Witajcie,
Wiem, że są na forum lepsze miejsca po temu ale flyfishing to taka tutejsza nisza więc mam nadzieję, że admin przymknie oko, a więc:
Mam do sprzedania w dobre ręce muchówkę na blanku wysoko-modułowym MHX
4-skład,
długość 8'6
aftm #4.
Akcja szybka, ugięcie głębokie.
ręcznie wykonany uchwyt kołowrotka: insert z drewna egzotycznego,
przelotka wejściowa z pierścieniem agatowym w ramce z tzw. srebra niemieckiego.
Dożywotnia gwarancja producenta.
Wykonana z okazji zawodów klubowych na Połączonych. Cena 700 zł. (pieniądze przeznaczam na zagospodarowanie łowiska)
Kontakt tel: 692434581
http://img846.images...7/dsc05325j.jpg
http://img10.imagesh.../dsc05328bw.jpg
http://img694.images.../dsc05362ek.jpg
Polecam
Muchówka MHX - sprzedaż by wspomóc nasze wody
Started By
Rhyacophila
, 18 cze 2012 09:48
5 odpowiedzi w tym temacie
#1 OFFLINE
Napisano 18 czerwiec 2012 - 09:48
#2 OFFLINE
Napisano 19 czerwiec 2012 - 07:59
Bez wycieczek
Mamy dział sprzedaży i tam wystawiam to co nam zbędne, a innym może się przydać.
Mamy dział sprzedaży i tam wystawiam to co nam zbędne, a innym może się przydać.
#3 OFFLINE
Napisano 19 czerwiec 2012 - 12:48
Bez wycieczek
Jeśli rażąco naruszyłem regulamin forum to proszę zgłosić to do moderacji.
Uważam, że w tym dziale jest większa szansa aby dotrzeć do potencjalnych zainteresowanych. I tylko tyle, to jest tylko dla nas ważne.
Nie sprzedaję tego (jak pisze kolega) co mi zbędne, ani dla prywaty czy innych korzyści. Robię to bezinteresownie, za własne pieniądze i w ramach mojego wolnego czasu. A wszystko po to, aby wesprzeć akcję odbudowy populacji pstrąga i lipienia w rzece Piławie.
Kolega nie chce nam pomóc, no cóż, nie musi. Ale, zaklinam, proszę nie utrudniać! Trudności mamy aż nadto.
Serdecznie pozdrawiam,
Adam Obiegałko
Jeśli rażąco naruszyłem regulamin forum to proszę zgłosić to do moderacji.
Uważam, że w tym dziale jest większa szansa aby dotrzeć do potencjalnych zainteresowanych. I tylko tyle, to jest tylko dla nas ważne.
Nie sprzedaję tego (jak pisze kolega) co mi zbędne, ani dla prywaty czy innych korzyści. Robię to bezinteresownie, za własne pieniądze i w ramach mojego wolnego czasu. A wszystko po to, aby wesprzeć akcję odbudowy populacji pstrąga i lipienia w rzece Piławie.
Kolega nie chce nam pomóc, no cóż, nie musi. Ale, zaklinam, proszę nie utrudniać! Trudności mamy aż nadto.
Serdecznie pozdrawiam,
Adam Obiegałko
#4 OFFLINE
Napisano 19 czerwiec 2012 - 12:51
Panowie, spokojnie, nie ma powodu do ciśnień
Z jednej strony ogłoszenie, z drugiej - jak rhyacophila pisze - nie dla prywaty, a na szczytny cel, kasa ma iść na zagospodarowanie wody.
Nie ma o co kruszyć kopii, akurat myślę że takie ogłoszenie moze wisieć u nas, choć w taki sposób pomózmy ludziom walczącym o nasze wody
I prośba
Nie róbmy, chociaz w tym dziale, na siłę sobie wrogów. Zdrowej nap... mamy sporo i na onecie, i momentami w cafe, wieściach z nad wody. Niby sport dla gentlemanów a się wkurwiacie na siebie Panowie - bez sensu.
Z jednej strony ogłoszenie, z drugiej - jak rhyacophila pisze - nie dla prywaty, a na szczytny cel, kasa ma iść na zagospodarowanie wody.
Nie ma o co kruszyć kopii, akurat myślę że takie ogłoszenie moze wisieć u nas, choć w taki sposób pomózmy ludziom walczącym o nasze wody
I prośba
Nie róbmy, chociaz w tym dziale, na siłę sobie wrogów. Zdrowej nap... mamy sporo i na onecie, i momentami w cafe, wieściach z nad wody. Niby sport dla gentlemanów a się wkurwiacie na siebie Panowie - bez sensu.
#5 OFFLINE
Napisano 19 czerwiec 2012 - 13:04
Kuba, no słusznie prawisz w niektórych przypadkach za dużo ciśnienia u kolegów występuje .
Może upały trochę złagodzą parcie na siebie .
Może upały trochę złagodzą parcie na siebie .
#6 OFFLINE
Napisano 19 czerwiec 2012 - 13:19
Nie było wcześniej nic napisane o żadnym szczytnym celu, wiec proszę ze mnie wariata nie robić. Jeśli kolega eis zreflektował to powinien to napisać i było by po sprawie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych