Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

X edycja - WYPRZEDAŻ GARAŻOWA - 2025
Po raz dziesiąty spotkamy się na wyprzedaży garażowej - 5 kwietnia 2025 r (startujemy o godz. 10:00 a kończymy o 15:00). Dla publiczności (osób kupujących) wejście będzie jak zawsze bezpłatne i bez żadnych ograniczeń. Ostatni garaż był jednym z najbardziej udanych jeśli chodzi o ilość kupujących a na X jubileuszowym planujemy podbić rekord frekwencyjny!
Rezerwacja stolików dla sprzedających -> Wyprzedaż garażowa - rezerwacja stolików

Zdjęcie
WĘDKI

Graphiteleader Super Finezza GSFS-752-L-T sprzedam

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 OFFLINE   mizer

mizer

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 78 postów

Napisano wczoraj, 20:54

Witam!

Na sprzedaż kij jak w temacie. C.W 1-10 gr., Line 2-6lb. Kij w stanie sklepowym . Przeze mnie użyty przez godzinę w celu przetestowania . W komplecie oryginalny pokrowiec , metki, dowód zakupu, zielona karta gwarancyjna (przedłużona gwarancja). Na życzenie mogę zrobić i podesłać na e-mail , telefon zdjęcia lepszej jakości. Cena 2300 zł plus koszty ewentualnej wysyłki , najchętniej jednak odbiór osobisty w okolicach Jeleniej Góry. Zapraszam!

Załączone pliki

• Karpiu95 lubi to

#2 OFFLINE   dante

dante

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 525 postów
  • LokalizacjaEłk

Napisano wczoraj, 21:00

Poproszę o rezerwację do jutra rana i o więcej dokładniejszych zdjec. Zdjęcia proszę wysłać na Robert_nyga@o2.pl
Dziękuję

Użytkownik dante edytował ten post wczoraj, 21:02

• mopar lubi to

#3 OFFLINE   dante

dante

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 525 postów
  • LokalizacjaEłk

Napisano dziś, 13:52

Poproszę o rezerwację do jutra rana i o więcej dokładniejszych zdjec. Zdjęcia proszę wysłać na Robert_nyga@o2.pl
Dziękuję

Z mojej strony wędka wolna, dziękuję za rezerwację.

Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: wędki

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

1 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych

natalusia74