Sprzedam leżaki.
1. Shimano Twin Power 15 4000 PG - 1299
Zakupiony do cięższego trollingowania, zanim użyłem zmieniła się koncepcja i przeszedłem całkowicie na cast. Na szpuli Avani Sea Bass PE1.5. Leżał, bo to egzemplarz wybitny - 0 luzów, a praca po prostu rozkłada - lekko, stabilnie, maślanie, bezszelestnie. Nabywca przyzna mi rację, zapewniam. Kompletny zestaw: pudełko, pokrowiec, papiery itd.
TP PG.jpg 84,62 KB 45 Ilość pobrań
2. Daiwa Fuego 1000. I generacja. Służył głównie jako zapasowy. Wygląd i praca bez zarzutu, stan bdb. Na szpuli Major Craft PE 0.4. 279
fuego.jpg 29,51 KB 46 Ilość pobrań
3. Shimano Super 2500 GT RC. Kupiony do matchówki, chyba z raz czy dwa nawet użyty, ale od paru lat leży bo na spławiczek już nie łowię, a do spina mam inne, choć nadaje się jak najbardziej. Chodzi pięknie. Rolka zmieniona na komplet z łożyskiem, korba zmieniona na pojedynczą z nowym łożyskowanym knobkiem. Podwójna chyba też gdzieś leży, jak coś to dołożę. Na szpuli nowa japońska żyłka matchowa 0,16, chyba Owner. 299
technium 2500.jpg 79,12 KB 45 Ilość pobrań
4. Slammer 360. Jak to Slammer. Używany trochę, ale chodzi spoko i wygląda nie najgorzej (jak na Slammera oczywiście ;-) 199
slammer.jpg 74,89 KB 44 Ilość pobrań
5. Shiamno Technium Trout Area 1,95 1,5-4,5 g (na moje 2-8). Grafit Toray 100, uchwyt Fuji, przelotki Fuji Alconite, piękny koreczek. Głównie jako zapas, ale parę razy w pstrągowej akcji, jakieś drobne ślady użytkowania mogą być. 319
technium kijek 2.jpg 68,47 KB 43 Ilość pobrań
Przesyłka: młynki paczkomatem 16 zł, kijaszek 30 zł. Gratisiki: paczka fajnych kumek do każdej rzeczy. Pozdro