Skocz do zawarto艣ci

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj si臋 lub Zarejestruj by otrzyma膰 pe艂en dost臋p do naszego forum.

X edycja - WYPRZEDA呕 GARA呕OWA - 2025
Po raz dziesi膮ty spotkamy si臋 na wyprzeda偶y gara偶owej - 5 kwietnia 2025 r (startujemy o godz. 10:00 a ko艅czymy o 15:00). Dla publiczno艣ci (os贸b kupuj膮cych) wej艣cie b臋dzie jak zawsze bezp艂atne i bez 偶adnych ogranicze艅. Ostatni gara偶 by艂 jednym z najbardziej udanych je艣li chodzi o ilo艣膰 kupuj膮cych a na X jubileuszowym planujemy podbi膰 rekord frekwencyjny!
Rezerwacja stolik贸w dla sprzedaj膮cych -> Wyprzeda偶 gara偶owa - rezerwacja stolik贸w

Zdj臋cie

Warszawska i podwarszawska Wis艂a

• Zaloguj si臋, aby doda膰 odpowied藕
12701 odpowiedzi w tym temacie

#6281 OFFLINE   dekosz

dekosz

Zaawansowany

• PRZEDSTAWICIEL MARKI
  • PipPipPip
  • 905 post贸w
  • LokalizacjaMazury

Napisano 20 lipiec 2018 - 16:01

By艂em i ja wczoraj w nocy i dzisiaj rano, nie zauwa偶y艂em zwi臋kszonej aktywno艣ci ryb. Wyniki s艂abe, malizna sama

#6282 Guest_DAWIDspinn_*

Guest_DAWIDspinn_*
  • Guests

Napisano 20 lipiec 2018 - 16:14

Krisu my si臋 nie boimy ;) Wrecz du偶a woda niesie jaka艣 nadziej臋 ;) Ostatnio n臋kaj膮 nas mega nizowki ;) Mo偶e wi臋ksza woda przetasuje nam troch臋 miejsca i ryby ;)
  • wujek lubi to

#6283 OFFLINE   Ryboman

Ryboman

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 165 post贸w
  • LokalizacjaWis艂a
  • Imi臋:Mariusz

Napisano 20 lipiec 2018 - 20:43

https://tvnwarszawa....ady,265209.html
Ciekawe, gdzie jego wyniesie du偶a woda?

U偶ytkownik Ryboman edytowa艂 ten post 20 lipiec 2018 - 20:43

#6284 OFFLINE   Qcyk

Qcyk

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 3221 post贸w
  • LokalizacjaBug / Wis艂a
  • Imi臋:Daniel

Napisano 20 lipiec 2018 - 20:47

Jak dobrze p贸jdzie to jutro podjad臋 w zbli偶one rejony :) Mam nadziej臋, 偶e go nie spotkam... :D

U偶ytkownik Qcyk edytowa艂 ten post 20 lipiec 2018 - 20:48

#6285 OFFLINE   艁ukaszFZS

艁ukaszFZS

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 73 post贸w
  • LokalizacjaLegionowo
  • Imi臋:艁ukasz

Napisano 20 lipiec 2018 - 20:58

https://tvnwarszawa....ady,265209.html
Ciekawe, gdzie jego wyniesie du偶a woda?

23 sekunda filmu   :lol:

#6286 OFFLINE   Qcyk

Qcyk

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 3221 post贸w
  • LokalizacjaBug / Wis艂a

Napisano 20 lipiec 2018 - 21:08

Si臋 na tym nie znam ale mo偶e to 艣lizg w pionie :D ;)

23 sekunda filmu   :lol:

#6287 OFFLINE   malcz

malcz

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 2195 post贸w
  • Lokalizacjawarszawa
  • Imi臋:marcin
  • Nazwisko:malczewski

Napisano 20 lipiec 2018 - 22:25

Ryby chyba jeszcze nie czuj膮 偶e przyb贸r idzie. Jak na razie wymeczone 2 bolki 65. Mo偶e jeszcze do wieczora co艣 s膮dzie, ale przy tym wietrze mo偶e by膰 slabo.

Wujek tak jak planowa艂e艣 brzegowe mety, czy jednak standardowo z p艂ywad艂a?

U mnie dzisiaj pusto - po wczorajszym wieczorze kiedy "ruch" na wodzie by艂 do艣膰 znaczy du偶o sobie obiecywa艂em po rosn膮cej wodzie i tej konkretnej miejsc贸wce...niestety dzisiaj w tych samych godzinach woda praktycznie martwa. Raz pokaza艂 si臋 pan z w膮sem, a tak poza tym kilka 艣lizgaczy powierzchniowych. Drobnicy pod powierzchni膮 op贸r.

Na dodatek straci艂em ze 40 albo lepiej metr贸w plecionki po rekordowej brodzie - bez kitu, takiego ko艂tuna to jeszcze w 偶yciu nie widzia艂em :)

Pozdrawiam,

malcz

U偶ytkownik malcz edytowa艂 ten post 20 lipiec 2018 - 22:25

#6288 OFFLINE   Patryk022

Patryk022

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 342 post贸w
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 20 lipiec 2018 - 22:57

Ja te偶 dzi艣 na zero, raz si臋 bolek pokaza艂.

Z dodatkowych atrakcji kt贸re dzi艣 zosta艂y mi zafundowane to mi臋dzy innymi lataj膮ce butelki (jedna 2m odemnie wpad艂a do wody), kolejne kilka rozbitych przy akompaniamencie o艣miu nachlanych damsko-m臋skich garde艂 kt贸re dusi艂y przez 45minut piosenk臋 pt."jeste艣my ch** wie gdzie, alkohol leje si臋...." Po tym ju偶 da艂em sobie spok贸j i postanowi艂em wr贸ci膰 i wyj艣膰 na d艂u偶szy spacer z psem 偶eby si臋 odstresowa膰.

Street Fishing wydaje si臋 by膰 bardziej niebezpieczny ni偶 samotne w臋dkowanie w g艂uszy.

#6289 OFFLINE   malcz

malcz

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 2195 post贸w
  • Lokalizacjawarszawa
  • Imi臋:marcin
  • Nazwisko:malczewski

Napisano 20 lipiec 2018 - 23:05

Ja te偶 dzi艣 na zero, raz si臋 bolek pokaza艂.

Z dodatkowych atrakcji kt贸re dzi艣 zosta艂y mi zafundowane to mi臋dzy innymi lataj膮ce butelki (jedna 2m odemnie wpad艂a do wody), kolejne kilka rozbitych przy akompaniamencie o艣miu nachlanych damsko-m臋skich garde艂 kt贸re dusi艂y przez 45minut piosenk臋 pt."jeste艣my ch** wie gdzie, alkohol leje si臋...." Po tym ju偶 da艂em sobie spok贸j i postanowi艂em wr贸ci膰 i wyj艣膰 na d艂u偶szy spacer z psem 偶eby si臋 odstresowa膰.

Street Fishing wydaje si臋 by膰 bardziej niebezpieczny ni偶 samotne w臋dkowanie w g艂uszy.

Na bulwarach by艂e艣? ;)

Ja nie potrafi臋 艂owi膰 w takich warunkach, tak偶e podziwiam 偶e tyle wytrzyma艂e艣 - jak tylko pojawia si臋 tego typu ekipa w pobli偶u od razu mnie nie ma. Podpite burki, kt贸re chc膮 zaimponowa膰 "disko-laskom" - nie kusz臋 losu. Wol臋 艂owi膰 w okolicach pytona :)

U偶ytkownik malcz edytowa艂 ten post 20 lipiec 2018 - 23:06

• Pisarz.......ewski Piotr i pomelo (maciekd) lubi膮 to

#6290 OFFLINE   Patryk022

Patryk022

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 342 post贸w
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 20 lipiec 2018 - 23:14

Dzi艣 okolice 艁azienkowskiego i to by艂 b艂膮d. Ju偶 wieczorem w letnie dni moja noga tam niestanie, s膮 inne lepsze miejsca tylko przedzieranie si臋 przez 2-3m krzaki w 艣rodku nocy to jako艣 w pojedynk臋 mi si臋 nie widzi. Cho膰 jak cz艂owiek by艂 m艂odszy to nocki w krzakach robi艂 samemu, a teraz jako艣 tak na odwr贸t si臋 porobi艂o :)

#6291 OFFLINE   pomelo (maciekd)

pomelo (maciekd)

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 264 post贸w
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imi臋:Maciek

Napisano 21 lipiec 2018 - 06:57

Nie wiem, czy to ju偶 mo偶na powiedzie膰, 偶e si臋 ruszy艂y, dawno nad Wis艂膮 nie by艂em, ale na porannej sesji 5-7:30 mia艂em 2 bolenie. Najpierw prawy brzeg i waleczny acz niewymiarowy, a na lewym fajny sportowy ponad 50.
A zacz臋艂o si臋 藕le, bo nad wod膮 okaza艂o si臋, 偶e nie wzi膮艂em przypon贸w, agrafek etc. Pozosta艂o mi wi膮zanie przyn臋t bezpo艣rednio do plecionki, nie oby艂o si臋 bez strat w przyn臋tach.

Upa艂 idzie.
  • Pisarz.......ewski Piotr lubi to

#6292 OFFLINE   wujek

wujek

Ekspert

• TEAM JERKBAIT
  • PipPipPipPip
  • 5888 post贸w
  • Imi臋:Jan
  • Nazwisko:Soroka

Napisano 21 lipiec 2018 - 07:38

[quote name="malcz" post="2421863" timestamp="1532121941"]Wujek tak jak planowa艂e艣 brzegowe mety, czy jednak standardowo z p艂ywad艂a?

Z p艂ywad艂a, z brzegu mo偶e jak woda skoczy. Na dw贸ch si臋 sko艅czy艂o, przyszed艂 jaki艣 front, wiatr kt贸ry przekreci艂 si臋 o 180st. i do tego deszcz, na szcz臋艣cie kr贸tki. Fakt 偶e po lipcu nigdy rewelacji si臋 nie spodziewa艂em.
  • Pisarz.......ewski Piotr lubi to

#6293 Guest_DAWIDspinn_*

Guest_DAWIDspinn_*
  • Guests

Napisano 21 lipiec 2018 - 16:34

Fajnie jest przypomnie膰 sobie jak wygl膮da wi艣lany szczupak ;) Ucieszy艂a mnie ta ryba strasznie :) Oczywi艣cie jak ka偶dy z臋bacz uderzy艂 na boleniowego woblera prowadzonego w ekspresowym tempie 馃槀 To by艂 do艣膰 ciekawy poranek nad Wis艂膮, uda艂o si臋 z艂owi膰 trzy gatunki ryb. Szczupaka, bolenia i ... leszcza 馃槀 殴le nie by艂o cho膰 przed takim przyborem, spodziewa艂em si臋 jeszcze lepszych wynik贸w ;) Nic zobaczymy co przyniesie du偶a woda ...
Za艂膮czony plik  szczupak 1-1564x995.jpg   57,45 KB   32 Ilo艣膰 pobra艅

#6294 OFFLINE   Qcyk

Qcyk

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 3221 post贸w
  • LokalizacjaBug / Wis艂a

Napisano 22 lipiec 2018 - 15:01

Panowie Wis艂a Wis艂膮 ale dzisiaj pojecha艂em nad zegrze bajkiem i po drodze widzia艂em w sumie dziesi膮t patroluj膮cych boleni na r贸偶nych odcinkach. Chyba mniejszego jak 70cm nie widzia艂em. A najwi臋ksze przemilcz臋 . Fajnie by艂o je obserwowa膰 sta艂em pewnie z 15 min w jednym miejscu gdzie 偶erowa艂y te najwi臋ksze 偶ona ju偶 narzeka艂a a mi wci膮偶 by艂o ma艂o. Pi臋kny widok. Lokalizacje spisane
Teraz tylko czeka膰 na urlop bo zechc臋 im po艣wi臋ci膰 jeden ca艂y dzie艅.

Wys艂ane z mojego ASUS_X00DD przy u偶yciu Tapatalka
  • Night_Walker i pomelo (maciekd) lubi膮 to

#6295 OFFLINE   Ciastek

Ciastek

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 201 post贸w
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imi臋:Pawe艂

Napisano 22 lipiec 2018 - 17:03

Nie raz pr贸bowa艂em si臋 dobra膰 do zegrzy艅skich klamot贸w, nie umiem cwaniak贸w 艂owi膰. Jedynie w maju uda艂o mi si臋 par臋 z艂owi膰, ale rozmiarowo to nie by艂y klamoty, takie 60-65cm. Ciekawe 偶e wi臋kszo艣膰 z艂owi艂em na Twoje nurki ;) Wczoraj by艂em na Narwi, boleniowy sza艂 偶arcia. Wali艂y na 20cm wodzie jak w艣ciek艂e, dwie godziny je m臋czy艂em i przyzerowa艂em :( Te偶 nie mam patentu jak je kusi膰 na tak p艂ytkiej wodzie :( Daniel jak rozpracujesz te Zegrzy艅skie to si臋 pochwal :)

U偶ytkownik Ciastek edytowa艂 ten post 22 lipiec 2018 - 17:04

#6296 OFFLINE   alberto25

alberto25

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 138 post贸w
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imi臋:Albert

Napisano 22 lipiec 2018 - 17:14

To pewnie by艂y 偶era艅skie boles艂awy
  • Wojtek B., Pisarz.......ewski Piotr i Qcyk lubi膮 to

#6297 OFFLINE   Qcyk

Qcyk

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 3221 post贸w
  • LokalizacjaBug / Wis艂a

Napisano 22 lipiec 2018 - 18:30

Zgadza si臋 g艂贸wnie 偶era艅skie ale na zalewie jak si臋 rozp艂aszczy艂em na kocu to jakie艣 20m od brzegu te偶 jad艂y Urlop za 2 tyg mo偶e uda si臋 chwil臋 im po艣wi臋ci膰... A nurki jako艣 te偶 mi przysz艂y do g艂owy ale troch臋 zmodyfikowane

U偶ytkownik Qcyk edytowa艂 ten post 22 lipiec 2018 - 18:37

#6298 OFFLINE   Patryk022

Patryk022

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 342 post贸w
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 22 lipiec 2018 - 18:43

Czy kto艣 tutaj 艂owi z marszu bolenie na kanale 呕era艅skim? Mamy tu takiego eksperta ?

Pytanie zadane tylko z ciekawo艣ci

#6299 OFFLINE   Qcyk

Qcyk

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 3221 post贸w
  • LokalizacjaBug / Wis艂a

Napisano 22 lipiec 2018 - 18:54

Chyba nie ma takiego kt贸ry 艂owi na obcej sobie wodzie z marszu...

Czy kto艣 tutaj 艂owi z marszu bolenie na kanale 呕era艅skim? Mamy tu takiego eksperta ?

#6300 OFFLINE   alberto25

alberto25

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 138 post贸w
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imi臋:Albert

Napisano 22 lipiec 2018 - 20:36

Czasami bywam i widz臋 jak patroluj膮 wod臋, fala si臋 za nimi ci膮gnie, na tygodniu na 艣rodkowym porcie dobrze atakowa艂y przed deszczem

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 9

0 u偶ytkownik贸w, 9 go艣ci, 0 anonimowych