Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

Zdjęcie
WĘDKI

Shimano Soare XR S76UL-T (2.29m / 0.6-6g)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 OFFLINE   Miszka1987

Miszka1987

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 77 postów
  • LokalizacjaWoda

Napisano wczoraj, 15:02

Witam 
Proszę, przytaj opis poniżej :)

Zdjęcia kija - www.ibb.co/album/Bc2SpF

Na sprzedaż ląduje moja Shimano Soare XR S76UL-T (2.29m / 0.6-6g) wersja Tubular czyli NIE wklejka a pusta szczytówka.
Sprzedaję ponieważ zakupiłem najwyższy model Soare Limited i po prostu na nią nie łowię ostatnio a nie chce mi się przezbrajać kołowrotka co chwile, czy też kupować następny młynek i tworzyć drugi zestaw do łowienia podobnymi przynętami.
Wędką łowię lekko ponad rok bo kupiona była w sklepie pleciona (gwarancja do ~listopada 2025 aczkolwiek traktuje jakby jej nie było, czemu - niżej).
Łowione były szczupaczki, sandaczyki do 60cm i okonie do 40cm
Czyli chyba standard podczas łowienia małymi przynętami.
Ogólnie łowi mi się tym kijem bardzo fajnie aczkolwiek na Limited zauważyłem większe 'czucie' brań i większą szybkość blanku.
Kij nałowił trochę rybek ale zdarzyła mi się jedna nie fajna przygoda - mianowicie kij posiada uszkodzenie które wynikło z mojego poślizgnięcia się na skarpie opaski mostu które jest wyłożone kostką plus mech.. ślizgo.
Ucierpiał uchwyt po prawej stronie i lekko trąciło w jednym miejscu pokrętło gwintu, na szczęście blank jak i przelotki nie ucierpiały.
Dołączam fotki jak to wygląda, zaznaczę tylko że jestem praworęczny i podczas łowienia nie wyczuwam żeby to uszkodzenie jakoś 'przeszkadzało'.
Proponowana cena z wysyłką w cenie to 1000zł do negocjacji, wysyłka tylko DPD w dobrze zabezpieczonej tubie. NIE wysyłam za pobraniem, za długo się na kase czeka plus ludzie nie raz nie odbierają paczki i są problemy.
Pozdrawiam
Na sprzedaż ląduje moja Shimano Soare XR S76UL-T (2.29m / 0.6-6g) wersja Tubular czyli NIE wklejka a pusta szczytówka.
Sprzedaję ponieważ zakupiłem najwyższy model Soare Limited i po prostu na nią nie łowię ostatnio a nie chce mi się przezbrajać kołowrotka co chwile, czy też kupować następny młynek i tworzyć drugi zestaw do łowienia podobnymi przynętami.
Wędką łowię lekko ponad rok bo kupiona była w sklepie pleciona (gwarancja do ~listopada 2025 aczkolwiek traktuje jakby jej nie było, czemu - niżej).
Łowione były szczupaczki, sandaczyki do 60cm i okonie do 40cm
Czyli chyba standard podczas łowienia małymi przynętami.
Kij nałowił trochę rybek ale zdarzyła mi się jedna nie fajna przygoda - mianowicie kij posiada uszkodzenie które wynikło z mojego poślizgnięcia się na skarpie opaski mostu które jest wyłożone kostką plus mech.. ślizgo.
Ucierpiał uchwyt po prawej stronie i lekko trąciło w jednym miejscu pokrętło gwintu, na szczęście blank jak i przelotki nie ucierpiały.
Dołączam fotki jak to wygląda, zaznaczę tylko że jestem praworęczny i podczas łowienia nie wyczuwam żeby to uszkodzenie jakoś 'przeszkadzało' czy też było w ogóle wyczuwalne.
Proponowana cena z wysyłką w cenie to 1000zł do negocjacji, wysyłka tylko DPD w dobrze zabezpieczonej tubie.

NIE wysyłam za pobraniem, za długo się na kase czeka plus ludzie nie raz nie odbierają paczki i są problemy.
Pozdrawiam

#2 OFFLINE   pit1982

pit1982

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 434 postów
  • Lokalizacjalubuskie
  • Imię:Piotr

Napisano wczoraj, 17:48

Brak zdjęcia

#3 ONLINE   Tomek.M

Tomek.M

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 3724 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Tomek

Napisano wczoraj, 18:17

Piotr są zdjęcia, trzeba skopiować sobie link www.ibb.co/album/Bc2SpF i wkleić w przeglądarkę ;) Też myślałem że nie działa.

• Miszka1987 lubi to

Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: WĘDKI

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

1 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych

Jankaraś