-Do ceny należy doliczyć koszt paczkomatu 17zł.
-Rezerwacja 15 minut na poczytanie.
Dane techniczne sprzętu są podane na zdjęciach.
1. Daiwa Prorex 3020pe (SPRZEDANA) taka lepsza wersja Daiwy Black Gold. Stan Techniczny i wizualny super. Łowiłem nią kilka razy na jerki do 50g i zaległa w szufladzie. Cena 450zł.
2. Tica Taurus (SPRZAEDANA). Prawdziwy Czołg i legenda firmy Tica. Kołowrotek na ryby przez wielkie "R". Wizualnie odrapany rotor, czuć pracę przekładni natomiast pracuje płynnie i lekko. Kupiłem go przez przypadek bo ten model miał ogromny przeskok gabarytów i myślałem, że będzie sporo mniejszy. U mnie tylko poleciał do serwisanta na smarowanie. Stwierdził po serwisie, że będzie pracował jeszcze długie lata. Myślę, że cena okazyjna, czyli 350zł.
3.Travel Dragon Black Rock. Kupiony awaryjnie i polatał podobnie jak Prorex na kilku wypadach, póki nie naprawiłem swojego podstawowego travela. Stan super, może jakieś delikatne ślady użytkowania i nic poza tym. Cena 200zł
4.D1 Rancy kij Ultra Light, miałem go może na jednym, dwóch wypadach. Od tej pory leżakuje bo łowię tylko swoimi przynętami a tych do tego kija mam 3 modele, więc szkoda, żeby czekał i nad wodę go dla tych trzech modeli też nie zabieram. Przelotki Fuji, uchwyt z bajerem pt. terkotka (nie wiem po co, jest i tyle) dwie długości 160 i 180 cm. Model już chyba nie produkowany. Cena 180zł.
5.T knoby Daiwa, pierwszy od lewej od Daiwy Tatula 4000C LT, mniejszy od Daiwy Freams 2500A. 50zł/szt
6. I-Knoby Daiwa, pierwszy od lewej z Daiwy Regal LT jak nowy, Drugi chyba z Morethan 2500peh, trochę dojechany. Pierwszy 30zł, drugi 20zł.
6.rączka Daiwa BG dla majsterkowicza co lubi z kolegami lub bez borować dziury, tzn. Trzeba rozwiercić oś knoba żeby wymienić. Cena jak z Ali 25zł
8. Jakiś stand/zaczep przynęty pod przekładnie Shimano, nowy. Cena 10zł.
Załączone pliki
Użytkownik Hesher edytował ten post 18 listopad 2024 - 20:33