Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

X edycja - WYPRZEDAŻ GARAŻOWA - 2025
Po raz dziesiąty spotkamy się na wyprzedaży garażowej - 5 kwietnia 2025 r (startujemy o godz. 10:00 a kończymy o 15:00). Dla publiczności (osób kupujących) wejście będzie jak zawsze bezpłatne i bez żadnych ograniczeń. Ostatni garaż był jednym z najbardziej udanych jeśli chodzi o ilość kupujących a na X jubileuszowym planujemy podbić rekord frekwencyjny!
Rezerwacja stolików dla sprzedających -> Wyprzedaż garażowa - rezerwacja stolików

Zdjęcie
OGŁOSZENIE

REZERWACJA STOLIKÓW na 10 wyprzedaż garażową jerkbaita - 5 kwietnia 2025

wyprzedaż gs rezerwacja stoliki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
44 odpowiedzi w tym temacie

#41 OFFLINE   grzesiekp.

grzesiekp.

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 417 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Grzesiek
  • Nazwisko:P.

Napisano wczoraj, 19:14

Jeżeli nie będzie żadnego wybuchu to oczywiście będę, praktycznie jak zawsze.

#42 OFFLINE   Borsuk

Borsuk

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 234 postów
  • LokalizacjaWarszawa Tarchomin

Napisano wczoraj, 19:31

Jeśli się coś zwolni to poproszę jeden stolik ;)

Wysłane z mojego Infinix X678B przy użyciu Tapatalka

#43 OFFLINE   S. Cios

S. Cios

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 349 postów
  • LokalizacjaPiscilandia
  • Imię:Stanisław
  • Nazwisko:Cios

Napisano wczoraj, 20:51

A mówiłem, że imprezę trzeba będzie przenieść na Stadion Narodowy. Jest to tym bardziej aktualne, że Stadion ma wolne moce przerobowe, bo reprezentacja piłkarska nie zamierza tam grać. Jerkbait mógłby więc liczyć też na jakiś rabat promocyjny.

Organizatorzy mogliby tez zorganizować imprezy towarzyszące, popularyzujące wędkarstwo. Np. na murawie możnaby zorganizować zawody typu złap żywego koguta na murawie (czy ktoś próbował to zrobić?), oczywiście pod kątem zdobycia piór do sztucznych przynęt. Na pewno organizatorzy Mistrzostw Polski w wykonywaniu sztucznych muszek w Białymstoku mogliby objąć patronat nad tą częścią. 

Poza tym, wzorem najlepszych imprez samochodowych na świecie, trochę pięknych białogłowych, skąpo ubranych, mogłoby prezentować najnowszy, awangardowy, oczywiście ekologiczny sprzęt wędkarski.

#44 OFFLINE   Hesher

Hesher

Ekspert

• Lurebuilding Team
  • PipPipPipPip
  • 6393 postów
  • LokalizacjaPułtusk
  • Imię:Piotr
  • Nazwisko:Prażmowski

Napisano wczoraj, 23:06

Jeśli się coś zwolni to poproszę jeden stolik ;)

Wysłane z mojego Infinix X678B przy użyciu Tapatalka

Jeśli nie, to mogę Cię ugościć na pewno na połowie jednego ze swoich, całego na razie nie mogę obiecać.

#45 ONLINE   Maciej W.

Maciej W.

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1076 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano wczoraj, 23:53

A mówiłem, że imprezę trzeba będzie przenieść na Stadion Narodowy. Jest to tym bardziej aktualne, że Stadion ma wolne moce przerobowe, bo reprezentacja piłkarska nie zamierza tam grać. Jerkbait mógłby więc liczyć też na jakiś rabat promocyjny.
Organizatorzy mogliby tez zorganizować imprezy towarzyszące, popularyzujące wędkarstwo. Np. na murawie możnaby zorganizować zawody typu złap żywego koguta na murawie (czy ktoś próbował to zrobić?), oczywiście pod kątem zdobycia piór do sztucznych przynęt. Na pewno organizatorzy Mistrzostw Polski w wykonywaniu sztucznych muszek w Białymstoku mogliby objąć patronat nad tą częścią.
Poza tym, wzorem najlepszych imprez samochodowych na świecie, trochę pięknych białogłowych, skąpo ubranych, mogłoby prezentować najnowszy, awangardowy, oczywiście ekologiczny sprzęt wędkarski.

Stanisławie, w bardzo przystępny sposób przedstawiłeś apokaliptyczną wizję zagłady najwspanialszego wędkarskiego meetingu w kraju. Chwytaj czepek, kąpielówki i zapychaj na Polną.

Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: ogłoszenie, wyprzedaż, gs, rezerwacja, stoliki

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych