Fajnie Piotrku przeteszczone :-) ,teraz jestem pewny 偶e obecna destabilizacja nadaje si臋 na szybkie uci膮gi :-)
Woblery T.艢widerski
#2221 OFFLINE
Napisano 18 listopad 2019 - 19:23
#2222 OFFLINE
Napisano 04 grudzie艅 2019 - 10:40
- Kielo lubi to
#2223 OFFLINE
Napisano 04 grudzie艅 2019 - 11:36
A ja tu te偶 ju偶 jaki艣 czas nie zagl膮da艂em ,dzi臋ki :-)
#2224 OFFLINE
Napisano 09 grudzie艅 2019 - 21:23
Jako 偶e 艣wi臋ta id膮 to taki prezencik od S艂awka Szuszkiewicza ,Jego bardzo stary pomys艂 ,banalnie prosty ,taki si臋 wydaje jak si臋 to widzi ,pisz臋 co by nie by艂o potem 偶e ten prezent to ju偶 zosta艂 dawno wymy艣lony tylko jeszcze produkcja nie zosta艂a uruchomiona :-)
艁膮czenia 艂ama艅c贸w ,zdj臋cia stare opr贸cz mojego 艣miesznego rysunku oczywi艣cie ,zostaj膮 jeszcze piony i skosy.
Za艂膮czone pliki
- Adrian Ta艂ocha, mnietek, Hesher i 2 innych os贸b lubi膮 to
#2225 OFFLINE
Napisano 11 grudzie艅 2019 - 13:52
Liczy艂em, 偶e jaka艣 tutaj dyskusja wywi膮偶e si臋, a tu cisza .
#2226 OFFLINE
Napisano 11 grudzie艅 2019 - 14:27
Proste jest pi臋kne. Wszelkie udziwnienia nie wiedzie膰 czemu s艂u偶膮.
To i o czym gada膰?
Chyba, 偶e mnie przekonacie, 偶e w艂a艣nie to jest genialne rozwi膮zanie i daje ryby zawsze i wsz臋dzie:)
W klasycznym rozwi膮zaniu - cz臋艣ci woblera ustawiaj膮 si臋 w osi.
Te dwa pozosta艂e - w osi ju偶 nie. Czyli co zyskamy? Mniej stabilny wobler?
I to w spos贸b zupe艂nie przypadkowy. Nie b臋dziemy mieli wp艂ywu jak w czasie pracy te elementy 艂ama艅ca wzgl臋dem siebie ustawi膮 si臋.
Takie jest moje zdanie - je艣li sie myl臋 to prosz臋 mnie przekona膰. Mo偶e jaki艣 filmik?
U偶ytkownik eRKa edytowa艂 ten post 11 grudzie艅 2019 - 14:34
- Banjo lubi to
#2227 OFFLINE
Napisano 11 grudzie艅 2019 - 16:55
moim zdaniem ogonek b臋dzie mia艂 inne wychylenia w opcji nr 2 i 3, lusterko w ogonku mo偶e?
og贸lnie co艣 innego ni偶 standardowe po艂膮czenie
ale to tylko moja wyobra藕nia ...
#2228 OFFLINE
Napisano 11 grudzie艅 2019 - 19:45
Nie ma o czym dyskutowa膰 :-) ,prezent to prezent ,mo偶na go przyj膮膰 albo wyrzuci膰 :-) ,mam nadziej膮 偶e wi臋kszo艣膰 zar贸wno pocz膮tkuj膮cych jak i do艣膰 zaawansowanych przyjmie i sprawdzi cho膰 tu w zasadzie nie trzeba nic sprawdza膰 wystarczy sobie wyobrazi膰 ,ogon rz膮dzi g艂ow膮 ,bez podtekst贸w seksualnych :-).
- peekol lubi to
#2229 OFFLINE
Napisano 11 grudzie艅 2019 - 19:53
Moja wyobra藕nia tego nie ogarnia. Poka偶...
#2230 OFFLINE
Napisano 11 grudzie艅 2019 - 19:55
Romku ja ju偶 nic nie pokazuj臋 jak nie ogarniasz to trudno :-).
- guciolucky i Hesher lubi膮 to
#2231 ONLINE
Napisano 11 grudzie艅 2019 - 20:01
- Kielo lubi to
#2232 OFFLINE
Napisano 11 grudzie艅 2019 - 20:28
#2233 OFFLINE
Napisano 11 grudzie艅 2019 - 20:29
Nie b臋d臋 ju偶 niczego udowadnia艂 czy przekonywa艂 ,chcecie bierzcie nie chcecie nie bierzcie :-).
Wszyscy ,kt贸rzy skorzystaj膮 niech si臋 cofn膮 do prezentu z tamtego roku i po艂膮cz膮 obydwa a mnie im wstr臋t zwi膮zany z wyko艅czeniem 艂ama艅c贸w :-).
- patzaw26 lubi to
#2234 OFFLINE
Napisano 12 grudzie艅 2019 - 09:41
Ja tam widz臋 fajny artyku艂, z rysunkami a jak偶e . By艂by o r贸偶nych sposobach 艂膮czenia korpus贸w i co one daj膮, a co zabieraj膮 itp.
Ale jak nie ma co dyskutowa膰, to napisz臋 dla siebie, bo pami臋膰 z wiekiem coraz bardziej jest ulotna .
- peekol i eRKa lubi膮 to
#2235 OFFLINE
Napisano 12 grudzie艅 2019 - 09:45
Pisz S艂awku dla wszystkich :-) ,skoro jest dla wszystkich :-) ,tylko przemy艣l dobrze temat z pionami i skosami.
U偶ytkownik Kielo edytowa艂 ten post 12 grudzie艅 2019 - 09:46
#2236 OFFLINE
Napisano 12 grudzie艅 2019 - 09:59
Ostatnio zrobi艂em si臋 wra偶liwy na pierwsze odczucia potencjalnie zainteresowanych.
U偶ytkownik Banjo edytowa艂 ten post 12 grudzie艅 2019 - 10:00
#2237 OFFLINE
Napisano 12 grudzie艅 2019 - 10:25
"Te dwa pozosta艂e - w osi ju偶 nie. Czyli co zyskamy? Mniej stabilny wobler?
I to w spos贸b zupe艂nie przypadkowy. Nie b臋dziemy mieli wp艂ywu jak w czasie pracy te elementy 艂ama艅ca wzgl臋dem siebie ustawi膮 si臋."
Zada艂em do艣膰 proste pytania - Kolega odpowiedzia艂:
"mam nadziej膮 偶e wi臋kszo艣膰 zar贸wno pocz膮tkuj膮cych jak i do艣膰 zaawansowanych przyjmie i sprawdzi cho膰 tu w zasadzie nie trzeba nic sprawdza膰 wystarczy sobie wyobrazi膰 ,ogon rz膮dzi g艂ow膮"
呕e mam sobie wyobrazi膰...
A odpowied藕 na pytania to gdzie????
Nie potrafi臋 dyskutowa膰, gdy fakty zbywane s膮 emocjami...
#2238 OFFLINE
Napisano 12 grudzie艅 2019 - 10:55
Tak Romku, zw艂aszcza w przypadku 3 b臋d膮 niekontrolowane i chyba o to chodzi. Chocia偶 i w tym przypadku mo偶na w jakim艣 zakresie kontrolowa膰 .
Ze mn膮 nie musisz, a nawet nie powiniene艣, emocjonalnie dyskutowa膰 .
Ale nie jeste艣my u siebie, tylko u Tomka.
U偶ytkownik Banjo edytowa艂 ten post 12 grudzie艅 2019 - 10:56
- eRKa lubi to
#2239 OFFLINE
Napisano 12 grudzie艅 2019 - 11:06
Ja tam widz臋 fajny artyku艂, z rysunkami a jak偶e . By艂by o r贸偶nych sposobach 艂膮czenia korpus贸w i co one daj膮, a co zabieraj膮 itp.
Ale jak nie ma co dyskutowa膰, to napisz臋 dla siebie, bo pami臋膰 z wiekiem coraz bardziej jest ulotna .
Zatem zapraszam do siebie.
A od Kolegi Kielo oczekuj臋 odpowiedzi....
#2240 OFFLINE
Napisano 12 grudzie艅 2019 - 19:23
Kolega Romek sobie b臋dzie tutaj oczekiwa艂 a ja wstawiam takie fajniutkie zdj臋cia ,Albercik zrobi艂 ,wsp贸las Albercik od pewnego czasu hahah.
Nasze bo ju偶 nie mog臋 przecie偶 napisa膰 偶e moje (chocia偶 wzory moje ,ale mo偶e Albercik jaki艣 sw贸j kiedy艣 b臋dzie chcia艂 wprowadzi膰 to b臋dzie jego hihih) woblerki chocia偶 lane z 偶ywicy to jednak takie fiku艣ne s膮 ,w trzech wariantach P/N/T ,posiadaj膮 komory powietrzne i obci膮偶enie wielopunktowe nie koniecznie rozmieszczone w osi i nie koniecznie w postaci pask贸w o艂owianych (takiej opcji nie lubi臋 bo zaburzaj膮 destabilizacj臋 woblera hahah).
Dlaczego tak jest i po co te偶 nie b臋d臋 pisa艂 bo to ju偶 by艂o wa艂kowane d艂ugo i nami臋tnie ,prawie przez wi臋kszo艣膰 stron tego w膮tku :-).
Zapraszamy jak kto艣 ma ochot臋 fiku艣ne Dzierzby i Dreszcze w miar臋 mo偶liwo艣ci dost臋pne :-).
Za艂膮czone pliki
U偶ytkownik Kielo edytowa艂 ten post 12 grudzie艅 2019 - 19:39
U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 0
0 u偶ytkownik贸w, 0 go艣ci, 0 anonimowych