napisano 07 luty 2020 - 18:25
Panie i panowie lista rezerwowa cały czas jest dostępna także ewentualnych chętnym zapraszamy. Na chwilę obecną rezerwiści to:
1) @seru33
2) jeden z kolegów z listy pewniaków stwierdził, że potrzebny jest mu 2 stolik
Użytkownik Sławek Nikt edytował ten post 07 luty 2020 - 19:23
#256 OFFLINE
Napisano 07 luty 2020 - 19:19
będzie coś podobnego bo te już poszły w siną dal
Ty złomiarzu znów uszczuplisz mój portfel
- cyprys19 lubi to
#257 ONLINE
#258 OFFLINE
Napisano 07 luty 2020 - 20:06
Użytkownik nurek28 edytował ten post 07 luty 2020 - 20:07
- cyprys19 lubi to
#259 OFFLINE
Napisano 07 luty 2020 - 21:06
Będziesz miał spodnie do kolan w wersji militarnej ?
#260 OFFLINE
Napisano 07 luty 2020 - 23:07
Tak, będę miał takie portki w różnych rozmiarach....
Załączone pliki
- Friko i S.N. lubią to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych