Kto艣 ostatnio by艂? Jak tam?
Drawa
#1 OFFLINE
Napisano 25 pa藕dziernik 2024 - 21:28
#2 OFFLINE
Napisano 27 pa藕dziernik 2024 - 12:19
- Pawe艂 Bugajski lubi to
#3 OFFLINE
Napisano 27 pa藕dziernik 2024 - 15:56
- Pawe艂 Bugajski lubi to
#4 OFFLINE
Napisano 27 pa藕dziernik 2024 - 22:56
- strary, marian-56 i tzienkiewicz lubi膮 to
#5 OFFLINE
Napisano 28 pa藕dziernik 2024 - 09:59
To forum ma sporo dziur, tak膮 dziur膮 jest Drawa. Ostatnio wybra艂em si臋, w celach nie w臋dkarskich w okolice Krzy偶a Wlkp. i szuka艂em jakiego艣 info o tej rzece bo kij zawsze w aucie jest a op艂ata przez net to moment.
Rzeka pi臋kna, dzika, ju偶 by艂o po czasie kajak贸w, ale nic wi臋cej nie dzia艂a艂em bo info prawie zero a i czasu jednak zabrak艂o na w臋dkowanie
.Spotka艂em jednego w臋dkarza, m艂odego ch艂opaka, kt贸rego matka przywioz艂a pod most bo mia艂 nog臋 po艂aman膮 a 艂owi膰 sie chce Poczatkuj膮cy w臋dkarz to i informacje dosy膰 skromne.
- Pawe艂 Bugajski lubi to
#6 OFFLINE
Napisano wczoraj, 20:35
Winnym jestem kr贸tki komentarz.
Ot贸偶 tu, a nie w innym dziale wspomnia艂em o Drawie, bo ff i ta rzeka to jak dwie r臋kawiczki jednej pary.
Zaczyna艂em tam dawno, by艂a to po艂owa lat 70 tych, jako licealista, mia艂em bowiem szcz臋艣cie do poznawania ciekawych ludzi, a tu wymieni臋 Patrzykonta, Pukackiego, Czechowskiego, Pa艂k臋, Podeszw臋 seniora , Urbana i kilku innych, kt贸rzy podpowiedzieli m艂odemu entuzja艣cie co i jak.
Tak, zacz膮艂em tam 艂owi膰 du偶e lipienie i obserwowa膰 jesienny ci膮g 艂ososi.
Magia, cud, wiem, 偶e nie wr贸c膮.
Potem kilkadziesi膮t lat przerwy, 艂owy tu i dalej...a aktualnie zn贸w nad rzek膮.
Czy si臋 zmieni艂a ? Nie, nadal trudna, g艂臋boka, tajemnicza i bardzo wymagaj膮ca.
Co za艣 z lipieniami? To badam, dzi臋ki nowym kontaktom z m艂odymi kolegami potwierdzam lub neguj臋 atrakcyjno艣膰 dawnych odcink贸w, 艂owi臋 i nie omieszkam czasem napisa膰.
Ostatnie 艂owy uwieczni艂em na fb, tam wchodzi ka偶da fota
Sprzet? Nimfy na 14, fluoro o,16, skoczek 60 cm od prowadz膮cej, kij sage one 4, 9,6 stopy i wodery mokre po same pachy
pozdrawiam i ciekaw jestem Waszych obserwacji.
- marian-56 lubi to
#7 OFFLINE
Napisano dzi艣, 00:57
Uda艂o si臋 trafi膰 niewielkie lipienie oraz 艂adne klenie.
Ryby ma艂o jak na kilka godzin 艂owienia, ale dopiero zaczynam z t膮 metod膮 wi臋c to mo偶e dlatego,a przynajmniej mam tak膮 nadziej臋, 偶e dlatego..
Wys艂ane z mojego SM-G780G przy u偶yciu Tapatalka
U偶ytkownik 2haj edytowa艂 ten post dzi艣, 01:09
- Fatso lubi to
U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 1
1 u偶ytkownik贸w, 0 go艣ci, 0 anonimowych
-
Mateusz95s