Witaj mój imienniku, pisząc że łowisz na spiner bynajmniej nie chodziło Ci o spinnerbaita?
Edyta: Jakże się cieszę, że zaczynasz aktywność na forum od powitania.
Użytkownik Tomek88 edytował ten post 24 grudzień 2013 - 22:56
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 24 grudzień 2013 - 22:54
Witaj mój imienniku, pisząc że łowisz na spiner bynajmniej nie chodziło Ci o spinnerbaita?
Edyta: Jakże się cieszę, że zaczynasz aktywność na forum od powitania.
Użytkownik Tomek88 edytował ten post 24 grudzień 2013 - 22:56
Napisano 24 grudzień 2013 - 23:44
Napisano 26 grudzień 2013 - 18:53
Witam wszystkich użytkowników forum.
Jako nowy chciałbym się przedstawić.Na imię mam Adam wędkuje od dzieciństwa. Miałem ponad 10 lat przerwy w wędkowaniu, okazało się że jest to choroba z której nie można się wyleczyć Powróciłem 3 lata temu, ale tylko do spinningu.Jak dla mnie, Jerkbait to kopalnia wiedzy gdzie po tak długiej przerwie i 3-y letnim błądzeniu w końcu mogę odnaleźć się w swoim Świecie.Mam nadzieje że nie długo nie tylko będę czerpać ale i dzielić się swoją nową wiedzą,spostrzeżeniami idt.
Pozdrawiam
Napisano 27 grudzień 2013 - 19:41
Witam wszystkich,
mam na imię Adrian i wędkuję już kilka latek z mniejszymi, bądź większymi porażkami portal i forum śledzę już jakiś czas, ale jakoś dopiero teraz zebrało mi się na pisanie. Więc witam i pozdrawiam jeszcze raz.
Napisano 30 grudzień 2013 - 18:52
Witam trochę sie zagapiłem Ale juz się przedstawiam.Mam na imię Sebastian ,pochodzę z Olsztyna.Najczęściej spininguje .Moim głównym łowiskiem jest rzeka łyna.Pozdrawiam serdecznie.
Napisano 31 grudzień 2013 - 00:09
Napisano 31 grudzień 2013 - 17:48
Witam,
pozdrawiam spiningowo z wrocławia, po długie przerwie - powracam do pasji
Sebastian
Napisano 02 styczeń 2014 - 18:20
Witam wszystkich maniaków spinningu
Mam na imię Grzesiek, przygodę ze spinem dopiero zacząłem od niedawna, wcześniej metody gruntowe. Łowię (tzn. próbuję) w centralnej PL.
W Nowym Roku życzę wszystkim RYBY ŻYCIA
Pzdr
Napisano 04 styczeń 2014 - 04:14
Napisano 06 styczeń 2014 - 18:48
Witam, mam na ime Krzysztof, wracam po kilku latach emigracji i che powrócić do fajnego hobby jakim jest wędkarstwo. Mam nadzieje na znalezienie tu wielu cennych informacji.
Napisano 06 styczeń 2014 - 20:23
Hejka!
Nie wiem jak, ale ominąłem ten temat (duże to forum macie i się oczopląsu dostaje )
Troszkę późno ale chciałbym się ze wszystkimi przywitać!
Mam na imię Grzegorz, siedzę sobie na Zielonej Wyspie i cosik tam łapię.
Zdrówka!
Napisano 08 styczeń 2014 - 22:33
Witam wszystkich bardzo serdecznie !!!Bardzo mi jest miło ,że mogę wstąpić w szeregi Jerkbait.pl i myślę że będzie się nam miło współpracować .Pozdrawiam koleżanki i kolegów po "fachu" i życzę wszystkim samych sukcesów wędkarskich w Nowym 2014 Roku!!! Michał.
Napisano 11 styczeń 2014 - 21:57
Witam.Chyba jak każdy z nas, uwielbiam łowić ryby.Moja ulubioną metodą jest spining.
Pozdrawiam
Napisano 12 styczeń 2014 - 13:12
Witam, mam na imię Robert. Po przerwie w wędkowaniu, która była znacznie dłuższa niż ono samo mam nadzieję, że znajdę więcej czasu na to świetne hobby. Moją ulubioną metodą jest spinning. Pozdrawiam wszystkich i życzę udanych połowów.
Napisano 12 styczeń 2014 - 13:23
Witam zacne grono i pozdrawiam wszystkich pasjonatów wędkarstwa
Napisano 12 styczeń 2014 - 17:27
Witam wszystkich serdecznie.
Wróciłem do wędkowania po kilkuletniej przerwie, najbardziej lubię polować na pstrągi na małych, dzikich rzeczkach.
Ostatnio zainteresował mnie rodbuilding, lubię majsterkować, 99% moich wobków wystrugałem sam, postanowiłem więc zbudować sobie wędkę. Komponenty już mam , to będzie Seeker SP703 na PB Minima. Muszę jeszcze tylko zbudować sobie maszynkę do wykonywania i suszenia omotek i do dzieła! Chciałbym zarazem podziękować kolegom za to , że dzielą się swoją wiedzą i doświadczeniem , wiele się nauczyłem czytając to forum.
Pozdrawiam.
Napisano 13 styczeń 2014 - 21:37
Witam wszystkich.
Zarejestrowałem się na formum już jakiś czas temu ale dopiero teraz trafiłem na ten temat.
Jestem ze Stargardu (zachodniopomorskie), wędkuję od około 20 lat, przede wszystkim metodą spinningową. Ryby którym poświęcam najwięcej czasu to szczupaki, trocie, pstrągi, okonie i sandacze.
Wodom cześć
Napisano 15 styczeń 2014 - 13:49
Napisano 16 styczeń 2014 - 08:26
Witam,
dopiero zauważyłem ten wątek pomimo, że zarejestrowany jestem już jakiś czas Mam na imię Maciek i głównym miejscem moich wypraw wędkarskich jest jezioro Dejguny a w tym roku bedzie to również Wersminia (głównie białoryb).
Pozdrawiam
Napisano 16 styczeń 2014 - 18:00
Witam wszystkich forumowiczów.Pochodzę ze Starachowic.Życzę wszystkim wędkarskich sukcesów w 2014 roku
Pozdrawiam.
Sylwester.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych