Witam wszystkich na forum.
Powitanie na JERKBAIT.pl
#881 ONLINE
Napisano 27 styczeń 2013 - 02:06
#882 OFFLINE
Napisano 27 styczeń 2013 - 20:27
Witam wszystkich. Pochodzę z okolic Mińska Mazowieckiego i najczęściej spinninguję na Bugu i Wiśle. Postaram się być pomocny w dziale o budowie przynęt. Woblery robię już około 12 lat, a wędkarstwem pasjonuję się od zawsze.
#883 OFFLINE
Napisano 27 styczeń 2013 - 22:46
Witam was wszystkich !
Super stronka jestem z dolnegoslaska i uwielbiam karpiować;D pozdrawiam wszystkich i życzę jak najwiekszych okazów!!!
#884 OFFLINE
Napisano 28 styczeń 2013 - 10:50
Witam Forumowiczów
Od jakiegoś czasu śledzę to forum, naprawdę ciekawe porady i teksty
#885 OFFLINE
Napisano 28 styczeń 2013 - 11:43
Witam ponownie na Jerkbait. Niestety ale pod nowym loginem. Pozdrawiam wszystkich!
#886 OFFLINE
Napisano 28 styczeń 2013 - 16:05
Witam wszystkich.
Ostatnimi czasy często tutaj zerkam, wiec postanowiłem się przywitać
#887 OFFLINE
Napisano 29 styczeń 2013 - 21:24
Witam.
#888 OFFLINE
Napisano 30 styczeń 2013 - 13:48
Witam. Od pewnego czasu zarejestrowałem się na j.pl i jedyne czego mogę żałować to tego, że tak późno je znalazłem. Wcześniej interesowałem się tylko wędkarstwem spławikowym (głownie tyczka, GPX Polski i te sprawy), jednak z czasem człowiek szuka czegoś nowego i tak oto postanowiłem chwycić za spining, zwłaszcza, że w zasięgu ręki mam Odrę
Pozdrawiam serdecznie kolegów
Karol
#889 OFFLINE
Napisano 31 styczeń 2013 - 13:04
Witam wszystkich zacnych forumowiczów wędkarzy.
Wędkuje podobnie jak większość z was , ale pewnie tym stwierdzeniem szczególnie nie zaskoczyłem.
Dość długo obserwowałem różnego rodzaju fora, blogi i tym podobne miejsca dla wędkarzy . Bacznie przyglądałem się ich rozwojowi aż do dnia dzisiejszego, gdzie postanowiłem tutaj się zaforumować. Decyzja moja padła akurat na Jekbait, ponieważ jest najbardziej zbliżone do moich oczekiwań i standardów. Chociaż jerkbait kojarzy mi się głównie z jerkowaniem, czyli metodą połowu, która w spinningu jest dla mnie na dzisiaj najbardziej obca, to forum to odbieram najpozytywniej ze wszystkich mi znanych. Mam też nadzieję, że samo jerkowanie stanie się dla mnie w przyszłości, jedną z ulubionych metod , jak tylko ją wypróbuję. Łowię przede wszystkim na muchę i spinning. Przygodę swoją rozpocząłem od korka przebitego gęsim piórem i tęczówką 0,35 łapiąc karasie.
#890 OFFLINE
Napisano 31 styczeń 2013 - 19:50
Witam.
#891 OFFLINE
Napisano 31 styczeń 2013 - 21:30
Witam!
Właśnie się zarejestrowałem i mam na imię Piotrek. Wędkuję od dawna, ale dopiero mam zamiar zacząć zabawę na poważnie:P Mieszkam nad morzem także zamierzam skupić się głównie na łowisku jakim jest nasz przepiękny Bałtyk. Najwięcej przyjemności sprawia mi spinning także liczę na jakiegoś "salmonida". Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i życzę wszystkim udanych łowów:P
#892 OFFLINE
Napisano 01 luty 2013 - 11:13
Witam wszystkich. Mam na imię Adrian i mam 15 lat.Mieszkam w okolicach Bydgoszczy.Wędkuję od kąd pamiętam, lecz od 3 lat łowię metodą spinningową.Spinninguje głównie na odcinkach Noteci, ale również jeziorach.Pozdrawiam i życzę udanych łowów.
#893 OFFLINE
Napisano 01 luty 2013 - 12:18
Witam wszystkich zacnych forumowiczów wędkarzy.
Wędkuje podobnie jak większość z was , ale pewnie tym stwierdzeniem szczególnie nie zaskoczyłem.
Dość długo obserwowałem różnego rodzaju fora, blogi i tym podobne miejsca dla wędkarzy . Bacznie przyglądałem się ich rozwojowi aż do dnia dzisiejszego, gdzie postanowiłem tutaj się zaforumować. Decyzja moja padła akurat na Jekbait, ponieważ jest najbardziej zbliżone do moich oczekiwań i standardów. Chociaż jerkbait kojarzy mi się głównie z jerkowaniem, czyli metodą połowu, która w spinningu jest dla mnie na dzisiaj najbardziej obca, to forum to odbieram najpozytywniej ze wszystkich mi znanych. Mam też nadzieję, że samo jerkowanie stanie się dla mnie w przyszłości, jedną z ulubionych metod , jak tylko ją wypróbuję. Łowię przede wszystkim na muchę i spinning. Przygodę swoją rozpocząłem od korka przebitego gęsim piórem i tęczówką 0,35 łapiąc karasie.
Cześć Jacku.
Dobrze cię tu widzieć, zapraszam do uczestniczenia w życiu Forum
#894 OFFLINE
Napisano 01 luty 2013 - 21:47
Witam serdecznie brać wędkarską, na imię mam Piotr jestem z Głogowa łowię głównie na spinning i raczkuję w metodzie muchowej, w wolnych chwilach strugam sobie wobki
Pozdrawiam piotro82
#895 OFFLINE
Napisano 01 luty 2013 - 22:30
Witam wszystkich
#896 OFFLINE
Napisano 02 luty 2013 - 18:25
Witam,
Jestem "nowy" więc uprzejmie jest się przywitać
Pozdrawiam
#897 OFFLINE
Napisano 02 luty 2013 - 19:50
Witam wszystkich! Łowię (z małą przerwą) od dziecka, w ostatnich 3 latach bardzo intensywnie. Głównie w okolicach Wrocławia, ale podczas wyjazdów, wakacji itp. spinning mam zawsze w bagażniku Oprócz spinningu łowię też feederem (chyba najwięcej), czasem na spławik. Połamania!
#898 OFFLINE
Napisano 02 luty 2013 - 21:14
witamy kolegę z dolnego śląska
#899 OFFLINE
Napisano 03 luty 2013 - 17:42
Witam wszystkich na forum,lepiej późno niż wcale . Nazywam się Norbert mieszkam w Ustroniu,łowię rybki głównie na spining mam 33lata. Wędkarstwo to moja pasja od 12 roku życia, wtedy to zdałem kartę wędkarską .
#900 OFFLINE
Napisano 03 luty 2013 - 18:20
Witam wszystkich. Przeglądam forum od roku ale dopiero dzisiaj napisałem 1 posta. Mam 28 lat. Łowię we Wrocławiu i okolicach. Głównie grunt i spinning. W tym roku chciałbym połowić trochę boleni więc teraz dużo czytam i się zbroję
- FABIO_ lubi to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych