Aplikacja PZW 😁😁
Napisano 03 luty 2025 - 18:28
Napisano 03 luty 2025 - 19:25
- doktorek lubi to
Napisano 03 luty 2025 - 19:46
Tutaj jest temat, no trochę trzeba pokombinować ale da się używać
https://jerkbait.pl/...skiej-w-om-pzw/
- jakub75 lubi to
Napisano 07 marzec 2025 - 08:53
Cześć.
Korzysta ktoś z tej apki PZW ? Coś się zmieniło ?
Mam taki problem że po zalogowaniu nie pokazuje mi aktualnego zezwolenia, jedynie informację o członkostwie.
Opłaty robiłem osobiście w kole.
Może miał ktoś podobną sytuację i jest możliwość aktualizacji tych danych / zezwolenia ?
- JimbeamPK lubi to
Napisano 07 marzec 2025 - 10:11
Jaqbek, on 07 Mar 2025 - 07:53, said:
Cześć.
Mam taki problem że po zalogowaniu nie pokazuje mi aktualnego zezwolenia, jedynie informację o członkostwie.
Może miał ktoś podobną sytuację i jest możliwość aktualizacji tych danych / zezwolenia ?
U mnie w okręgu Kalisz ta sama sytuacja.
Dzwoniłem, pytałem, Okręg musi wyrazić zgodę i przekazać dane odnośnie zezwoleń.
Póki co u nas nie ma takiej decyzji.
Czy będzie i kiedy, też nie wiadomo.
Napisano 09 marzec 2025 - 14:32
Jaqbek, on 07 Mar 2025 - 07:53, said:
Cześć.
musisz dodać ręcznie i wstawić fotkę zezwolenia wykupionego w kole. Dane nie są synchronizowane. W aplikacji jest przycisk dodaj posiadane zezwolenie.
Napisano 09 marzec 2025 - 15:26
Napisano 09 marzec 2025 - 15:49
Ale co miało się zmienić? Teraz używając przycisku “rozpocznij połów” wybierasz to zezwolenie i możesz rejestrować dane jego dotyczące.
Napisano 09 marzec 2025 - 16:01
Pierwsza strona
Kurde chyba ze coś innego ostatnio się pojawiło, w sensie nowa aplikacja
IMG_1156.jpeg 38,59 KB
5 Ilość pobrań
EDIT : dobra widzę że coś nowego jest, używałem The Fish do tej pory bo PZW ją promowało! Zainstalowałem i się bawię i sprawdzam co to potrafi
O tą chodzi tak?
IMG_1157.jpeg 51,59 KB
5 Ilość pobrań
No dobra to chyba jestem w tym samym punkcie co Wy, składka zakupiona elektronicznie w e-parki czeka na weryfikację przez koło. No zobaczymy ile to potrwa. Do momentu weryfikacji będę używał The Fish
Pytanie czy już ktoś wykupił pozwolenie przy użyciu tej aplikacji i używa?
Użytkownik Darek_W edytował ten post 09 marzec 2025 - 16:56
Napisano 10 marzec 2025 - 12:37
Darek_W, on 09 Mar 2025 - 13:32, said:
musisz dodać ręcznie i wstawić fotkę zezwolenia wykupionego w kole. Dane nie są synchronizowane. W aplikacji jest przycisk dodaj posiadane zezwolenie.
U mnie jest tylko przycisk Kup zezwolenie po wejsciu w zakładkę zezwoleń.
Możesz podpowiedzieć gdzie to dodać i znaleźć?
Napisano 10 marzec 2025 - 20:39
JimbeamPK, on 10 Mar 2025 - 11:37, said:
Twoje koło honoruje e-zezwolenie? Bo u mnie, na ten przykład, wyraźnie w regulaminie jest napisane, by mieć przy sobie 'wydrukowane', tj. tylko forma papierowa.
Napisano 10 marzec 2025 - 22:26
JimbeamPK, on 10 Mar 2025 - 11:37, said:
To pisałem w aplikacji The Fish… Teraz się uczę funkcjonalności tej PZW. Czekam na weryfikację zezwolenia przez koło, zaznaczyłem opcję że już wykupiłem i dodałem zamiast zdjęcia legitymacji ze znaczkami PDF’a z zezwoleniem wykupionym w e-parki
- JimbeamPK lubi to
Napisano 10 marzec 2025 - 22:28
Lokityrem, on 10 Mar 2025 - 19:39, said:
Twoje koło honoruje e-zezwolenie? Bo u mnie, na ten przykład, wyraźnie w regulaminie jest napisane, by mieć przy sobie 'wydrukowane', tj. tylko forma papierowa.
Darek_W, on 10 Mar 2025 - 21:26, said:
To pisałem w aplikacji The Fish… Teraz się uczę funkcjonalności tej PZW. Czekam na weryfikację zezwolenia przez koło, zaznaczyłem opcję że już wykupiłem i dodałem zamiast zdjęcia legitymacji ze znaczkami PDF’a z zezwoleniem wykupionym w e-parki
Z całym należnym szacunkiem wszystkim użytkownikom tychże aplikacji - ale czy to nie jest przypadkiem już masochizm?
Napisano 11 marzec 2025 - 00:51
PZW zainstalowałem teraz na próbę a korzystam z The Fish i jest spoko. Problem polega na tym że okręgi ustalają wszystko na ostatnią chwilę a czasem nawet porozumienia między okręgami są podpisywane później - no to żadna aplikacja tego nie ogarnie
Użytkownik Darek_W edytował ten post 11 marzec 2025 - 00:51
- JimbeamPK lubi to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych