Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

Zdjęcie
MOTOROWODNE

Łodź bassboat Nitro NX882

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 OFFLINE   karkoszek

karkoszek

Zaawansowany

• PRZEDSTAWICIEL MARKI
  • PipPipPip
  • 1885 postów
  • LokalizacjaGryfino
  • Imię:Rafał
  • Nazwisko:Lures.pl

Napisano 22 marzec 2025 - 16:32

Załączony plik  f6be7864-7d0c-4ecf-816c-9742c79148c9.jpg   70,63 KB   47 Ilość pobrań

Nitro NX882 
1999 rok
Mercury XR6 150 koni dwusuw z automatycznym podajnikiem oleju. W bardzo dobrym stanie. Według człowieka, który go nam serwisował może nie mieć nawet 100 mth.
Wymiary 540-550 x 235 cm
Zbiornik paliwa 130L
Waga łodzi z silnikiem, paliwem i jednym akumulatorem to około 1000 kg.
Zarejestrowana w Reja24.
Ściągnięta z USA w jednym kawałku, nie miała wypadku.

Planowana szybkość na wodzie 100-110 kmh. Byłem nią raz na wodzie. W dwie osoby mieliśmy 95 kmh, ale przez średnie zafalowanie traciliśmy nad nią kontrolę przy tej prędkości. Był jeszcze zapas na manetce. Zastrzyk adrenaliny na próbnym pływaniu gwarantowany :)

Łódź w moim posiadaniu od 2021, kupiłem zniszczoną wewnątrz z uszkodzonym silnikiem i częściowo rozkradzioną. 4 lata pracy przy renowacji - z przerwami oczywiście. Silnik naprawiony, wymieniona wykładzina, nowa tapicerka, pomalowane plastiki, łódź wypolerowana i doprowadzona do porządku. 
Do 100% ogarnięcia wymaga jeszcze odrobinę pracy. Nie działa prędkościomierz - trzeba sprawdzić rurkę od silnika. Dość ciężko chodzi manetka - być może cięgna się rozruszają.
Przyczepa nie wchodzi w cenę, jest mały problem z rejestracją. Szczegóły pod telefonem.
Plandeka była szyta z założonym silnikiem dziobowym.

Cena 73000 zł.

Lokalizacja 74-100 Gryfino (pod Szczecinem)
Kontakt 504 281 804

Na życzenie mogę wyposażyć ją w elektronikę od Humminbird i silnik dziobowy Minn Kota, oraz odpowiednie ładowarki i akumulatory.
Tak naprawdę to bardzo mi ją szkoda sprzedawać, ale swoją mam wyposażoną i wyremontowaną całkowicie. Do ostatniego dnia zastanawialiśmy się czy jej nie zostawić, ale pragmatyzm wziął górę. Będzie mi bardzo smutno, jak odjedzie :(
Załączony plik  Zrzut ekranu 2025-03-22 163049.png   563,01 KB   46 Ilość pobrań

#2 OFFLINE   karkoszek

karkoszek

Zaawansowany

• PRZEDSTAWICIEL MARKI
  • PipPipPip
  • 1885 postów
  • LokalizacjaGryfino
  • Imię:Rafał
  • Nazwisko:Lures.pl

Napisano dziś, 16:19

Jeśli ktoś ma jakieś sensowne propozycje to zapraszam do kontaktu :)

Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: motorowodne

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

1 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Predatorhunter