Problem z zamieszczeniem ogłoszenia w dziale Giełda
#1 OFFLINE
Napisano 01 sierpień 2023 - 08:30
Zwracam się do Was z prośbą, ponieważ może ktoś z Was miał problem podobny do mojego i znalazł jego przyczynę, jak i opcję rozwiązania... Mianowicie:
Próbuję dodać temat (z poziomu komputera, jak i smartfonu) w dziale giełdy i przy każdej z prób, wyskakuje komunikat "musisz wybrać KATEGORIĘ dla tego wpisu", ale żadne podmenu się nie rozwija, żadnej opcji wyboru kategorii nie ma i finalnie tematu dodać nie mogę, właśnie z powodu w/w przyczyny. Co może być powodem takiego błędu?
Jakiś czas temu wystawiałem jakieś ogłoszenie i wszystko było ok.
P.S. Żeby uprzedzić pytania:
Tak,pisałem w tej sprawie zarówno do "moderatorów" jak i "super moderatorów", ale albo zakres ich uprawnień nie pozwalał na znalezienie rozwiązania mojego problemu, albo mój temat i przesłaną wiadomość kompletnie olali, nie zdobywając się choćby na zdawkowe "nie wiem".
Pozdrawiam serdecznie.
- strary lubi to
#2 OFFLINE
Napisano 01 sierpień 2023 - 08:38
Kamilu widzisz taki widok... musisz kliknąć na KATEGORIA WPISU - wybierz jedną i rozwija ci się podmenu...
Załączone pliki
#3 OFFLINE
Napisano 01 sierpień 2023 - 08:46
Witajcie.
Zwracam się do Was z prośbą, ponieważ może ktoś z Was miał problem podobny do mojego i znalazł jego przyczynę, jak i opcję rozwiązania... Mianowicie:
Próbuję dodać temat (z poziomu komputera, jak i smartfonu) w dziale giełdy i przy każdej z prób, wyskakuje komunikat "musisz wybrać KATEGORIĘ dla tego wpisu", ale żadne podmenu się nie rozwija, żadnej opcji wyboru kategorii nie ma i finalnie tematu dodać nie mogę, właśnie z powodu w/w przyczyny. Co może być powodem takiego błędu?
Jakiś czas temu wystawiałem jakieś ogłoszenie i wszystko było ok.
P.S. Żeby uprzedzić pytania:
Tak,pisałem w tej sprawie zarówno do "moderatorów" jak i "super moderatorów", ale albo zakres ich uprawnień nie pozwalał na znalezienie rozwiązania mojego problemu, albo mój temat i przesłaną wiadomość kompletnie olali, nie zdobywając się choćby na zdawkowe "nie wiem".
Pozdrawiam serdecznie.
Mam dokładnie tak samo problem. Radzę sobie tak że telefonu ale z poziomu strony www zamieszczam ogłoszenie a przez Tapatalk po chwili dodaje foty w komentarzach. Także kilkukrotnie pisałem do admina.
Niestety wiebieranie kategorii z telefonu nie działa. Mimo że jest wybrana i tak krzyczy że nie wybrano.
#4 OFFLINE
Napisano 01 sierpień 2023 - 10:19
Kamilu widzisz taki widok... musisz kliknąć na KATEGORIA WPISU - wybierz jedną i rozwija ci się podmenu...
Nie Karolu. Właśnie nie. Nie mam tego podmenu do rozwinięcia. System każe mi wybrać kategorię, a nie daje tej możliwości
#5 OFFLINE
Napisano 01 sierpień 2023 - 10:20
Mam dokładnie tak samo problem. Radzę sobie tak że telefonu ale z poziomu strony www zamieszczam ogłoszenie a przez Tapatalk po chwili dodaje foty w komentarzach. Także kilkukrotnie pisałem do admina.
Niestety wiebieranie kategorii z telefonu nie działa. Mimo że jest wybrana i tak krzyczy że nie wybrano.
Loguję się zarówno przez telefon (widok uproszczony, jak i zwykły), jak i z poziomu komputera. Ale za każdym razem jest to samo. Brak możliwości zamieszczenia tematu z powodu nie wybrania kategorii ogłoszenia (a, jak zaznaczyłem , nie mam takowej możliwości)
#6 ONLINE
Napisano 01 sierpień 2023 - 13:38
Spróbujcie może wyczyścić pliki tymczasowe, może w tym jest problem.
#7 OFFLINE
Napisano 02 sierpień 2023 - 13:44
Spróbujcie może wyczyścić pliki tymczasowe, może w tym jest problem.
Nic nie pomaga.
#8 OFFLINE
Napisano 06 sierpień 2023 - 09:11
#9 OFFLINE
Napisano 06 sierpień 2023 - 11:02
#10 OFFLINE
Napisano 07 sierpień 2023 - 08:52
U tysięcy ludzi działa, dlaczego u Ciebie nie?
Sprawdź co zmieniło się w Twoim sprzęcie/systemie, tam trzeba szukać rozwiązania
#11 OFFLINE
Napisano 08 sierpień 2023 - 19:55
U tysięcy ludzi działa, dlaczego u Ciebie nie?
Sprawdź co zmieniło się w Twoim sprzęcie/systemie, tam trzeba szukać rozwiązania
Właśnie nic. Telefon może i inny, ale system ten sam "Android", poza tym wchodzę na forum przez Google Chrome, a nie tapatalk. No i laptop też już wiekowy i zawsze wszystko działało, to znaczy wyświetlało mi wszystkie opcje, jak choćby wybór kategorii wpisu...♂
#12 OFFLINE
Napisano 16 sierpień 2023 - 08:19
Na wersji mobilnej ogłoszenia nie działają. Wynika to z tego, że funkcjonalność wyboru kategorii zaimplementowałem swego czasu tylko na wersji komputerowej (na wersji mobilnej nie pojawia się opcja wyboru kategorii a system pilnuje by przy zapisie wątku była kategoria - stąd odmowa zapisu wątku).
#13 OFFLINE
Napisano 07 styczeń 2024 - 17:42
Ja również nie widzę u siebie na komputerze listy rozwijalnej z kategorią...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych