W tym roku nie przez allegro, bo nie mogę sobie poradzić z tym ich rewelacyjnie prostym formularzem wystawiania, więc formuła jest taka - podaję ceny - kto pierwszy ten lepszy - wpłata do mnie na konto i jak już będę miał wszystkie wpłaty to przelewam kwotę na WOŚP. Zapraszam!
1. Spinning z pełnego szkła o długości 1,63 m i wyrzucie 2-7 g. Akcja z tych co jak się źle machnie to się można w plecy szczytówką strzelić, więc polecam tym, co właśnie takiej wędki szukają Ugięcie po samą rękojeść. Cena 250 zł + wysyłka 20 zł
2. Casting z pustego szkła 1,83 m długości i wyrzut 5-20 g. Dość szybki, jak na szkło, jednocześnie pod rybą chętnie zapracuje głębiej. Cena 350 zł + wysyłka 20 zł
3. Wędki podlodowe na blankach StCroix o długości ok. 55 cm pod blaszki 2-6 g. Nie są to typowe blanki podlodowe tylko szczytowe sekcje z muchówek. Przelotki o dużej średnicy muchowe, więc łatwo usuwać z nich lód. Ciepła rękojeść korkowa mojego patentu. Wędki są bardzo leciutkie. Mam ich siedem sztuk identycznych. Cena 100 zł/szt + wysyłka 20 zł
Zapraszam do zakupów!