Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

X edycja - WYPRZEDAŻ GARAŻOWA - 2025
Po raz dziesiąty spotkamy się na wyprzedaży garażowej - 5 kwietnia 2025 r (startujemy o godz. 10:00 a kończymy o 15:00). Dla publiczności (osób kupujących) wejście będzie jak zawsze bezpłatne i bez żadnych ograniczeń. Ostatni garaż był jednym z najbardziej udanych jeśli chodzi o ilość kupujących a na X jubileuszowym planujemy podbić rekord frekwencyjny!
Rezerwacja stolików dla sprzedających -> Wyprzedaż garażowa - rezerwacja stolików

Zdjęcie

Kupię echosondę na belly boat 5-7 cali

ogłoszenie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 OFFLINE   Geciowy

Geciowy

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 2 postów
  • LokalizacjaPoznań
  • Imię:Damian
  • Nazwisko:Es

Napisano 22 grudzień 2024 - 15:00

Kupię używaną echosondę z przeznaczeniem na belly boat. Maksymalnie 7”. Fajnie jakby miała boczny, ale to nie jest wymóg. Budżet około 1000 ale jeżeli coś mi się spodoba to budżet nadwyrężę. Cena adekwatna do stanu. Oferty na pw

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

#2 OFFLINE   siatkaz

siatkaz

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 768 postów
  • LokalizacjaLublin
  • Imię:Tomasz
  • Nazwisko:Matyjasek

Napisano 22 grudzień 2024 - 16:14

Striker 7 sv +gt52, cover, jakiś uchwyt, aku litowojonowy 4s6p 12Ah i ładowarka. 

Wszystko w bardzo dobrym stanie. Trochę budżet przekroczony.

1700 + przesyłka. 

Użytkownik siatkaz edytował ten post 22 grudzień 2024 - 16:14

#3 OFFLINE   spinjac

spinjac

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 59 postów
  • Lokalizacjalubuskie
  • Imię:Jacek

Napisano 22 grudzień 2024 - 17:58

Na belly mam Lowrance Hook 4 i Garmin Striker 4 plus CV. Jak dla mnie większe są bez sensu. Z jedną chcę się rozstać ale nie mogę się zdecydować z którą. Garmin sam rysuje mapy na żywo ale nie obsługuje map z karty. Lowrance obsługuje mapy komercyjne, można też wysyłać pliki z wgranymi punktami i zrobią mapkę lub ściągać mapy z sieci jeśli twój zbiornik już dla kogoś mapowali. Raczej zostawię sobie Garmina bo moich jeziorek nie ma w sieci a ja nie za bardzo mam czas i umiejętności żeby zgrywać punkty. Budżet spokojnie starczy, jak jesteś zainteresowany to pisz na priv.

#4 OFFLINE   rapek

rapek

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 425 postów
  • Lokalizacjasudety

Napisano 22 grudzień 2024 - 21:58

Jak coś to zapraszam do negocjacji [osprzęt] Garmin Striker 7sv i podstawa pod ekrany - Sprzedaż sprzętu wędkarskiego - jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

#5 OFFLINE   kowi

kowi

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 24 postów
  • Lokalizacjapodlasie
  • Imię:Seba

Napisano 23 grudzień 2024 - 20:08

mam fajną garmin 5 lub 7 striker gps z boxem aku ladowarką itp kupioną w tym roku  1300zl 

Użytkownik kowi edytował ten post 23 grudzień 2024 - 20:09

Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: ogłoszenie

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych