Po świątecznych porządkach wystawiam kilka rzeczy, które nie znajdują już zastosowania u mnie.
- Kurtka Fox Collection Green & Silver Shell rozmiar- 2XL. Kurtkę miałem na sobie 2x i nie była moim pierwszym wyborem. Jest bardzo ciepła. Nigdy nie była prana/czyszczona, może nosić ślady użytkowania. Kurta wygląda jak nowa, suwaki, ściągacze wszystko pracuje jak w dniu zakupu. – Cena jaka mnie interesuje to 170 zł + wysyłka
- Graff Kurtka Climate 605-B-CL, rozmiar 3XL-Kurtkę miałem 2x na sobie, przejeździła przez wiosnę/lato większość czasu w bagażniku jako alternatywa dla innego modelu. Stan idealny. Nigdy nie była prana/czyszczona itp. Gąbeczka do przyczepiania przynęt nosi ślady użytkowania. – Cena jaka mnie interesuje to 100 pln + wysyłka.
- Softshell Graff 505-WS-CL UPF30, rozmiar 3XL(bez kaptura na zdjęciach)- użyta kilka razy w tym roku, może nosić ślady użytkowania. Dodatkowo widoczny jest ślad po zawieszce, którą producent dodawał do kurtek. Osobiście odczepiłem ją i nie wiem, gdzie wsadziłem. Nigdy nie była prana/ czyszczona. Większość czasu przeleżała w piwnicy. Cena 100 zł + wysyłka.
- Chest pack Caperlan 500 Double 10 l- zakupiony w zeszłym roku na rozpoczęcie sezonu, używany głównie w sezonie letnim na kleniach. Stan oceniam jako bardzo dobry, nosi ślady użytkowania i jest przybrudzony. Nigdy nie był prany/ czyszczony itp. Suwaki, oraz wszelka regulacja działa tak jak w dniu zakupu. Cena jaka mnie interesuje to 110 zł + wysyłka
- Torba Westin W3 Leg Bag- kupiona w zeszłym roku, ze mną 2-3 razy na rybach. Jest przybrudzona, jak każdy model Westina w tym kolorze po pierwszym użyciu, ale poza tym stan jak w dniu zakupu. Sprzedaję bez pudełka, które było dołączone do zestawu- cena 60 zł + wysyłka.
- Kołowrotek Shimano Nasci 4000. Kupiony przeze mnie w 2020 roku. Od tego momentu przepracował może kilka wypadów po kilka godzin i od 3 lat wożony był jako zapas w bagażniku. Niestety w tym roku podczas przewijania plecionek wyszło, że bardzo dziwnie nawija plecionkę/żyłkę. Jest to coś co wygląda jak klepsydra. Na zdjęciach nawinąłem starą żyłkę, aby ukazać mankament. Niestety próbowałem podkładami go wyregulować, ale bezskutecznie. Podejrzewam, że podczas przewożenia, gdzieś mógł kabłąk dostać po tyłku lub inny jego element. Temat dla majsterkowicza, bo młynek kręci jak w dniu zakupu. Cena jaka mnie interesuje to 160 zł + przesyłka. Temat moim zdaniem do uratowania, ale sprzedaję jako wadliwy.
- Na koniec coś spoza branży wędkarskiej. Aparat Sony a6400( samo body) + cały komplet dodany do pudełka w dniu zakupu(bez obiektywu) +zestaw 4 zapasowych baterii z ładowarką + plecak LowePro, który służył do tej pory wyłącznie do trzymania wszystkich rzeczy w jednym miejscu. Sam aparat był zapasowym body, u mnie od nowości(2021-07) i matryca na dzień dzisiejszy ma „przebieg” -11420 zdjęć, co uważam za bardzo niski wynik. Aparat nie napracował się. Od samego początku zabezpieczony ekran. Na pewno sprzęt jeszcze na lata. Cena jaka mnie interesuje to 2300 zł za cały komplecik. Stan oceniam jak bardzo dobry. Tutaj zachęcam do oględzin. Aparat trafi na OLX w poniedziałek w razie braku chętnych na jerku.
Ceny nie podlegają negocjacjom. Proszę nie pisać na priv wiadomości typu : „wezmę za tyle i tyle”- szanujmy swój czas. Przy każdej pozycji podałem model lub pełną nazwę ze strony producenta tak, aby każdy mógł sobie sprawdzić rozmiarówkę oraz opis przedmiotu.
Wszystko można obejrzeć w Pruszkowie pod Warszawą, szczególnie zachęcam do oględzin kołowrotka oraz aparatu przed decyzją o zakupie. Pytania proszę kierować na priv, postaram się sprawnie odpowiedzieć w okresie świątecznym.
Wysyłka InPost zgodnie z cennikiem przewoźnika.
Bez rezerwacji.
Zdjęcia wystawionych przedmiotów pod linkiem : https://photos.app.g...KtNMRA3zsW4XdP8
Użytkownik Piotrrrr92 edytował ten post 25 grudzień 2024 - 18:18