Witam. Mam problem, a mianowicie złamała mi się szczytówka wędki spinningowej (dam microflex) przy zarzucaniu. Wędkę posiadam od lipca 2019 r. Byłem z nią kilka razy nad wodą potem spinning poszedł w odstawkę ze względów zdrowotnych i zainteresowania muchą. Gwarancja była na 2 lata. Jednakże przy kupnie nie wydano mi karty gwarancyjnej a jedynie paragon, który wyraźnie wyblakł jednakże da się go odczytać i "metkę" produktu z kodem kreskowym. Przechodząc do sedna. Dzisiaj po południu poszedłem nad pobliską rzeczkę porzucać i po paru rzutach szczytówka pękła, zjechała do wody po żyłce i zostałem na brzegu z kocią mordą. Czy jest szansa, że przyjmą mi kij na gwarancję? A jeżeli tak to ile to może potrwać? Dodam, że kij był kupiony w CW Rybka jeżeli ma to jakieś znaczenie.
Złamana szczytówka w spinningu.
Started By
Pstrągal
, 11 gru 2020 17:24
szczytówka wędka złamana wędka złamana
4 odpowiedzi w tym temacie
#1 OFFLINE
Napisano 11 grudzień 2020 - 17:24
#2 OFFLINE
Napisano 11 grudzień 2020 - 17:49
Nie trać czasu na neta tylko idź z paragonem do sklepu.
#3 OFFLINE
Napisano 11 grudzień 2020 - 18:24
Nie trać czasu na neta tylko idź z paragonem do sklepu.
Właśnie to mam zamiar jutro zrobić.
#4 OFFLINE
Napisano 11 grudzień 2020 - 18:27
Nie powinno być problemu z gwarancją moim zdaniem.
#5 OFFLINE
Napisano 14 grudzień 2020 - 10:05
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Wędkę w sklepie przyjęli i czekam na reakcję ze strony producenta.
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: szczytówka, wędka, złamana wędka, złamana
Sprzęt wędkarski →
Spinning →
Wędka pod Okonia z zapasem mocyNapisany przez KipsoN , 25 wrz 2023 wędka |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Spinning →
Budżetowe lekkie łowienie - okonie, białoryb i wrocławski niewymiarowy szczupak ;)Napisany przez Andżej , 03 sty 2022 spinning, xul, okoń, wędka i 1 więcej |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Spinning →
Wędka do dużych gum i jerkówNapisany przez Pitpno , 02 cze 2020 spinning, gumy, jerk, wędka |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Spinning →
Kij okoniowy 250-300 PLNNapisany przez Jorginto , 09 cze 2019 wędka, okoń, spinning, jig |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Baitcasting →
Opina o: Abu Garcia MASS BEAT II 236cm XH 50-140g CastNapisany przez Zębaty89 , 21 lis 2018 casting, jerki, wędka |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych