Na sprzedaż wędrują 3 kije szczupakowe, dla których nie znajduję zastosowania oraz sztywna tuba. Dwa są wykonane przez mnie i dla mnie (używane), jeden jest fabryczny (nieużywany). Ceny nie zawierają kosztów przesyłki. Organizacja i koszt przesyłki pozycji 1 i 2 jest po stronie kupującego. Koszt kuriera DPD dla pozycji 3 i 4 wynosi 30PLN. Pierwszeństwo kupna pozycji 1 i 2 mają osoby deklarujące odbiór w Warszawie i okolicach. Dopuszczam krótkie rezerwacje w celu dopytania. Oferty kupna w wątku, finalizacja na priv. Wysyłka wyłącznie po wpłacie na konto, nie wysyłam za pobraniem. Nie udzielam gwarancji. Kupując akceptujesz wyłączenie rękojmi.
1. Jerkówka na blanku Lemax 10 (SH-GB6610). Jednoczęściowy. Uzbrojony w ACS i set Fuji SiC. Długość zmierzona 196cm, odległość od pazura do stopki 33,5cm. Blank ma bardzo „jerkówkową” charakterystykę i pięknie, głęboko pracuje pod rybą. Niestety jest za mocny do lekkiego łowienia i za lekki do ciężkiego. Moim zdaniem ciut za delikatny np. do Bustera 15, choć w sieci krążą różne opinie na ten temat. Do np. Big Bandita nie nadaje się w ogóle. Do średniego łowienia będzie jak najbardziej ok. Był używany wyłącznie na jednym jedynym wyjeździe do Laponii. Jedynym istotnym mankamentem jest niewielki ubytek lakieru poniżej przelotki startowej – widoczny na zdjęciu. W zestawie pokrowiec. Cena 500PLN.
LEMAX1.jpeg 6,61 KB 27 Ilość pobrań
LEMAX2.jpeg 13,12 KB 27 Ilość pobrań
LEMAX3.jpeg 18,04 KB 27 Ilość pobrań
LEMAX4.jpeg 16,56 KB 27 Ilość pobrań
LEMAX5.jpeg 28,04 KB 27 Ilość pobrań
2. Mocny kij szczupakowy na blanku TAC Hunter do 220g (z tackle24.de). Dwuczęściowy 1+1. Uzbrojony w uchwyt AT Edge z nakręcanym fore (najwygodniejszy, jakiego kiedykolwiek używałem) i set Fuji SiC. Długość zmierzona 233cm, odległość od pazura do stopki 47,5cm. Blank ma szczytowe ugięcie i bardzo mocny dolnik. To niej jest kij do holowania śledzi po 70-80cm, tylko naprawdę dużych ryb. Szczupaka ponad metr, który wjeżdża pod łódź, z łatwością przytrzymuje w miejscu. Sprzedaję, ponieważ zmieniłem koncepcję. W sumie z żalem, ale szafa pęka w szwach. Więc przesiadłem się z dwóch kijów (do 100 i do 200g) na jeden do ok. 150g. Hunter nosi nieliczne ślady użytkowania, bez wpływu na użytkowanie. Brak pokrowca. Cena 400PLN
TAC1.jpeg 8,15 KB 26 Ilość pobrań
TAC2.jpeg 14,43 KB 24 Ilość pobrań
TAC3.jpeg 17,17 KB 24 Ilość pobrań
TAC4.jpeg 27,67 KB 24 Ilość pobrań
3. Dwuczęściowy kij szczupakowy DAM Effzett Evidence casting 2,55 80-150. Kupiłem jako zapas dla NFC backbouncing 25lb, ale jest tak mocny, że wolę wozić ze sobą stary TAC X-Figter. Długość zmierzona 257cm, odległość od pazura 42,5cm. Kij nigdy nie widział wody i nie nosi jakichkolwiek śladów używania. W komplecie pokrowiec. Cena 220PLN.
DAM1.jpeg 12,04 KB 24 Ilość pobrań
DAM2.jpeg 16,28 KB 25 Ilość pobrań
DAM3.jpeg 31 KB 25 Ilość pobrań
DAM4.jpeg 16,39 KB 22 Ilość pobrań
4. Bazooka. Wymiary zmierzone na zewnątrz to 183cm x 18cm, złożona 107cm. Sprzedaję, bo kupiłem z 10 lat temu na Forum, stoi od tego czasu w kącie, nie użyłem ani razu. Ostatnio a każdy wyjazd zabieram zarówno dwuskłady, które po złożeniu mają metr z kawałkiem, jak i jednoskłady po 213 a nawet 240cm. Dla mnie taki pokrowiec nie ma sensu. Cena 200PLN.
Z-BAZOOKA.jpeg 13,21 KB 22 Ilość pobrań
Użytkownik krzysiek edytował ten post wczoraj, 07:42