Witam Panowie - ponownie
marekc
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 01 luty 2016 - 18:34
Witam Panowie - ponownie
marekc
Napisano 01 luty 2016 - 21:22
Witam Wszystkich Użytkowników .
Napisano 02 luty 2016 - 20:21
Witam wszystkich. Witam ponownie bo dłuuuuuuuuuuuugiej nieobecności . I jeszcze zapewne będę nieobecny do czerwca, lipca. Załapałem ponownie twora , jestem po 4 chemii a od 12 kwietnia idę na przeszczep. Ale cholera, dobrze już jest bo wszystko się cofnęło / na 95%/ i pięty mnie palą by wyjść nad wodę . Niestety na razie się nie da ale te kilka miesięcy szybko minie. W każdym razie , od kilku miesięcy nawet na forum nie wchodziłem - i nie miałem sił i nie chciałem się biczować. Ale to że mi się już chce to znaczy ze jest super. Tak więc witajcie , już Was w miarę systematycznie znowu będę męczył :-)
Napisano 04 luty 2016 - 10:35
witam wszystkich,
po lokalnym forum czas wpłynąć na głębsze morze 2 lata wędkuje głównie spinning. Trochę kręcę filmów z nad wody od niedawna.
pozdrawiam
Napisano 05 luty 2016 - 14:31
Witam serdecznie wszystkich Kolegów,
Wędkuję już dosyć długo.
Głównie spinning, czasami, zwłaszcza na wiosnę dla relaxu feederek
Wisła, Skandynawia, Słowacja, południe Polski
Pozdrawiam
Napisano 06 luty 2016 - 20:05
Zapisałem się już dość dawno, ale wstyd przyznać, że dopiero teraz tutaj zaglądam.
Mieszkam obecnie w Rybniku i wędkuję w okolicznych wodach, a jest ich tutaj całkiem sporo
Głównie spinning i mucha, ale czasami, najczęściej z juniorem także spławik i pickerek.
Napisano 06 luty 2016 - 22:01
Witam.
Nazywam się Norbert, mam 17 lat i mieszkam w Szczecinie.
Wędkarstwem zajmuje się od 4 lat ,ale dopiero od 2 lat osiągam w miarę przyzwoite wyniki.
Moją ulubioną metodą połowu jest spinning.
Jako łowisko wybieram najczęściej centrum miasta czyli tzw. street fishing / urban fishing.
Bezwzględnie C&R
Użytkownik Norbi98 edytował ten post 06 luty 2016 - 22:01
Napisano 10 luty 2016 - 08:55
Też się witam
Spinnig przede wszystkim, nie mam innych wędek niestety......a trwa to już od ponad 20 lat (pierwszy pstrąg w Osławie za gówniarza na obrotówkę) .
Tak że pozdrowionka z podkarpacia
Napisano 10 luty 2016 - 13:24
Witam wszystkich wędkarskich świrów. Mam 34 lata i mieszkam w Toruniu. Biegam z wędą nad Wisełkę, Drwęcę i śmigam pontonem po tutejszych jeziorach, głównie spinning i podlodówka, nie pogardzę też spławiczkiem.
Napisano 10 luty 2016 - 15:21
Czołem! Jestem Warszawianinem, mam 35 lat. Kilka sezonów temu ponownie zacząłem odkrywać w sobie zaszczepioną mi w dzieciństwie przez ojca, pasję do wędkowania. Dziś łowię głównie na spinning, najczęściej nad Bugiem, chociaż liczę, że dzięki wsparciu użytkowników jb uda mi się odkryć moją umiłowaną (i wstyd się przyznać- nieznaną) Wisłę. Nie znoszę bałaganu nad wodą, a śmieci "wędkarskie" uważam za karygodne. Jestem orędownikiem zasady "złap i wypuść".
Napisano 10 luty 2016 - 17:38
Witam kolejnego forumowicza na naszym forum i zapraszam do włączenia się w opinie i dyskusje Kolegów.
Życzę powodzenia w technice spinningowej i wspaniałych okazów
Napisano 10 luty 2016 - 17:42
Witam wszystkich na forum mam 27 lat a wędkuje od około 20 lat, ale dalej uważam, że moja wiedza na temat wędkarstwa jest mała, a najlepszymi nauczycielami są same ryby;-)
Napisano 11 luty 2016 - 10:45
Witam wszystkich serdecznie!
z racji tego że jestem nowym użytkownikiem forum i nie przedstawiłem się zanim zamieściłem swój 1-wszy post,za co bardzo przepraszam,robię to własnie teraz,
a więc Wojtek 30 lat z okolic Tarnowa,zaczynający swoją przygodę ze spiningiem na "poważnie".
Napisano 11 luty 2016 - 12:31
Witam wszystkich serdecznie!
z racji tego że jestem nowym użytkownikiem forum i nie przedstawiłem się zanim zamieściłem swój 1-wszy post,za co bardzo przepraszam,robię to własnie teraz,
Popełniłem to samo przestępstwo i również przepraszam. Witam wszystkich . Darek.
Napisano 11 luty 2016 - 22:18
Witam Wszystkich.
Łowię od dziecka czyli już ponad 30 kilka lat. Metody to 80% spining + trolling, 15% karpiowanie + 5% spławik. Niestety ostatnio więcej kupuję sprzętu niż łowię ale mam nadzieję że to się zmieni.
Może ktoś mi powie dlaczego nadal po rejestracji nie mogę pisać postów na giełdzie?
Pozdrawiam Grzegorz
Użytkownik Gzenek edytował ten post 11 luty 2016 - 22:28
Napisano 11 luty 2016 - 22:30
Witam Wszystkich.
Łowię od dziecka czyli już ponad 30 kilka lat. Metody to 80% spining + trolling, 15% karpiowanie + 5% spławik. Niestety ostatnio więcej kupuję sprzętu niż łowię ale mam nadzieję że to się zmieni.
Może ktoś mi powie dlaczego nadal po rejestracji nie mogę pisać postów na giełdzie?
Pozdrawiam Grzegorz
Poczytaj regulamin.
Napisano 11 luty 2016 - 23:17
Witam Wszystkich.
Pozdrawiam Grzegorz
Napisano 12 luty 2016 - 04:29
Użytkownik wojtass31 edytował ten post 12 luty 2016 - 04:30
Napisano 14 luty 2016 - 09:39
Siemka
Napisano 14 luty 2016 - 09:48
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych