Powitanie na JERKBAIT.pl
#1 OFFLINE
Napisano 23 sierpień 2005 - 22:39
Z wielką radością chciałbym powitać wszystkich na forum jerkbait.pl. Ze względu na duże zapotrzebowanie, liczne uwagi ze stron zaprzyjaźnionych wędkarzy postanowiłem uruchomić to forum jeszcze przed odsłoną ostateczną portalu. Myślę, jednak, że już dziś będziemy mogli wymieniać się doświadczeniami z innymi, a na wersję finalną strony wspólnie poczekamy.
Co w najbliższym czasie? W pierwszym etapie zostaną opublikowane relacje z wypraw oraz artykuły techniczne (z głównym naciskiem na jerking). W drugim, który wymaga znacznie więcej czasu i zaangażowania sporej liczby osób, testy wędek (w szczególności jerkowych, castingowych), kołowrotków (ze szczególnym uwzględnieniem multiplikatorów), przynęt i.in.
Jednocześnie chciałbym zaprosić Was do współpracy. Jeśli chcielibyście podzielić się z nami swoimi doświadczeniami, opisać wyprawę, ulubioną przynętę, czy sprzęt, który obecnie używacie chętnie umieszczę artykuł na stronie.
Pozdrawiam serdecznie
Remek
- gregory984, kinga777 i Npacho lubią to
#2 OFFLINE
Napisano 24 sierpień 2005 - 07:28
Dzięki Remekk za to Forum! Mam nadzieję, że będziemy się tu często spotykać!
Pozdrawiam serdecznie!
#3 OFFLINE
Napisano 24 sierpień 2005 - 07:30
Witam Ciebie serdecznie i bardzo się cieszę, że jesteś z nami! Czekam na Twoje wypowiedzi.
Pozdrawiam serdecznie
Remek
#4 OFFLINE
Napisano 24 sierpień 2005 - 07:56
Cieszę się że powstało takie Forum, jak również że zostałem do niego zaproszony.
Mam nadzieję, że będzie działało lepiej niż jedno z ostatnio wyłączonych.
Pozdrawiam serdecznie
Karambus
#5 OFFLINE
Napisano 24 sierpień 2005 - 08:12
Remekk, wywieś kartę dań i napojów!!!!
#6 OFFLINE
Napisano 24 sierpień 2005 - 08:19
Mam nadzieję, że niebawem spotkamy sięnad wodą ?
Komancz
#7 OFFLINE
Napisano 24 sierpień 2005 - 08:20
Czołem brać wędkarska - miło widzieć znowy poczciwe stare mordy, ech !
Remek, forum wyglada graficznie bardzo ładnie, jeśli jest to przedsmak tego co przyniesie strona to mysle ze warto jest zaczekać.
I przede wszystkim wyrazy uznania że zdecydowales sie na ten krok pro publico bono, własnym sumptem przeciez.
Na pewno sie uda!
Pozdrawiam
ps. mozna jakos przeslac ci fotografie do avatara ?
#8 OFFLINE
Napisano 24 sierpień 2005 - 08:30
Karambus, Marek_k84, Komancz i Friko cieszę się bardzo, oj bardzo! Pozdrawiam Was serdecznie, witam i zapraszam do aktywnego udziału.
Avatar? Moża sobie wkleić osobiście w profilu użytkownika ale oczywiście pomogę nie ma najmniejszego problemu. A jak to robimy?
1. Profil
2. Preferencje
3. Plik avatara użytkownika (najpierw wybrać opcję, że ma być załadowany na server.
Karta dań też będzie .....
Pozdrawiam
Remek
#9 OFFLINE
Napisano 24 sierpień 2005 - 08:40
#10 OFFLINE
Napisano 24 sierpień 2005 - 09:21
Witam szczególnie tych, którzy odsunęli się na bok w trakcie trwania forum salmo.
Mam nadzieję, że wszyscy będziemy dzielili się tutaj swoim doświadczeniem i przekazywali swoją wiedzę innym.
#11 OFFLINE
Napisano 24 sierpień 2005 - 09:28
#12 OFFLINE
Napisano 24 sierpień 2005 - 09:41
Pozdrawiam
Remek
#13 OFFLINE
Napisano 24 sierpień 2005 - 09:53
bardzo się cieszę że powstało to forum, mam nadzieje że atmosfera będzie zawsze przyjazna i radosna.
#14 OFFLINE
Napisano 24 sierpień 2005 - 09:54
Ciesze sie ze forum juz dziala, ze bedzie gdzie pogadac w starej ekipie
Dobrze sie stalo ze wszyscy ruszamy z tego samego pulapu ilosci postow (to moze motywowac do pisania, oby nie bzdur)
Cokolwiek by sie tu dzialo, wierze ze damy rade wspolnie ponosic odpowiedzialnosc za to co bedzie pisane....
Pozdrawiam Moderatora i wszystkich Uzytkownikow
Guzu
#15 OFFLINE
Napisano 24 sierpień 2005 - 09:59
Melduję soją obecność
Mam nadzieje, że forum ładnie się rozwinie a stronka szybko zostanie otwarta!
Pozdrawiam
Przemo
#16 OFFLINE
Napisano 24 sierpień 2005 - 10:01
Admin rulez
A tak w ogóle to SIEMA ROBALE :D:D:D
Kurde stęskniłem się jak cholera.. Terazmoja małżonka (już prawie) będzie mi robiła wyrzuty, że nie mam na pulpicie non stop zielonej strony, ale w zamian za nią pojawiła sie niebieska
Cóż taki to już kobiecy los
#17 OFFLINE
Napisano 24 sierpień 2005 - 10:07
Dzięki Remek za forum, znów będzie można się powymieniać doświadczeniami.
Pozdrawiam
#18 OFFLINE
Napisano 24 sierpień 2005 - 10:09
#19 OFFLINE
Napisano 24 sierpień 2005 - 10:22
Jednak to tylko ja- jak zwykle :>
#20 Guest__*
Napisano 24 sierpień 2005 - 10:39
Dziękuje bardzo za zaproszenie. Bardzo się cieszę, że wszyscy możemy się tu spotkać i dalej toczyć nasze dysputy.
Remku, bardzo fajna stronka, tzn. forum póki co
Pozdrawiam
Bartek
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych