Witam Wszystkich
Zapraszam do kontaktu wszystkie osoby zainteresowane okularami polaryzacyjnymi z korekcja lub bez. Wykonuje wszelkie kombinacje okularów jedno i wieloogniskowych. Sam od lat łowię w polaryzacyjnych progresach. Łowię ryby od 1981 roku, okulary noszę od 1997 roku i od tego czasu jestem optykiem . Tak więc doświadczenia mam bardzo dużo
Zapraszam do innego wątku założonego w maju 2016 roku gdzie w temacie wykonywanych przeze mnie okularów wiele się dzieje
https://jerkbait.pl/...jne-z-korekcją/
Zapraszam każdą zainteresowaną osobę, pogadamy, wyjaśnię co i jak. Ceny ustalam indywidualnie ponieważ sztywnego cennika nie da się zrobić bo każdy potrzebuje innych opcji ale zapewniam że ceny są bardzo dobre w porównaniu do innych firm na rynku, szczególnie tych mocno "marketingowych" o których dużo rozmawia się na tym forum.
Zapraszam do salonów stacjonarnych w Gdańsku i okolicach, jestem optometrystą więc jak najbardziej wykonam na miejscu badanie wzroku. Przez lata dorobiłem się również sposobów na wykonanie indywidualnych okularów na odległość więc jeżeli mieszkasz daleko od Gdańska to również poradzimy
Zapraszam i pozdrawiam
Wiktor