Cześć.
Jak w temacie sprzedam kołowrotki i multiki. Powodem sprzedaży jest redukcja nadwyżek bo większość sprzętów mi sie dubluje,tripluje itd. Postaram się wrzucić foty od razu, ale jak nie wejdą to za moment dogram z apki.
W sumie jedna najwżniejsza zasada-kto pierwszy ten lepszy-BEZ REZERWACJI. proszę nie edytować wpisów, wpisy nieedytowane mają pierszeństwo w przypadku niejasności itp. Koniec końców ostateczny głos należy do mnie wiec proszę się nie zabijać😉 zastrzegam sobie prawo(nawet gdyby ten ktoś był pierwszy do pominięcia go w kolejce do sprzedaży-jest kilka takich osób-o fakcie tym poinformuje oczywiscie). Ceny z przesyłkami. Jestem otwarty na rozsądne negocjacje(na czas ich prowadzenia nie obowiązują rezerwacje-negocjujesz-no problem, ale może ktoś Cie ubiec😉) W razie pytań można dzwonić 692489963
Dobra, po przydługim wstępie sprzedaje co poniżej.
Zdjęcia w poniższym linku-jak się nie wkleją jw pisałem zaraz z.apki dodam.
https://1drv.ms/a/c/...nICnQbCsc7Tz0ug
Nr 1 Shimano Stradic 2500FL ze zmienioną na nową płytką szpulę od Vanforda. Stan bdb, w komplecie z kartonem,kołowrotek już po gwarancji. Serwisowany na bieżąc. Cena 500
Nr 2. Shimano Sustain, ale na koksach choć w sumie na redukcji tj zmieniona korba i szpula i waga stopniała do 265gr. Stan bdb. Cena 550.
Nr 3 Multik Daiwa Tatula SV TW 103HL. Stan bdb, jedna obcierka na boczku. Cena 530(w komplecie karton)
Nr 4. Multik Lews Super Duty 300. Stan jak nowy, użyty ze 3x do trola,posiada terkotę hamulca. Rybą nieskalany. Na gwarancji do 12.2025. Cena 600(w komplecie karton,nie ma na foto).
Nr 5 Nowy nieużywany nóż kupiony w promce za 700zl tu na formu id twórcy Bury Knives pod koniec.2023 r przed świetami. Na świeta dostałem inną kosę i ta leży. Dokupiłem do niego dedykowane i robione na miarę etui(brzydko mówiąc pochwę😉-za chyba 150zl. Z tego co ma znaczenie i pamietam to stal D2 i rękojeść z czegoś wschodniego🤣Sprzedam za 800 komplet. Nóż nieużyany, ale przy robieniu fot zauważyłem jedną miniskazę którą defakto nie idzie uchwycić na fotach tylko widać ją pod odpowiednim kątem, nie wiem jaka to wielkość ale strzelam że to dzisiętna jak nie setne części mm. Jednak pisze to,bo być może ktoś jest jakimś aptekarzem i zobaczy i w sumie ma do tego prawo-choć gdybym tego nie napisał pewnie nikt(a przynajmniej zdecydowana większość) by tego nie zobaczył.
N6 Używana w bdb stanie szpula od Complexa BB płytka F6 F4. Cena 120zł. Nie pamietam po czym mi zostało,.chyba po.Stradicu FB. Nie wiem jak z dopasowaniem do innych rocznikow trzeba sobie wygooglować
Nr 7 Używana w bdb stanie szpula Yumea dedykowana do Vanquisha C2500S. Nie mylić z rozmiarem 2500!-jest mniejsza. Cena 200. Ja ja mialem przy vańku z rocznika 2013. Nie wiem jak z dopasowaniem do innych rocznikow trzeba sobie wygooglować
Z góry dzieki za zakupy.
Ps standardowo nie wysyłam za pobraniem osobom których nie kojarze od dłuższego czasu z forum.