Witam wszystkich KRZYSIEK Ostrowiec Św.
Użytkownik BOLEC PL edytował ten post 13 styczeń 2015 - 17:05
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 13 styczeń 2015 - 17:05
Witam wszystkich KRZYSIEK Ostrowiec Św.
Użytkownik BOLEC PL edytował ten post 13 styczeń 2015 - 17:05
Napisano 14 styczeń 2015 - 17:19
Witam serdecznie wszystkich zgromadzonych Kolegów Wędkarzy:)
Napisano 15 styczeń 2015 - 13:21
Witam!
takie zacne forum wędkarskie, a ja się szlajałem po jakichś haczykach ...
Najlepszego
Napisano 16 styczeń 2015 - 10:02
Z pewnym poslizgiem w stosunku do daty pierwszego postu na tym forum ...ale również witam wszystkich!.
Mam na imię Krzysiek ....jeszcze niedawno liczył się tylko spinning, od dwóch lat zapadłem na nieuleczalne muchowanie
Napisano 17 styczeń 2015 - 15:51
Witam Kolegów i Koleżanki.
Mam na imię Krzysiek, mieszkam w Białymstoku.
Wędkuję od bez mała 25-ciu lat (głównie spinning), choć przez ostatnie dwa lata muszę przyznać, bardzo to hobby zaniedbałem nad czym boleję, jednak obiecałem sobie solenną poprawę.
Woblerki też kiedyś namiętnie strugałem (mam wciąż kilkadziesiąt sztuk w róznym stanie wykończenia i pewnie wkrótce do nich wrócę), klepać wachadłówki i kręcić obrotówki też mi się zdarzało, zatem po zapoznaniu się z treścią forum (poczytałem i poogladałem trochę) doszedłem do wniosku, że się tu chyba nadaję.
Jeszcze raz witam wszystkich i pozdrawiam serdecznie.
Krzysiek
Napisano 20 styczeń 2015 - 13:05
Witam wszystkich pozytywnie zakręconych wędkarzy . Pozdrawiam Marek.
Napisano 21 styczeń 2015 - 13:04
Witam wszystkich serdecznie!!! . Pozdrawiam Sebastian.
Napisano 21 styczeń 2015 - 20:59
Witam serdecznie.
W tym sezonie rozpoczynam przygodę z jerkami.
Mam nadzieję, że uzyskam tu wiele porad od kolegów "po kiju"
Pozdrawiam
Grzegorz,
Napisano 24 styczeń 2015 - 15:27
Witam serdecznie wszystkich,
mam na imię Maciej, wędkarstwo to moje hobby od jakiś 30 lat. Gdy skończyłem dwa latka już jeździłem na ryby z dziadkiem i ojcem.
Mam nadzieję, że dowiem się tutaj czegoś ciekawego
Serdecznie pozdrawiam
Napisano 27 styczeń 2015 - 01:37
Dobry wieczór
Pozdrowienia z Mazur. Mariusz
Napisano 27 styczeń 2015 - 23:11
Witam wszystkich.
Moje imię to Ryszard. Wędkarstwo to jak mawia moja żona "moje chore hobby" od jakiś prawie 35 lat nie licząc wypraw z ojcem .
Kiedyś głównie spławik, teraz spining oraz grunt.
Zarejestrowałem się tutaj kilka dni temu, sporo poczytałem i muszę powiedzieć, że "jerkbait" jest .
Pozdrowienia dla wszystkich.
Napisano 28 styczeń 2015 - 12:02
Witam!
Jestem Maciek. Wędkuję od dzieciaka Głównie spinnig, czasem spławikowo Pozdrowionka
Napisano 28 styczeń 2015 - 22:42
Użytkownik milupa edytował ten post 29 styczeń 2015 - 07:05
Napisano 29 styczeń 2015 - 12:08
Cześć i czołem!
Trafiłem na forum jakiś czas temu przy okazji poszukiwań inspiracji do malowania woblerków.
Bardzo spodobał mi się wysoki poziom kultury i wędkarskiej etyki który tutaj Panowie prezentują to też postanowiłem założyć konto i zostać na dłużej.
Opłaciłem kartę pierwszy raz od 4 lat, w tym sezonie będę próbował swoich sił w Krakowie i w okolicach rodzinnego miasta Bielsko - Biała.
Bawi mnie głównie lekki spinning 1-20g, ale opowieści o Krakowskich wąsach i pokaźnych boleniach wciąż zaprzątają głowę
Jakby się nawinął ktoś z Krakowa to zapraszam na PW, można niebawem razem postraszyć kropki.
Pozdrawiam gorąco!
Emson
Napisano 29 styczeń 2015 - 16:26
Witam wszystkich,
Obserwuję to forum już od dłuższego czasu i stwierdzam że to chyba najlepsze forum na jakie się do tej pory natknąłem.Mam na imię Marcin,pochodzę z Płocka a od ponad dwóch lat mieszkam w Bydgoszczy i tu poznaję uroki okolicznych wód,zwłaszcza Brdy-która mnie urzekła.Łowię praktycznie tylko na spinning,ale od tego sezonu mam zamiar spróbować także muchowania.Mam nadzieję, że wiele się od was nauczę.
Pozdrawiam!
Cwaniak
Napisano 31 styczeń 2015 - 23:50
Napisano 01 luty 2015 - 14:06
Witam serdecznie wszystkich użytkowników JerkBait! Mam na imię Tomasz ,mam 28 lat i mieszkam w Olsztynie,moją tylko i wyłącznie ulubioną metodą ,którą wędkuje jest spinning i jeszcze raz spinning. Mam nadzieję,że będę mógł skorzystać z wiedzy dotychczasowych userów,jak i oczywiście przekazać swoją jak myślę dosyć niewielką wiedzę dla młodszych użytkowników.Pozdrawiam serdecznie
Napisano 02 luty 2015 - 14:10
Napisano 04 luty 2015 - 10:29
Witam wszystkich.
Przeglądam to zacne forum już od jakiegoś czasu,a wędką bawię się znacznie dłużej(chociaż spinning muszę przyznać to jakieś 98% czasu spędzonego nad wodą-zdarzy się jakaś zdrada).Postanowiłem się zarejestrować by móc w pełni korzystać z wiedzy i porad zamieszczonych na tym forum,a także jeżeli będę mógł podzielić się swoją wiedzą.
Pozdrawiam i życzę połamania kija.
Napisano 04 luty 2015 - 14:37
Witam serdecznie.Wędkuję odkąd pamiętam
Pozdrawiam wszystkich kolegów i koleżanki.
Połamania kija...
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych