Witam
Łukasz z Wrocławia, do tej pory głównie mucha... ale co robić gdy los rzucił nad tak dużą nizinna rzekę jaką jest Odra. Pierwsze kroki ze spinem w ręce.
Pozdrawiam
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 12 czerwiec 2013 - 20:09
Witam
Łukasz z Wrocławia, do tej pory głównie mucha... ale co robić gdy los rzucił nad tak dużą nizinna rzekę jaką jest Odra. Pierwsze kroki ze spinem w ręce.
Pozdrawiam
Napisano 14 czerwiec 2013 - 16:50
Witam wszystkich forumowiczów. Jestem Wojtek i pochodzę z Warszawy. Moją ulubiona metodą jest spining. Forum przeglądam już od dłuższego czasu.
Pozdrawiam
Napisano 17 czerwiec 2013 - 18:16
Witam wszystkich mam na imię Dawid pochodzę z Kłodzka. Łowię głównie na spinning ale od czasu do czasu i sięgnę po muchówkę
Napisano 17 czerwiec 2013 - 18:55
Witam.
Mam na imię Paweł pochodzę z Łomży. Najczęściej łowię na spinning. Wykonuje trochę przynęt hand made, ale mój poziom jeszcze jest mierny.
Napisano 17 czerwiec 2013 - 18:58
Witamy kolegów pozytywnie zakręconych, życzę owocnego korzystania z zasobów naszego Forum
Napisano 17 czerwiec 2013 - 22:47
Witam. Robert z W-wy. Preferuję spinning, ale sięgam też po inne metody. Lubię łowić na mazowieckich rzekach choć nie stronię od wód stojących Witam wszystkich.
Napisano 18 czerwiec 2013 - 12:06
Witam. Mateusz z okolic Głogowa Co prawda przez dłuższy czas miałem spinningową przerwę ale mam zamiar w tym sezonie ruszyć na okoliczne rzeki (Bóbr, Odra ) . Połamania kija wszystkim !
Napisano 19 czerwiec 2013 - 19:25
Napisano 20 czerwiec 2013 - 14:30
Witam wszystkich Forumowiczów
Napisano 21 czerwiec 2013 - 21:39
Witam wszystkich serdecznie.......miło spojrzeć, że znalazło się tylu maniaków spędzania wolnego czasu na łonie....przyrody a jeszcze bardziej miło, że coraz więcej spinningistów oddaje cześć swoim "ofiarom" i bez namysłu zwraca im wolność, jednak postęp technologiczny robi swoje, ech.....jak sobie wspomnę dawne czasy........jedyna możliwość "pochwalenia" się zdobyczą to było "mięcho" przytargane do domu, a teraz.....fota lepsza niż obraz z naszej pamięci, ryba może mieć szansę na "drugie ja"....czego chcieć więcej.....
Napisano 24 czerwiec 2013 - 20:08
Witam wszystkich!!
Napisano 27 czerwiec 2013 - 19:11
Witam wszystkich użytkowników forum, mam na imię Krzysiek pochodzę z okolic Szczecina. Po dłuższym rozstaniu z wędką postanowiłem odkurzyć sprzęt i spędzić trochę czasu nad wodą.
Napisano 28 czerwiec 2013 - 08:10
czolem Krzysztof
jest tu troche chłopaków - niestety póki co tylko chłopaków) ze Szczecina. Myślę, że będziesz się czuł jak u siebie
Napisano 28 czerwiec 2013 - 17:11
Witam. Maciej z okolic Janowa Podlaskiego. Spinning spinning spinning ostatnio zacząłem przygodę z boleniami bardzo mi się to spodobało chyba będę to kontynuował ;p
Napisano 30 czerwiec 2013 - 20:57
Witam Tomek 23 lata ,okolice Łomży . Zapalony spinningista zauroczony Narwią
Napisano 01 lipiec 2013 - 20:29
witam wszystkich
Napisano 01 lipiec 2013 - 20:31
mieszkam w Ostrowie koło KARWII,najcześciej łowie na Zarnowcu .wiadomo jakie rybki
Napisano 02 lipiec 2013 - 07:50
Napisano 02 lipiec 2013 - 11:47
Cześć,
jak nick wskazuje na imię mam Andrzej, jestem z Łodzi, pracuję na Uniwerku Łódzkim w Instytucie Filozofii, najchętniej łowię okonie na spinning
Napisano 03 lipiec 2013 - 22:35
Witam serdecznie, z tej strony Paweł, przyszedł czas się przywitać mimo iż trochę tutaj bywam. Lat aktualnie 23. Wędkuję od dziecka, raz częściej raz rzadziej. W tym roku przyłożyłem się. Zakupiłem sprzęt i zacząłem łowić bolenie. Nie minęło dużo czasu i już mam sprzęt przyszykowany pod suma. Nawet próbuję woblery dłubać. Wielka to kopalnia wiedzy JB. Pozdrawiam Głogów.
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych