Witam,
Sprzedam uwiecznioną na zdjęciach „wiatrówkę” firmy Simms
Kurteczka przede wszystkich jako windstoper, ale myślę, że da radę również niewielkiemu deszczowi. Od wewnątrz ma jakby gumowaną powłokę.
Zapinana na suwak, przykryty klapką zapinaną w górnej części na napę/ zatrzask. Po bokach dwie kieszenie zapinane na suwak. Wszystko działa bez zarzutów.
Nie zauważyłem żadnych uszkodzeń, rozdarć, przetarć itp, poza jedną maleńkim przybrudzeniem na dole prawek kieszeni. Pokazałem to na zdjęciu. Naprawdę trzeba się dobrze przypatrzeć aby to zauważyć .
Na metce podano rozmiar L, ale podaję również wymiary w cm na zdjęciu. Wymiary plus średnio do 1cm. Nie naciągałem, swobodnie ułożona na płaskim podłożu. W dolnej krawędzi kurtki oraz z tyłu kaptura gumka z możliwością ściągnięcia, zacieśnienia rozmiaru.
Wydaje mi się, że fajne rozwiązanie na letnie brodzenie, choć nie tylko. Kurteczka zajmuje mało miejsca w większej kieszeni kamizelki, a zapewne przyda się na wypadek lekkiego deszczu lub nieprzyjemnego wiatru.
Cena: 199zł plus wysyłka.
Zapraszam do rozmowy na prix, jeżeli chcecie o czymś porozmawiać.
Dopuszczam 1 godzinną rezerwację, która upływa automatycznie. Kto pierwszy, ten lepszy.