W związku z zaglądnięciem do mojego ogłoszenia przez chwytliwy tytuł zapraszam do zakupów nieużywanych już przeze mnie rzeczy. Większość z nich są w prawdziwych hitach cenowych.
1. Dwie pary prawie nowych spodniobutów. Obie kupione w tym roku i obie delikatnie popuszczają na łączeniu z jednym kaloszem (takie mam szczęście). Oddałbym na gwarancję, ale potrzebowałem je na już i nałożyłem klej stormsure, lecz nieudolnie, tzn. w miarę estetycznie ale nie uszczelniły się, prawdopodobnie ze względu na to, że obie pary, zaraz po zakupie zaimpregnowałem środkiem Gtechniq I1v3 Smart Fabric AB. Neopreny Caperlan 900 Thermo 5mm 40/41 M, użyte 3 razy oraz oddychające Gamakatsu G-Breathable Chest Waders 42/43 M, użyte dwa razy. Mam 175 cm i 70kg, pasują idealnie, do oddychaczy zmieści się na luzie warstwa docieplająca.
2. Kultowa wędka z zestawem gum. Team Dragon Guide Select Bandit. 230 cm, 6-25, x-fast (ale nie aż taki x-fast). Miała mieć u mnie dożywocie, ale w moje ręce wpadło, o dziwo coś jeszcze lepszego. Kijek bardzo chętnie współpracuje z gumami od 3" do Cannibali 15cm, oraz obrotówkami, wahadełkami, obrotówkami, woblerami boleniowymi. Taki uniwersał do wszystkiego zarówno z brzegu i jak na łódkę. Łowiłem nią namiętnie szczupaki, sandacze, okonie, bolenie, a ponieważ namiętnie to widać, że jest używana, ale ze staranną dbałością. W komplecie zestaw współpracujacych z nią gum.
3. Zestaw średnich, dużych i wielkich kotletów oraz wobków i jerków. Wszystkie łowne i większości nieużywane, dublują mi się, więc postanowiłem się podzielić. Wszystkie gumy są nasączone tajnym (oczywiście łownym:D) atraktorem. Najmniejsza to kopyto 6", największe SG eel 40 cm.
4. Zestaw Salmo, większość już nie do dostania. Większość nieużywane. Opisy na zdjęciach.
5. Multiplikator Savage Gear SGS10 Jigging LH.
ILOŚĆ ŁOŻYSK
9
WAGA
395 g
PRZEŁOŻENIE
6.0:1
NAWÓJ LINKI
91 cm
POJEMNOŚĆ SZPULI
0,30 mm / 400 m
SIŁA HAMULCA
15 kg
MODEL
NA LEWĄ RĘKĘ
Potężna maszyna na grube ryby, bardzo udany model od SG, o dziwo. Kupiłem na verta sumowego, użyłem dwa razy, ale jednak z tym vertem mi nie po drodze.
Możemy spotkać się w Warszawie na trasie Otwock - Targówek. Możliwa również wysyłka.
Zestawy rozdzielę, jeśli znajdą się chetni na wszystko co się w nich znajduję.
Dużo zdjęć, więc są kiepskiej rozdzielczości. Mogę wysłać chętnym w lepszej jakości
Także, pozdrawiam i zapraszam
Załączone pliki
Użytkownik RadekRadek edytował ten post 30 grudzień 2024 - 20:54