Rybomania
Napisano 08 marzec 2025 - 20:24
Napisano 08 marzec 2025 - 20:30
Autor tematu mógłby jako pierwszy podzielić się swoimi wrażeniami .
Napisano 08 marzec 2025 - 22:43
- Voldemort, M a r a s i Sailfish lubią to
Napisano 09 marzec 2025 - 06:24
- blacky24 lubi to
Napisano 09 marzec 2025 - 08:23
W mojej opinii chyba najlepsze targi na przestrzeni ostatnich kilku lat.
Duża ilość wystawców, spory asortyment w zakresie który mnie interesuje, uśmiechnięci ludzie i wydaje się, że rekordowa ilość zwiedzających - ten punkt jest dla mnie nie mierzalny, ponieważ nie mam danych. Użyłem oczu
Możliwość ominięcia hali "karpiowej" z mojego punktu widzenia na plus.
Ogólnie wyjechałem bardzo zadowolony, bo w zasadzie każdy z interesujących mnie punktów ogarnąłem:
- obejrzałem kilka nowych, dużych łodzi aluminiowych będąc zadowolonym z owych oględzin jednocześnie.
- spełniłem potrzebę pomacania paru wędek Favorite i uzyskałem potrzebne mi ifnformacje
- wyjechałem lżejszy o kilka tysi, a jednocześnie urwałem parę stówek to tu to tam
- nowe zabawki nabyte lub zamówione
Wróciłem do domu uśmiechnięty, co nie umknęło uwadze mojej partnerki
Nie wszystkich zastałem na stoisku, nie z każdym udało się zamienić parę zdań, ale też moje ograniczenie czasowe mi nie pozwalało spędzić na miejscu więcej czasu
Użytkownik Dano. edytował ten post 09 marzec 2025 - 08:25
- BOB, JerryM, S.N. i 1 inna osoba lubią to
Napisano 09 marzec 2025 - 08:57
Napisano 09 marzec 2025 - 11:00
Ktoś napisze jaka firma sprzedawała te czapki z rybami które są widoczne na miniaturce filmu?
- TOFIX99 lubi to
Napisano 09 marzec 2025 - 11:24
To chyba bloke fishing z tego , co udało się zaobserwować ... https://www.facebook...g/?locale=pl_PL
Napisano 10 marzec 2025 - 20:17
hm62, on 09 Mar 2025 - 05:24, said:
Myślę, że nawet gdyby było mnie trzech to i tak ciężko było ze mną na spokojnie pogadać. Ja jestem zadowolony, zajechany ale zadowolony.W mojej opinii najgorsze na jakich byłem,mimo większej powierzchni dla wystawców ,oferta okrojona, przynęty w szklanych gablotach (Westin), no jak byłem to Ciebie Rafale na stanowisku nie było
Przynęty pochowane, bo co pod ręką to kradną na potęgę. Na Abu podobno nawet takie przykręcone śrubami poginęły 😅
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych