Ladna maszynka
Jaki rozmiar delfima wzioles?
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 15 wrzesień 2016 - 13:39
Ladna maszynka
Jaki rozmiar delfima wzioles?
Napisano 15 wrzesień 2016 - 14:32
Napisano 15 wrzesień 2016 - 14:40
uhuhu grubo
Daj znac jakie beda wrazenia, ja narazie nie jestem przekonany do pomyslu jerkowka i delfin Tam jakiegos specjalnego czucia w sumie nie potrzebujesz, zeby dobrze prowadzic przynete. A jak cos chapnie, to ciezko nie zauwazyc
Napisano 15 wrzesień 2016 - 14:53
Ja raczej zakładam delfina z racji wygody ... Plus przynęty lepiej lecą i z blanku więcej wyciągnieszuhuhu grubo
Daj znac jakie beda wrazenia, ja narazie nie jestem przekonany do pomyslu jerkowka i delfin Tam jakiegos specjalnego czucia w sumie nie potrzebujesz, zeby dobrze prowadzic przynete. A jak cos chapnie, to ciezko nie zauwazyc
Napisano 15 wrzesień 2016 - 15:02
Wygody zdecydowanie nie neguje Co do lotnosci to widzialem tutaj na forum rozne opinie.
Z blanku wycianiesz napewno wiecej, z ciekowosci sie zastanawiam, czy przy cascie nie wyciagnelo by sie jeszcze wiecej.
Moze niedlugo bedzie mi dane uzbroic cos w delfina, wiec sam sobie wyrobie opinie
Napisano 15 wrzesień 2016 - 15:03
któren to kolega z forum takie maszynki wyrabia??
Napisano 15 wrzesień 2016 - 15:34
Napisano 18 wrzesień 2016 - 19:44
Del Toro, on 15 Sept 2016 - 16:02, said:Wygody zdecydowanie nie neguje Co do lotnosci to widzialem tutaj na forum rozne opinie.
Z blanku wycianiesz napewno wiecej, z ciekowosci sie zastanawiam, czy przy cascie nie wyciagnelo by sie jeszcze wiecej.
Moze niedlugo bedzie mi dane uzbroic cos w delfina, wiec sam sobie wyrobie opinie
Paweł ale Ty te opinie widziałeś na forum, Tomek już jakiś czas ze dwie takie wędki używa, więc wyrobił sobie chyba własną dobrze, że polega na własnych doświadczeniach
Pisałem już o tym na pewno, powtórzę. Zbrojenie w Deltę działa bardzo podobne do castingu, zagęszczenie przelotek nie wpływa źle, przeciwnie, bardziej stabilizuje linkę. Przelotkę wejściową w jednym kiju mam postawioną 32 cm. od rantu szpuli i działa zgodnie z oczekiwaniami. W castingu raczej się nie spotkałem z takim rozstawieniem. Dochodzą do tego siły skrętne działające na blank, kiedy multik i przelotki są na górze.
Czy w cascie wyciągnęło by się więcej, odpowiedz sobie sam, ja nie mogę, ktoś jeszcze pomyśli, że to kryptoreklama
Napisano 18 wrzesień 2016 - 22:40
Janusz, w moim przypadku to tylko gdybanina
Jak bede mial odpowiedni blank to napewno zglosze sie po uchwyt Wtedy wyrobie sobie wlasna opinie
Napisano 19 wrzesień 2016 - 05:59
Napisano 19 wrzesień 2016 - 11:13
Napisano 19 wrzesień 2016 - 11:53
Napisano 19 wrzesień 2016 - 12:18
Zrobilbys jakis foto tutorial jak prawidlowo montowac tego delfina
Napisano 19 wrzesień 2016 - 12:39
Napisano 19 wrzesień 2016 - 12:54
Hehe a co to za filozofia rozwiercić na średnicę blanku i wkleić na żywice ot cała filozofia
hehehe myslalem ze trzeba wiecej sie z tym natrudzic
Napisano 19 wrzesień 2016 - 14:38
Napisano 19 wrzesień 2016 - 14:50
Napisano 19 wrzesień 2016 - 15:04
Niezły ten Pike Chlaster...a ten ozdobnik z butt-gripa wygląda mi znajomo,u mnie przykręcał kołowrotek w jakimś krótkim kijku ABU.
Napisano 19 wrzesień 2016 - 15:14
Może tak być ... Bo to z demontażu a akurat tu się dało go zamontować ...Niezły ten Pike Chlaster...a ten ozdobnik z butt-gripa wygląda mi znajomo,u mnie przykręcał kołowrotek w jakimś krótkim kijku ABU.
AUTORSKI
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
WZ RodsNapisany przez Wojtek Zwolski , 13 gru 2022 |
|
|
||
AUTORSKI
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
Konsultacje pierwszego projektuNapisany przez mestre16 , 26 lis 2021 |
|